ja pouzivam jako nahrazku exploreru(ne iexploreru) aston a sem zcela spokojen..mam takovy pekny minimalisticky cerny skin,zadne ikony na plose....proste mnam(alepson pro mne) 8-)
Printable View
ja pouzivam jako nahrazku exploreru(ne iexploreru) aston a sem zcela spokojen..mam takovy pekny minimalisticky cerny skin,zadne ikony na plose....proste mnam(alepson pro mne) 8-)
No prece vyrobil si ne? ;DCitace:
Původně odeslal susman
2BASIK: lol, na me tam mas moc ikonek na plose - ja mam jen 2-3 (vcetne kose)
Ad. ten dotaz: ten Gabuv panel se jmenuje Mobydock a ted je verze 0.77a
Mohl bych se zeptat jestli někdo neznáte program kterej by zdělal poznámkovej blok přímo na plochu, šlo by to i pomocí JavaScript cokies a vytvořit to jako html stránku, myslím aby to umělo ukládat poznámky a potom je zobrazovat. Já v Javáči trochu umím ale stímhle jsem se nějak zasek, možná to patří do sekce Programování ale dal jsem to sem.
JJ, taky by me to zajimalo... A taky co je to to na ten net vpravo dole...Citace:
Původně odeslal basik
videl si jakou ma plochu dolby? ted prodava v bazaci LCD a ma tam fotky :DCitace:
Původně odeslal WeSTLeR mi
:wink:Citace:
Původně odeslal WeSTler pro me a pro Umbra
No ale já chci něco jako diář!
Please pomozte,
potřeboval bych :
¨příkazový řádek
¨diař
¨ukazatel volného místa na HDD
A ještě se chci zeptat to ovládání Winampu to je minimalizovanej Winamp kterej se pouští při startu?
No chtěl bych se zaptat abych měl v Dashboard příkazovej řádek apod. , tak jsem si stáhl ten balíček přídavků ale nějak mi to nejde instalovat píše to že mám restartovat aplikaci potom zase chyba ve Framework a to jsem to několikrát přeinstalovával a verze k sobě sedí, tak nevím?
2Dominator: jukni na www.truelaunchbar.com. cmdline, winamp i drivefreespace pluginy k tomu jsou ;)
Vidim ze MS uzivatele objevili ameriku :lol:
Jen malej dotaz, přes co tam dostáváte ty nový skiny? Přes StyleXP, nebo je na to nějakej jinej fígl?
Staci jen "zmenit" uxtheme.dll... ale z Win je nedostupna, musi se to bud programem a nebo do dosu/jinyho os a zmenit to rucne..Citace:
Původně odeslal kecinzer
A jak změnit? Hodil bys pls, nějakej návod, resp. ten změněnej soubor?Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Mam WIN XP SP1 CZ.
Díkec, protože to StyleXP se mi zdá taký divný, pomalý.
No tak to UXTHEME.DLL mi nejde nějak patchnout. Dokonce se mi tak potento XPčka, že sem musel obnovit ze zálohy. Tak nevim.
Lepší než forever blue mi připadá (tuším, že se to tak jmenuje?) sky blue - má lepší lišty, tlačítka a postupné přechody barev, jenom jsem ho musel trochu stmavit - bylo to moc "sky" ;DCitace:
Původně odeslal Masster
4Kecinzer: na www.zive.cz je na to nekde navod
proc by byla nedostupna? ja ji normalne vidim. jak v system32 tak v system32/dllcache ;)Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
No jasne, nikde jsem nepsal ze ji nevidis...Citace:
Původně odeslal jedik
Tak ji zkus smaznout / nahradit :-)
2westler:
ja to tak delam. prepisu prvni v s32/dllcache a pak v s32 a fici :) je to jedna z veci ktere delam hned po instalaci oken takze to vim jiste ;)
ten navod je vzdycky k te patchnute uxtheme.dll ;)