mno mna sa nepyta nic ... ani ci rw alebo r ...Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
proste si detektne rychlost media a v podstate jedine podla nej zistis na co vlastne palis ...
-RW=2x, +RW=2.4x
inac len 1,2 a 4x
a ja palim iba v Nero-vi
Printable View
mno mna sa nepyta nic ... ani ci rw alebo r ...Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
proste si detektne rychlost media a v podstate jedine podla nej zistis na co vlastne palis ...
-RW=2x, +RW=2.4x
inac len 1,2 a 4x
a ja palim iba v Nero-vi
to jsem potreboval vedet. díkCitace:
Původně odeslal Lopo
tak dneska prisla :D
- ma celkem masivni vysouvaci tlacitko ;D
- prace s CD v pohode, mozna sem cekal ze bude tissi vzhledem k tomu ze cte jen 32x
- palil sem dvd-rw multidisc 1x verze 1.1 a vse v poradku za 57:39
- jinak vysouvani voziku je dost hlucny (mozna az moc) :-(
celkove sem zatim spkojenej - je to presne to co sem cekal :-)
uvidime az zacnu palit naostro na princa 4x :idea:
Až budeš vědět víc, tak dej určitě vědět. Původně jsem chtěl Teac, i když mám Teac první DVD mechaniku a je to mizérie, chroupe a nějaké DVD nepřečte vůbec.
Psal jsem minulý týden do Cybexu jakou verzi firmware ten jejich NEC má, ale ještě mi nebyli schopní odpovědět. Známý tam psal e-mail taky a ptal se jakou má jako předplatitel slevu, taky bez odpovědi. Kdyby nepatřili k Vltavě, tak bych jim nevěřil ani za mák. V CC odpovědí na e-mail během několika hodin, ale ceny mají vyšší.
firmware ma 1.06 (z cybexu) :wink:
jinak mam prvni problem: na DVD-RW multidisc 1x verze 1.1 me nejde precist poslednich 250 mb. celkova kapacita dvd je 4482 mb, ale citelnejch je jen 4200. je to asi vec firmware. nevim jestli mam zkusit nejaky neoficialni firmware, treba na strankach eximpa (vyrobce multidisku) je nakej firmware, kterej zprovoznuje multidisky s toudle vypalkou. :?:
dalsi zkusenosti napisu behem tejdne az zacnu palit na naky jiny media.
Ten Teac DVD-ROM stoji skutecne zaprd. No, palirnu uz mam doma taky, vecer ju testnu ;D
mas Teaca? jaky mas media? ja sem zatim spokojenej az na ten zadrhel s RW, ale to se snad doresi :-)
Jasne, ze Teaca (vlastne je to Pioneer, ze :-) ) media mam Princa 4x a jedno RW Gigamaster :| Nic, balim, jdu na to ;D
hodne stesti (a casu), protoze ja sem palil na rw 1x 57 minut.
sem zvedavej na toho gigamastera, protoze kazdej rika ze to sou nejvetsi sity, ale na ty princa se chystam taky :-)
Tak Gigamastra mi to vubec nenacetlo :oops:
Jinak pozoruji vyborne cteni CD, CDRW - nesrovnatelne lepsi nez u jakychkoli DVDROM :-)
mám ji asi 5 měsíců a zatím všechno vypálila v pořádkuCitace:
Původně odeslal Dolby_cz
Braindead, Sam: :?: Jak chodí vaše vypalovačky třeba s Verbatimkama? Asi bych nelitoval dát 80 K za něco lepšího než jsou Princa a Gigamaster. Možná to tu někde bylo, ale zkuste http://www.dvdrhelp.com/dvdmedia.php
Kurec, za 1 Verbatimku dam stejne jak za 2 Princa. Kazdopadne 1. pokus s Princem 4x dopadl :-( s chybami. Asi je to na nej moc rychle...ale to se dalo cekat :|