Kua drat, ale sa dakto nevie trafit do "T" :lol: 8-) :D .Citace:
Původně odeslal player1
Printable View
Kua drat, ale sa dakto nevie trafit do "T" :lol: 8-) :D .Citace:
Původně odeslal player1
:-o Co jako?Citace:
Původně odeslal Toxic
...je to diwne, mne ide multiplikator 10 aj 10.5 na NF7cke bez problemov /bios 20/ ???
2 igor:
tak to si stastlivec , hlasim sa k nefunkcnej skupine :-(
momentalne bios 20 :arrow: hmm mame 21tku tak sa ide na to :roll:
Nic, len ja nie som roxic ale Toxic. :-)Citace:
Původně odeslal player1
Problem je v CPU INTERFACE ...ten poriadne s 10 a 10.5 nefunguje (iba na Biose 1.0) ako napisal ROXIK vyssieCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Odporucam pozriet BRUTALNE VELKY thread na
http://forums.amdmb.com/showthread.p...hreadid=251639
Tam tiez ziadaju Abitakov aby sfunkcnili CPU Interface s vysokymi FSB a nasobicmi 10 & 10.5
;D Cece, tak hustej preklep se mne este nestal...Sorry T[r]oxik :lol:Citace:
Původně odeslal Toxic
:arrow: Vyzkousejte tenhle modnutej bios (mela by to byt novejsi verze, toho co uz tu nekdo postoval), meli by v nem fungovat nefunkcni nasobice http://forum.abit-usa.com/showthread...threadid=33981
mne na 8rda3+ jede 10 i 10.5 ale s tim fsb me to docela se*e protoze mi deska nejede stable nad 205 :roll:
je to slabota, zkousim a zkousim, ale proste si myslim ze je to malo a ta ma to proste neda :?
:D Je Ti odpustene :-) .Citace:
Původně odeslal player1
ale ze se vam to povedlo ;DCitace:
Původně odeslal Toxic
Ja mam CPU interface vypnute a aj taq 10 a 10.5 nic...
Tak ako u mna, skus pri fsb 133, mne to tam ide.Citace:
Původně odeslal Mavko
Zatial mi to velmi nevadi, ze to pri 200 a viac fsb na 10x, 10.5x nejde, lebo riesim problem s chladenim.
panove prectete si poradne predmet..
nasobice 10 a 10.5 mi jedou v poho do 204 FSB .
nad TUTO hranici nelze. u nasobice 11 atd jede ..
jedu ted 9.5 x 225 a naprosto stable ale pekne me to se.re ze to nejde 10 x..
Ja Ti rozumiem. U kazdeho je to individualne. Tebe nejdu nasobice 10 a 10.5 od 204 fsb a mne uz nejdu pri 200 fsb. Skus si precitat o tom nieco na abit fore, je tu niekde na to odkaz. Riesenie je zatial v nedohladne.Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
sorry ... ale proc bych mel cist Abit 4Um kdyz jedu na Epoxu.. :arrow: :idea:Citace:
Původně odeslal Toxic
Lebo aj tam sa da dozvediet nieco nove :idea: .Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
pripajam sa do klubu na tie nasobice 10 10.5 mozem zabudnut mam novu abit nf7 a dost ma to sklamalo zlaty epox co uz hadam sa to vyriesi, teraz idem na 8.5 na frekvencii 1700 hroza kedysi som z toho vytlacil 2120 uvidim dnes dam iny nasobic co to spravi a ktory bios to umoznuje aj nasobice 10 a 10.5?
LoL tento dred zalozil a_WerOOn s tym ze mal prave problem s tymito multilipkatormi na EpoXe :wink:Citace:
Původně odeslal mafo82
tak som včera trochu špekuloval prehodil som ramku do tretieho slotu kupil som zastrčku proti prepätiu dal a čuduj sa svetu fsb teraz ide už aj na 210 ide aj nasobič 9,5 takže bol problem v ramke. ale nasobič 10,5 nejde hodi mi default 1150 MHz. Takže moje sklamanie opadlo a mam z toho abita radosť
...no mne sa tiez osvedcil pre single channel najlepsie Slot3Citace:
Původně odeslal mafo82
NO tak ja som si spravil ten L12 FSB MOD a pekne to funguje az fakt na tie posrate 10 a 10.5 nasobice ktore ma seru. Pri vypnuti CPU Interface idu niejak tak aj pri FSB cez 225 ale ta priepustnost pameti je hrozna. Tak som xcel chodit na 240x10 a hovno ! stale to blblo :( Takze bezim zase na 220x11 a nemam problem. Fakt by to mohli Abitaci poriesit.
Abitaci to sice neporiesili..ale mozes to poriesit ty...modified bios...a meli bych fungovat nasobice 10 a 10,5 no problem. ;DCitace:
Původně odeslal cox
A ma ten BIOS aspon niekto odskusany ?? Ak ani tak prosim povedzte ci to ide a ci vobec ten BIOS ide ;DCitace:
Původně odeslal player1
A z akej vrzie BIOSu je modifikovany ten BIOS ?
DIKI
existuje modifikovany BIOS kde funguju 10 a 10.5 nasobice A ZAROVEN aj CPU INTERFACE korektne ....
Je to povodny prvy bios 1.0 na NF7/S-2.0 a kedze ten mal problem s koruptovanim dat na SATA diskoch - tak ho zmodifikovali tak ze tam pridali SATA opravenu cast zo starsich Biosov....
Vela ludi na forach www.amdmb.com pouziva tento zmodifikovany 1.0 Bios....
Problem je v tom ze nove Biosy sa od 1.0 lisia NIELEN korekciou SATA problemov
No prave ze je tam dost vela rozdielov od toho 1.0 ku 2.1 biosu. Ale ten co doporucal player1 je modifikobany z 2.1 len som sa tam nikde nedocital ze nasobice 10 a 10.5 nanom idu fpohode tak neviem.Citace:
Původně odeslal Deviant