Tak tomu nerozumim, ty to mas v pohode a me to tak topi.Proc??? Teplotu na procaku mam 52% a v casu (otevrenej) 33%. Skoda ze tyhle karty nemaj teplotni cidlo.Citace:
Původně odeslal krajicekp
Printable View
Tak tomu nerozumim, ty to mas v pohode a me to tak topi.Proc??? Teplotu na procaku mam 52% a v casu (otevrenej) 33%. Skoda ze tyhle karty nemaj teplotni cidlo.Citace:
Ted jsem si vsiml ze mas stejnej zdroj jako ja :D . Ja ted uvazuju ze zapojim ten stinenej medenej EXTRA POWER CONNECTOR do grafarny. Nemas to taky takhle? Jestli jo, je v tom nakej rozdil? DikyCitace:
400/700 stabilni, jadro zatim nezkouseno vyse... pameti pri 355 uz hazi artefakty...
Testovano v otevrene case, bez pridavneho ofukovani,chlazeni grafiky by hercules...
Jadro 400 Mhz, Pameti 340 Mhz. Taktovano RivaTuner 2.0 RC14. 16822 bodu v 3D Marku 2001, 5728 bodu v 3D Marku 2003. Teplota na dotek v pohode, ale mame doma kosu, protoze budu teprve budovat topeni, potom uvidim.
ne, mam tam uplne klasicky standartny napajaci, ten Extra je nezapojenyCitace:
Původně odeslal Crus
Tak jsem na strankach Enermaxu zjistil, ze ten EXTRA POWER CONNECTOR je opravdu urcen predevsim pro grafarny. Takze jsem to tam zapojil a jde mi jadro pretaktovat o 10-15 MHz vic.Citace:
Sice jsem v ten samej den dal do MB novy pameti (ty predesly hazely v Memtestu chyby a Prime se mi po minute seklo, jinak byl system 'stabilni'), ale myslim ze tohle by na to nemelo mit vliv.
Takze Enermax RULEZ!!!
Tak se u me doma zastavil jezisek a prinesl me 9800 z datartu.Za to ze jsem celej rok byl hodnej ;D
Zatim se zabiha,doufam ze se dostanu na 400/700.
Ten vetrak na GPU je fakt docela hlucnej.V tyhle chvili je to nejhlucnejsi cast myho kompu :?
V klidku,ikdybys to měl na stejné frekvenci jako je pročko,tak to budeš mít výkonnější než pročko právě kvůli lepšímu časování pamětí.Citace:
Původně odeslal nex
TO ALL : Zkoušeli jste někdo sundat ten pasiv ze zadní strany karty,je tam docela nafest a docela se bojím, abych to neurval i s jádrem.
A taky chladiče z pamětí,ty co tam jsou jsou podle mě jen na škodu,víc to teplo akumulujou než odvádí. :evil:
V klidku,ikdybys to měl na stejné frekvenci jako je pročko,tak to budeš mít výkonnější než pročko právě kvůli lepšímu časování pamětí.Citace:
Původně odeslal nex
TO ALL : Zkoušeli jste někdo sundat ten pasiv ze zadní strany karty,je tam docela nafest a docela se bojím, abych to neurval i s jádrem.
A taky chladiče z pamětí,ty co tam jsou jsou podle mě jen na škodu,víc to teplo akumulujou než odvádí. :evil:
Dej ty karte na p*del nejakym 3Dmarkem. Ohrate to pujde dolu lepe. Jaky mas duvod to sundavat? Ty pasivy na pametech jsou dobry... lepsi nez bez nich.Citace:
Původně odeslal P.D.
Tak me to jede 400/350 bez artefaktu v 3dmarku 2003 a v 2001 az 420....
Ta karta pece jak prase.
Kdyz ofukuju pameti ,tak nejdou zvednout ani o jeden mhz, takze jedou asi na svuj max. Premejslim, ze tam dam vga silencer, ale nejsem si jistej jestli to ma nejakej vyznam.
Pokud nekomu jede 430 jadro ,tak je to fakt hodne moc dobry!
Ja si myslim ze VGA Silencer musi pomoc,protoze odvadi horkej vzduch ven z case.Ted mam oproti stare 9700 s VGA silencerem teplotu v case az o 4 st vyssi. :-(Citace:
Původně odeslal Atila
BTW.Chladic jsem sundal v pohode,ale ten pasiv z druhy strany me nejde sundat.Je nejak nafest prilepenej.
:? Ted jsem zapojil to pridavni vetrani z boku Chiefteca a teplota klesla o 3 st.
Koukam ze KT 600 je o dost horsi nez nForce v Markach.Ne ze bych to nevedel,ale.... :-)
Pokud by to nejak zazracne pomohlo, tak by to jelo mozna na 420 a to zas neni takovej zazrak. Ale furt lepsi nez 400 :)[/u]
GPU 410 DDR 730 .. to jeste dava bez artifaktu .. dal uz se kazi vobraz a to rozhodne neprekousnu. ale problem mam v celkovem vykonu. sestava viz popisek 3dMark 2001SE 14500, 3dMark 03 330patch 4500 bodu.
catalisty 3.7
hyperion 1.48
To máš fakt nějak málo - GPU 420 MEM 700 a 3DMarky01/03 mám 18017/6008 :wink:Citace:
Původně odeslal john keats
Hm,to je tim,ze mame VIA KT 600.Me dava pri 400/690 v 3DMark2001 asi 16600 :cry:
BTW.Myslel jsem ze nahodim VGA Silencer ale nemuzu sundat ten medenej pasiv pod GPU.Jak ho sundat :?:
jo tak to nevim,ale do mesice to budu take resit... skaldam vodnika nejpozdeji 12.12 by mela dojit posledni cast... waterblocky na CPU, GPU a NB
mame sice KT600. ale ja mam i presto podstatne nizsi vysledky nez ty.. zkousel jsem to i na 410/720 .. ale pres 16000 se nedostanu ani za boha
me neco spcialne nastavenyho v ovladacich...
Pak uz bude chyba jenom v boardu :-) No holt MSI,co bys chtel.
EDIT.Koukam ze temna strana ma stejnej board jako ja.Tak to uz fakt nevim :oops:
Ja jsem ho sundaval a pomohl mrazak, karta na PCB a lehky zapaceni sroubovakem :)Citace:
Původně odeslal nex
Take jsem se toho bal, ale jak na to prislo, tak jsem za ten pasiv vzal a proste ho urval :-) Ani se moc nebranil.. Je treba dat pozor na odpurky okolo toho chladice, jinac pod pasivem nic neni..Citace:
Původně odeslal Fila
tak jsem to hodil ke kamososvi co koupil sestavu podle me.
pri 200x11 a karta 400/700 dala v3dmarku 2001 .. 16800. tak nevim.... asi zkusim asuse a7v600. ale laka me i epox 8rda3+ , ale dost me na forech strasi ta nekompatibilita pameti... ikdyz nemam HyperXka. tak i tyhle staly hafo....
Tak tenhle HeadPine chladic muzu vsem doporucit (kdyz ho vezmete z Nemecka tak vyjde na 800 vs TnKrade 2400) ja nataktil 9800np s biosem na Pro na 380/770 (pasivy na pametech jsem nechal akorat to vyslo, jen jsem ustipl ty mustecky mezi nima). Co vy na to (s puvodnim to vubec neslo, topil jako krava a to ani nemluvim o tom kravalu co vydaval)
Asi sem slepej, nebo blbej ??? Ale nekde se nejak nemuzu docis o kterym chladici to mluvis...
To je ten vod Zalmana...Heat pipeCitace:
Původně odeslal Atila
Tak to jo. Psal heatPine. Trochu sem tusil, ze to je ten Zalman. Nekde sem, ale cetl, ze je o dost min vykonejsi nez Vga Silencer i podle testu... Nekdo zas ma Silencera vod ac a rika, ze je sracka.