XP 2000+ 1.825V :(
Printable View
XP 2000+ 1.825V :(
Ja bych rad portapil, ale nejak moc se mu nechce, nejvic zatim 1100 pri dost velkym napeti.Citace:
Původně odeslal Staňour
Zajizdim ho ted na vetsim napeti.
Záleží na tom jakej procák. XP nebo Tbred .. na ně to stačí. Na durony a Tbirdy ne. :wink:Citace:
Původně odeslal kuris
Já ze 750ky dostal maximálně POST 1150. Víc nedal ani při 2,4V... :o :( ;)Citace:
Původně odeslal xammax
Mne se to povedlo jen parkrat, ne uplne pravidelne, mozna protoze to bylo 7.5*166 na pametech PC133. ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Marty
Citace:
Původně odeslal Marty
Vždyť tady každej píše, že ho honí skoro na 2V, tak nevim. A jakej je rozdíl mezi XP a Tbred? Ja myslel, že maj teď procesory označení xxxx+ XP Tbred? Před tim Palonimo. ???
Ale.. protože XP maj relativně nízký napětí, tak není potřeba tolik zvedat. Např. mně to nejede přes 1750 ani když nastavím 2,2V, ale do 1750 mi to jede na default. A tbredi maj ještě nižší default napětí, tak to je spíš taková vražda. U Duronů vysoký napětí tolik nevadí, protože jsou vyráběný starou technologií, který je to "jedno" ;)Citace:
Původně odeslal kuris
A Tbred je nová řada XP, Tbred je kódový označení XP s jádrem vyrobeným 0,13mikron ntechnologií. XP s jádrem Palomino je vyráběný 0,18mikron technologií.
No a kdybych vzal třeba Palonimo 1700+, tak bude stačit deska do 1,85Vcore? Aby nebrzdila nějak moje, tedy vlastně procesorovo :lol: ambice. ;D
No snad jo... Ale radši bych vzal lepší. Mně třeba vcore nad 1,85 nepomůže, ale třeba sou procáky kterejm se to líbí. ;)Citace:
Původně odeslal kuris
1700+@1900 (12x133) 1,75
1700+@2000 (10x166) 1,825
Citace:
Původně odeslal Marty
Mno jenze cim vic napeti tim vic se blizi procak k VECNEJM LOVISTIM :roll: 8) 8)
spíš bych řekl, čím vyšší teplota, tím blíže k věčným lovištím. Proto, kdo chladí, ten jede ;DCitace:
Původně odeslal Luks
Citace:
Původně odeslal Staňour
No o tom bych se hadal at chladis jak chladis tak zvysena voltaz ti ten procesor stejne pekne kurv*!!!!
No ja mam sice "pouze"Thunderbirda behajiciho na viz dole ale zivim ho 1,9 zajimave ze pri 1460Mhz jeste chodi na 1,8 a nepada tak nevim zas taky rozdil v MHZ tam neni ale pri 1,85 to pri tech 1500+ pada:(Citace:
Původně odeslal Kebrdle
Ja jedu na 1.9, deska umi az 2.2V.to by ale asi tata nevydejchal ucet za elektriku.Uz takhle to ma i s monakem kolem 300W a bezi chudak skoro nonstop. Az koupim 3D grafiku a PC333 hodim alespon 2V
zajimalo by me, jestli nekdo dete cestou podvyzivy jako ja (1,65V) :) provozuje nekdo palomino jeste na nizsi vcore voltazi ??? (mam komp pustenej 24/7, takze mi momentalne de vic o ticho nez vykon)
Jestli chces fakt nehlucnej vetrak, doporucuju Cooler master CP57JD. V THD stoji asi 330 bez DPH,ma velkou vrtuli,masivni spodek,medeny rozvadec a je fakt nehlucnej, pritom chladi dobre
Citace:
Původně odeslal beavis
ja ten svuj vetrak provozuju na cca 1500 ot., takze v tom problem neni ... ale stejne dik za tip :)Citace:
Původně odeslal Petrik
Tak uz ho provozuju na 1600+@2000+ na 1,75V (realny prumerny napeti je 1,73V) teplota pri UD 50 stupnu, v klidu 42.... 8-)
1600+@2200+(1.8GHz) pri 1.71V...
1800+@ to 1811mhz pri 1.825v ....
1600/1800+ (1,4 na 1,51 Ghz) na 1,70V...
Hej to bych chtel videt tech 1,8GHz... Estli me oci posledne nemylily,tak tam bylo neco jako 1785! :lol: Ale stejne ses vysmatej...Citace:
Původně odeslal Tom
Ja musim jet na 1.85 V pri 10,5x166 6 hodin stable v prime testu.Pri vyssi fsb mi to v stability testech uz zamrzne... Kua ja chci EPOXE! A sel bych i do tech 2 V! Nicmene mam pocit,ze s procakama je to stejne jak s motorem u auta! Kdyz ho ze zacatku zacnes oc na max a vcore taky,tak pak se na to zvykne a chce porad vic! :lol:
ja mit ten chladic co ty tak sem taky vysmatejCitace:
Původně odeslal P.G.
Tak si ho kup... :roll:Citace:
Původně odeslal Luks