Tyan? Na cu-mine se myslim trochu nevyplati ;DCitace:
Původně odeslal ICE
Printable View
Tyan? Na cu-mine se myslim trochu nevyplati ;DCitace:
Původně odeslal ICE
ABIT BE6-II !!!!!!!!
FSB 66,75,83,84,85,86,........ ........198,199,200 MHz!
Delic PCI 1/4, AGP len 2/3 ale grafiky to znesu.
CPU voltaz 1,6-2,3V
Pred tyzdnom som na nej rozbehal coppermina 1@1,3Ghz ! 1,75@1,9V
Taktovaniu zdar.
proto je tam ten smile... ale vazne s CUSL2 jsem mooooc spokojenej, s tusl2-c taky.Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
Pozor, jak který grafiky. Podle mych zkušeností jsou k tomuto nVidie odolnější, měl jsem GF2, které nevadilo 100MHz AGP. S Ati jsem se nedostal přes 78MHz. Jinak opravdu na Abita (až na ty jeho nešťastný koďany) a obecně desky s i440BX chipsetem nedám dopustit. Podle mě první rozumná náhrada za i440 je i865 nebo i875. Ale ještě je to drahý :wink:Citace:
Původně odeslal 4A41
Wzz.
Ked uz BX, tak lepsi poriadny Asus ;D
ja mel kdysi CUSLa2 a byl sem s nim maximalne spokojen, takze odpoved je jasna, jak uz ti radi vetsina :-) CUSL2/TUSL2
...treba P2B 8-)Citace:
Původně odeslal Rainbow
Napriklad aj P2B, ale to nie je pre lamy - ziadne nastavovanie frekvencie v BIOSe ;D To ma tusim az CUBX.
Asus P2B má Soft Menu II, P3B má Soft Menu III - nevím jak P2B, ale P3B mám doma v jednom kompu a tam se dá taktovat docela slušně v BIOSu až do 150 MHz FSB. Akorát to má dost velký kroky, žádnej 1MHz.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Mají sice Slot1, ale Coppermine v tom jede, jen pozor, některý desky se Slot1 mají docela nepříjemně blízko sloty na paměti a pak se tam nevejde chladič.
SoftMenu je obchodna znacka firmy Abit :roll:
A nehovor mi, co ma P2B a nema, lebo tu dosku mam uz 4 roky...
Na P2B vojde BOX chladic z Tualatina bez problemov, nic vacsie uz asi nie. (BTW.: ten chladic nevojde na niektore dosky so Socketom 370...)
Oj, omlouvám se, máš recht, nějak se mi to zamotalo. :oops: Jestli se nepletu - a teď snad už ne - tak SM II má Abit BH6 a SMIII BE6 a snad i další. Ovšem zmíněná P3B má opravdu taktování v BIOSu - to vím, tuhle mám zase doma já. :wink: S tím chladičem jsem myslel desky se Slot1 v obecnějším měřítku.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Rainbow: Až na tu voltáž. Chudák proc.