no je to inak fajn vymyslene >>
http://www.seijin.de/Artikel/vgasilencer/5big.jpg
male pasivy tam vojdu ;) mozno by sli aj spojit (keby boli presne) s tym samotnych chladicom ;)
MadCap
Printable View
no je to inak fajn vymyslene >>
http://www.seijin.de/Artikel/vgasilencer/5big.jpg
male pasivy tam vojdu ;) mozno by sli aj spojit (keby boli presne) s tym samotnych chladicom ;)
MadCap
Uz aby byla nejaka recenze :-) Docela by me zajimalo, jestli to modry zezadu taky odvadi teplo, nebo jestli se do toho je jen kvuli prichyceni...
CIZE prave mi bolo potvrdene ze SIlencer ako aj chladice pre P4 tie nove od BOSTARU mi boli zaslane. Tie prve uz prisli v piatok - musim ist na preclievacie oddelenie.
Recenzia bude hlavne na Silencer (dufam ze by nemal byt problém s GF4TI4400 :) )
Podle vseho asi bude :wink:
Nemáš informaci o ceně v ČR? Jestli se mi vůbec teď vyplatí to kupovat zvenku...Citace:
Původně odeslal GABO
To by me taky zajimalo, pac ty Heatpipovy na mou GK nejdou :-(
Ju a to by mi zajimalo jak to ofukujes, jen tak nebo mas nejakou redukci?Citace:
Původně odeslal GABO
Tak jak to vypada s tou recenzi? Uz se nemuzu dockat :-)
Mam to pripevnene na povodnom pasive ktory bol k MSI karte...povodny vetracik odisiel, a novy som nezohnal...ta 80mm to chladi skvelo...hlucne to velmi nie je podtsatne menej ako povodny maly. A chladi perfekt...
Chtelo by to nejakej obrazek :wink: Nejakou ATInu na otestovani neamas? Za kolik se budou asi v CR prodavat?
Takze na MSI GF4 TI 4400 nesedi :((( skoda preskoda. Sedi urcite na GF3 TI 200 ktoru som predal kamosovi a este ju tu pri sebe mam..mozno by sa dala do pasivu navrtat dierka inde...budem musiet vklude pozriet...aspon teda pofotim.
Je to inac poriadny macek...cakal som nieco mensie :wink:
a muzes ted prozradit aspon ten unikatni mounting clip ? uz sem nacekanej :)Citace:
Původně odeslal GABO
To nemas nekde kolem sebe jakoukoli ATInu? :wink: Bude se teda prodavat v CR?
oficialni koncova cena je stanovena na 509 bez DPH, prodejni ale bude asi nizsi tak 450 bez DPHCitace:
Původně odeslal Fila
Tak to jsou hodne slusna cena, kdy se asi bude prodavat?
Po Invexu bude bezne dostupnyCitace:
Původně odeslal Fila
To by byla fakt solidní cena, ale nějak se mi to nezdá - nechybí tam jednička? Proč stojí venku (kde je snad všechno levnější) 25 EUR???
Zda se mi to nejak malo, ze by bylo poprve v CR levneji :-)
Jak je to teda s tema GF4 4200 Ti, sedi ten artic na ně, nebo ne. A jestli ne , da se nejak nedrasticky upravit aby sedel?
Sledujte www.pretaktovanie.sk. Silencer nesadne na GF4 TI 4200/4400 ani 4600 maju uplne inde otvory. Ale upravit by sa to malo akosi dat....cez vikend sa na to pozriem.
Inac to vyzera skvelo...aj chladit to musi dobre. Za vodou su vsetci majitelia GF3/TI200/TI500...a vsetkych ATI kariet...
Trosku som rozcarovany z toho ze nesadne na najpouzivanejsie karty u nas...ale holt ATI poslednou dobou rulezuje...tak sa rozhodli primarne pre nu. Problem prerobit by to podla mna nebol...proste by AC dodaval dve verzie tychto chladicov...hmm mozno aj to bude.
:? :evil: Proc, proc???
Sakra na moji grafiku nepujde :lol: No uvidime, trebas nekdo prijde s nejakym dobrym napadem. Uz to chci videt otestovane :roll:
Nevite, jestli se da uz nekde predobjednat?? :wink:
ta cena ale bude tak pro velkoodberatelele takze koncova pro normlani smrtelniky bude taky jinde....
Moc se v tom nepohybuju, takze kde ta cena asi bude? :wink:
nemam to potvrzeno na 100%, ale je to oficiální MOC cenaCitace:
Původně odeslal honzAK