Takze to zagregovali asi i u me protoze mi poklesl download o 9Kbit...ach boze :-)
EDIT: Taaak a uz sem tam v ty dire zastrcenej az po koule...3KB/s mi to lita:-)
Printable View
Takze to zagregovali asi i u me protoze mi poklesl download o 9Kbit...ach boze :-)
EDIT: Taaak a uz sem tam v ty dire zastrcenej az po koule...3KB/s mi to lita:-)
Tak. A dneska sem se fakt uz vazne nasral.
Rano v 10 to jelo jeste plnych 54kB/s. Odpoledne ve 3 to jelo uz stezi 20kB/s plynule, obcas to skocilo nahoru nebo dolu. No a ted vecer v 8 uz to jede tak tech 15kB/s a skace si to obcas i na 3kB/s.
Tohle mne fakt dostalo. Co si Telecom mysli ???
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
No su zvedav jak to dopadne, vypada to brzo na oficialni dopis. Jede to jeste hur nez pred zrychlenim na tech 512...
No potes, at zije DSL ala CTc. Kdo chce garant 64/32 za cenu DSL ? :wink: Jede to trvale 7,5kB/s :lol: bez omezeni dat.Citace:
Původně odeslal Gargamel
Jestli to takhle pojede podstatny vetsine lidi, tak do konce roku bude pocet uzivatelu DSL = 0. A to za mnou prisel sef, ze by sme mohli z garantovany MW prejit na DSL. Sem se mu vysmal a vidim ze muj predpoklad byl naprosto spravny.
Já nevim co pořád řešíte, všude je sítí Wi-Fi jak nasr...
ADSL u nás prostě nemá perspektivu,jelikož u nás vládne záhadná společnost Telecom.
Wi-Fi už je dneska v každý malý vesničce a výmluva,že u nás neni je dost blbá,jelikož z vlastní zkušenosti vim,že většinou lidi ani neví kde všude je Wi-Fi.
njn, Telecom 15. 10. 2003 definitivne pohrbil nadeji na levne broadband pripojeni v CR. :evil:
Dneska (ted kolem poledne) to jede o neco lip, tak 20kB/s, ale furt to skace 5 - 35 kB/s.
Asi nejakym zpusobem zprovoznim MRTG a udelam statistiky, pak se rozhodnu jestli si to necham.
Ha tak to je pěkně v pr.deli. tak jsem se rtešil na dsl a jak to vidím raději zůstanu u modemu :? .
Český bezdrát nabízí řešení pro skupiny lidí kteří chtějí dsl. ten tarif se jmenuje ADSL Group, není to nic moc alejako první vlaštovka to není k zahození.
Cenník je tady : http://www.cbezdrat.cz/adsl/cenik_group.html
Samozřejmě, že rychlost té linky je rozdělena pro všechny, ale pár lidí se snad dokáže domluvit kdy kdo bude stahovat velký objem dat. Agregace 1/20 není špatná a bez omezení dat hmmmmm je by mě zajímalo jak dlouho ???
LOL LOL LOL ;D
Me prijde, ze je to uplne normalni ADSL, akorat rozpocitany mezi X uzivatelu. Nevim jak by mohly nabizet jiny ADSL nez ostatni, nebo se snad uz nekdo dohodnul s Telecomem na propojeni ?
omg tak uz me to taky potkalo ... tj narez ... si tu rovnou muzu dat modem ... kdyz tu agregaci zavedli poprvy tak to byla pohoda a mel sem furt stejnou rychlost ale ted... omg... mate nekdo zkusenosti s tema profi tarrifama ... ? jakoze jak vypada agregace 1:20 jestli vubec ma o tom smysl uvazovat ... mikrovlny nevim nevim u nas je vsechno bud sdileny a nebo drahy - bydlim v praze...
EDIT: tak ne sptetl sem se modem je proti tomuhle dokonalej ... ping www.seznam.cz 25% loss average ping 374ms jako proti tomuhle uz je i gprs zlaty pripojeni....
U me se zatim agregace neprojevila furt stahuju 20kbs
njn nejvetsi problemy maj prej lidi s nextrou ... ale (musim zaklepat) uz se to zacina zlepsovat misto vcerejsich 5 KB uz 30 Bo) a ping z 400 -> 200 bez ztraty paketuCitace:
Původně odeslal Fireball
Mas pravdu...neco s tim dneska vyvedli:Citace:
Původně odeslal d@rI(
http://www.bds.wz.cz/ADSL.jpg
A ping kolem 100ky uz...este kousek a bude se to dat prezit...
Co sem cet na zive, tak ten jejich "shaping" funguje na connection = sosate v 20ti threadech, mate 20x vetsi rychlost :lol: . Chci delat u CTc, bude ze me genius az vynaleznu shaping na IP. A za vynalez dynamickyho sdileni pasma mi udelej Nobelovu cenu ;D .
jj je to tak mam to vyzkouseny s DC++ :) proste vysledek toho jejich snazeni je to ze ta linka uz neni pouzitelna na hry ale jen na stahovani tomu se rika zakrok proti downloaderum :)Citace:
Původně odeslal Jezevec
Tak musim zaklepat, cely weekend nam to jelo zase naplno (cca 54 kB/s), no su zvedaf co bude zitra.
Chlapi, kontrolni otazka, jak vam to tedka jede ? Ja dosahuju (Nextra 512)blazing speed 60 kbit ... :oops:
No tedka zhruba od utery to jede docela blbe, ale tech 20kB/s to vythane. Problem je, ze to strasne kolisa a musim mit pustenych aspon 10 downloadu aby to jelo celkove slusnou rychlosti. Nacitani jedne stranky na 4u je priserne, strasne se to tahne, tak 50 kbit max.
Chtel sem se poptat jak se daji nebo nedaji hrat online hry pres ADSL.Uvazuju o zrizeni vicemene jen kvuli tomu, na downloading mam v praci pevnou linku.Kdyby mi nekdo mohl poreferovat o svych zkusenostech byl bych mu nesmirne zavazan. Diky
Kámoš má ADSL od IOL a ping ma kolem 50ms a lagy ani PL zadny. U ostatnich provideru uz to prej ale zas tak slavny neni.Citace:
Původně odeslal Whippy
Ja zkousel hrat UTcko na nezatizene lince a vubec se to nedalo... Proste ADSL suxxx
Da se hrat celkem slusne ale az po 23:00, jinak lagy jak remen
no tak ADSL suxx... agregace se u me projevila taky pekne hnusne ... ze zacatku sem myslel ze vidim spatne na tu rychlost ale 5Kb/s byl max... ted uz se zlepsili na 15 kb/s ---ale stale to neni to co to byvalo 54 kb/s by byla nadhera.. ach jo... :?
a pingy no na hrani to neni... ;D :roll:
Nevite nekdo, jestli se mi bude do 10GB limitu pocitat co stahnu nez se odpojim, kdyz jsem stale jeste prihlasenej z lonska a jede mi to zatim stale puvodnich 192/64 ?
tak teď nevím od koho si mám ADSL nainstalovat?
Pokud vim tak ADSL bez limitu a bez nejake skryte Fair User Policy nabizi pro nove uzivatele snad uz jen GTS, tak bych o nem asi uvazoval.Citace:
Původně odeslal Spajdr