OK, jestli bude třeba, vyvrtám dírky a zdroj půjde ven:-) Jinak všem moc děkuju za dokonalej feedback, fakt jste mi pomohli...
Printable View
OK, jestli bude třeba, vyvrtám dírky a zdroj půjde ven:-) Jinak všem moc děkuju za dokonalej feedback, fakt jste mi pomohli...
Zozen si stary zdroj, hoci aj AT, odrez cely ten zadny plech a prisrobuj ho na miesto povodneho, ale radsej si daj nejaky poriadny ventilak, ten z AT zdroja by asi nebol najlepsi ;DCitace:
Původně odeslal ulukaj
Vy jste hrozný kutilové, pořád byste něco řezali, šroubovali a montovali... Já proti tomu nic nemám, ale přeci jen raději počkám, jak to bude vypadat, až to složím. Když budou problémy, zvolím váš systém:-) Je fakt, že starší zdroj by mi ten estetickej problém možná pomohl vyřešit, jenže kudy bych pak vedl dráty? Zase bych musel řezat a vrtat. Ale faktem je, že teď budu kupovat zdroj novej, takže tenhle starej noname můžu klidně rozebrat. Dík za tipCitace:
Původně odeslal tomXX
to by si musel,ale opet to neni takovej hardcore jak se mozna zda.....nejlepsi je vest kabely horni stenou casu (obyc vrtacka,kterou si do horni steny skrine vyvrtas nejvetsim vrtakem diry dokolecka a mezirky mezi nima rozseknes prubojnikem,kraje pekne vohoblujes a udelas tam po stranach pilnikem zlabky,aby si tam protah ATX konektor) :idea: .....jinak urcite tu schranku nastrikej a ze predu si udelej vetraci otvor,kterej zakryj nejakou peknou mrizkou...vypada krute 8-)...nanic necekej a rovnou se na to vrhni - efekt stoji za toCitace:
Původně odeslal ulukaj
Jsem s tebou zajedno v tom, že case by měl vypadat krutě:-) Jenže toho nemůžu docílit s tímto monstrem! Vždyť je to hnusný, navíc taky malý a nepraktický... Výhledově si koupim pořádnou, efektní skříň, na kterou bude radost pohledět a kterou si vystavim na stole (a třeba jí i provrtám, pokud jí to ještě zkrášlí). U týhle současný jsem rád, že je zahrabaná pod stolem a nevidim na ní... Koukám, že ty máš Chieftec, můžeš ho doporučit?Citace:
Původně odeslal Beleg
az si pucim digit. fotak,tak ti ukazu co udela par jednoduchych uprav s timhle monstrem.....jinak Chieftec je po vsech strankach spicka,rozhodne bych ani dnes nevolil jinak,i kdyz to stoji takovejch penez :roll: co se tyce zdroju,tak nevim,protoze mam 300W fortrona
300W Fortrona si jdu koupit v úterý:-) Ten Chieftec je vážně krásnej, asi do něj půjdu. Jenže stojí přes tři tisíce, na druhou stranu když mi ho prodají bez zdroje (360W), mohla by cena spadnout tak na dva litry a to už by se dalo... Jo a pasuje do toho Chieftecu bílá DVD a FDD mechanika? Myslím esteticky... Teď jsem zjistil, že mechaniky máš černý, takže asi ne:-) A je tam nějaká záklopka nebo krytka, aby na ně nebylo kdyžtak vidět?Citace:
Původně odeslal Beleg
ulukaj: ...chieftec maju dvierka /az na nejake vynimky/ :wink: cize mechaniky mozes mat aj ruzove :lol: a ked mas zavrete dvierka tak nie su vidiet :wink:
Tak OK, mimochodem koukám na tvoji konfiguraci, jak je možný že máš voltáž procesoru 1,65V? Já ji mám 1,76 (VCoreA)... K čemu to vlastně je, slyšel jsem, že se dá změnit v BIOSu a kdo ji má příliš vysokou, blbne mu počítač. Nemám si ji taky nějak snížit? Jsem v tomto ohledu laik, rozumíte...Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
...ja mam default VCore 1.5V seria DLT3C pri TBrede BO, durony maju zakladnu-defaultnu hodnotu vyssiu
...skus sa pozriet do dolezitych threadov v tejto sekcii a najdes tam vela odpovedi na tvoje otazky :wink:
no,tak to opravdu neeee,kupoval sem kvuli tomu ty cerny a musim rict,ze to vypada fakt stylish,zvlast proto ze cerny jsou i tlacitka 8-) jinak myslim,ze neni problem je prestrikat,je na to na 4u navod ve FAQ case moddingu :idea: jinak na dvirka nespolehej...stejne kdyz u toho sedis tak je mas PORAD otevreny :wink:Citace:
Původně odeslal ulukaj
tohle je trochu komplikovanejsi,doporucoval bych se trochu poohlidnout na netu :wink:Citace:
Původně odeslal ulukaj
No jo, to přetaktování budu řešit až po úterním upgradu, jenže jak jsem se sem zatím díval, fórum ani návod mi moc nepomůžou. Přeci jen, každá konfigurace je specifická a když použiju nějakej speciální návod na tu svojí, dopadnu jako zakladatelé diskuzí "Uvařenej Athlon", "Z novýho procesoru je škvarek" apod. V tom doporučenym návodu se třeba nepíše nic o přetaktovávání staré KT266 desky v kombinaci s 2100 DDR atd. Jak mám pak vědět, jak mám nastavit FSB, multiplikátor a voltáž zrovna já? V zásadě přetaktovávat nic moc nechci, jde mi o to, aby mi počítač běžel na 100% výkon a přežil to...