Citace:
Původně odeslal Frost
Citace:
Původně odeslal Chihuri
Citace:
Původně odeslal Tomas
Citace:
Původně odeslal Aradan
V CC sem koupil BX se zdrojem Fortron. Odečetli 900 bez dph za zdroj Chieft., sice sem trošku tratil, ale nevím o jiné alternativě pro tuto kombinaci.
Zato teď už ti ***íci odečítají pouze 700Kč!To buď ještě rád....
mozna uz sem to tu nekdy psal,ale odecita se aktualne 300 !! takze se to vyúbec nevyplati...
Cože??? Ten case jsem si chtel tendle tejden koupit s tím že si nechám vymenit zdroj za Fortron a z ceny mi odečtou 900. Takhle alespon odpovídaly na dotaz jednomu zákazníkovi. Jestli to snížily na -300 tak teda nevim jestli u nich nakoupim. Asi to ještě skusim někde jinde.
ptal sem se tam pred cca 14dnama... a rekli mi,ze bohuzel jim ty zdroje lezej na skladu,takze sleva 300,-
jo mimochodem ten zdroj neni uplne spatnej.... ma tepelnou regulaci otacek (dokonce z nej vede kabel na mereni otacek abys mel prehled) me toci tak 1500-1800,takze uplne nerve.... ale trochu tissi by bejt mohl...
doporucuju to koupit a zdroj prodat (jinde ti ho stejne nevyndaj...) ja tech obchodu zkousal mnoho a ani v jednom nevyndali.... v Softcomu maj celou bednu za 3500,- takze o neco levnjsi nez v CC navic ma Softcom a Monima (FUJ !!) jinyho dodavatele,takze tam sezenes nektery barevny kombinace co v CC nemaj...