Nijak, bych se musel zbláznit. Mám S45 dva roky, je sice opotřebený, po několika pádech vrže ale slouží a o to jde, nemám to na parádu ale na práci a takhle mi to stačí.
Printable View
Nijak, bych se musel zbláznit. Mám S45 dva roky, je sice opotřebený, po několika pádech vrže ale slouží a o to jde, nemám to na parádu ale na práci a takhle mi to stačí.
Boze lidi, a co s tema telefonama delate? :eek: Ja to nosim normalne bez obalu po kapsach , v batohu , a v pohode, jen si davam bacha, abych to nedal na jedno misto s klicema nebo necim podobnym a je to...
To je zase diskuse :roll:
nojo... kdyz ma nekdo displej jako privrene oko :-) ono staci par skrabancu a nebu videt vubec nic :-)Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
nicim nechranim,mam ho pekne poskrabanej :lol: Driv sem se o to staral stejne tak,jako jsem chtel mit neustale nadupanej new mobil.Ted uz me to preslo.....hlavni je,aby fungoval na to,na co ho vyuzivam a vsechny ostatni funkce vcetne vzhledu jsou mi fuck :wink:
Já osobně nepoužívám na ochranu displaye nic, ale tatík si na display nalepil potravinářskou folii a je neuvěřitelně spokojenej :wink:
mam 6100 a pouzivam nasrizenej "kondom".. kdyz chci psat nebo jsem v aute a chci dat tel do hf tak telefon ze sprcky vyndam...
ja ho chranim tak, ze proste to vecko zaklapnu :-) ne ted vazne, pokud vim, tak vetsina telefonu ma vymenitelne minimalne to sklicko, obvzlast nokie...
ja muj foun nechranim... zadnej kondom, izolepa,... sice jsem o tom chvili uvazoval ale na co az pres ten display neuvidim tak si poridim new :D
nebo vymenim sklicko :wink:
no tak treba na C35ce je to sklicko, ktery je uplne posrane vybouleny pridelany rovnou k displeji a kdyz sem se v servisu ptal jestli se to sklicko da vymenit, tak mne rekli, ze jedine s celym displejem za 1500Kc :-oCitace:
Původně odeslal mraky
jinak treba na nokiich to jde - tam je sklicko v prednim krytu
No ja mam Siemens M55ku a mam na nom "kondom" pretoze by som ho tiez rad neposkriabal a aj mozno ochranil pred vodou (je tu jesen a blizi sa zima - spadne do snehu a to vzdy potesi ;D ) a trochu aj pred prachom. Ale zase to ma brutus nevyhodu ze sa napikacu pisu smsky... ale ked potrebujem toho vela napisat tak to radsej zavolam. Smsky su napikacu... vnich sa poriadne nedohvoris :?
to si delaj (_Y_) ??? dyt samotnej telefon stoji 1500 :?:Citace:
Původně odeslal wong
presunuto... dotazy ohledne mobil.telefonu patri do sekce ost. HW
no ono to uz je tak dva roky, ale myslim, ze ted to nebude o nic lepsi :?Citace:
Původně odeslal mraky
mobil jak se posere, tak se vetsinou nevyplati opravovat
presne takhle dopadl muj ALC 501, ani nevim presne co s nim je, ted lezi ve skrini...Citace:
Původně odeslal wong