ty DNA drivery v sobe taky maji zakomponovany 9700 hack ??? v cem se lisi / jsou lepsi od omega drivers ?Citace:
Původně odeslal Halen
Printable View
ty DNA drivery v sobe taky maji zakomponovany 9700 hack ??? v cem se lisi / jsou lepsi od omega drivers ?Citace:
Původně odeslal Halen
jo ted uz celkem jo vyjde to nastejnoCitace:
Původně odeslal excmoudina
Maji v sobe zabaleny 9700 hack. Mel jsem Catalysty ruznych verzi, mel jsem i Omegy, ale DNA drivers jsou zatim nejlepsi, ktere jsem mel. Byly tady docela obsahle thready o techto ovladacich i se seznamem her, ktere treba nefachaji na nekterych Catalystech a na DNA jedou jedna basen. Ja jsem jeste nenarazil na hru, ktera by se chovala na DNA ovladacich nekorektne. :!: U Omeg se mi nelibily ruzne chybove hlasky pri instalaci (mozna to bylo moji blbosti, kdo vi ;D ) i kdyz potom fungovaly obstojne. Krome Mafie, ta mi na starsich Omegach nejela. Co je jeste na DNA pozitivniho - maji moc peknou odinstalaci, ktera vycisti comp od vsech zbytku ovladacu a navic verze 1.5.3.7 postavena na Catalystech 3.7 si nevytvari zadny program files - nainstaluji se z mista, kde jsou na hardu jen nezbytne systemove soubory a zbytek instalace si "sedi" na svem puvodnim miste.Citace:
Původně odeslal Chocen
Hodíš mi prosím Tě link na ty "DNA 1.5.3.7" pro WMe a WXP?? :wink:
Díky.
no ja som mal podstatne viac problemov s hrami, skusal som takmer vsetky catalysty. Splinter cell-chyby v obraze pri nightvision, zamrzanie pri thermal. Codename Outbreak-totalne rozosraty obraz, nerozbehal som nijako. Vietcong- zdegenerovane postavy,nehratelny. naslo by sa aj viacej, ale tieto som chcel aj hrat :?
skusane na nepretaktovanom systeme, rozne verzie catalystu, dokonca dx8-9,w98 aj xp.
2rOn: to protoze mas manli grafiku tyhle radeony od manli stali za prd podtaktovat pameti pak to bude oka.
grafiku mam sice manli podla krabice, ale vyrobenu sapphirom, zelenu a s pametami samsung 4ns. podtaktovanie nepomahalo, artefakty sa vyskytovali az nad 290/270 a ja som to skusal aj na 250/220, pricom mam upravene chladenie karty.Citace:
Původně odeslal honzAK
Zatim akorát Unreal 2. Nejdřív nešel vubec a kdyz jsem stahnul patch tak zacal fachat az na to ze při zapnutym vyhlazovani se ze hry strácí objekty (palmy věci a tak). Jinak po předchozich zkušenostech s ati zatim spokojenost :-)
mals to reklamovat. Aj Sapphire moze mat kazovy vyrobok...
to nehovor ani zo srandy idem do Sapp R9600Pro :idea: :idea: :idea:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
a kaslem na mozno patchutelnu R9500 idem do istoty aj ked o stratim chlp vykonu
Citace:
Původně odeslal LosDatlos
jsou: tady.
mohol by mi prosim niekto z vas,kto uz ma DNA3.7, povedat na akyze system to ide? predchadzajuce isli iba na 2000/XP,ale nenasiel som to pri 3.7,
dikes
Neni su tie DNA drivery aj niekde inde? z tej stranky my to nejde stiahnut cez FlashGet a ked to stahujem stredovekym sposobm, tak to nikdy nedostahuje.... :evil:
Díky!! Mrkni na toto http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=34297Citace:
Původně odeslal Proxymus
A co takto dat do flashgetu nieco nasledovne>>Citace:
Původně odeslal Vojtoo
http://files.guru3d.com/ati/mod/DNA1637.exe
a ako referer pouzit
http://download.guru3d.com/pafiledb....ownload&id=675
Diki moc uz to ide.
Tie DNA drivery su skvele..... 8-)