...som prekvapeny ze je 256bitova :o zeby som vymenil grafarnu ??? :D
Printable View
...som prekvapeny ze je 256bitova :o zeby som vymenil grafarnu ??? :D
jasne ze je, ked to ma napisane na krabici, kua... jak som rikal.
...OKa, OKa :wink: sa tolko nerozculuj 8-)Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Tak aj ja velmi uvazujem za taku cenu 5700Sk aj s DPH mat 256bitovu R9500 a zo stastim aj 8pipelines. Este to trosku nataktit hov tie pamete fakt uz vela nedaju, ale mas stoho pekny R9700 :) Fakt ma to laka :)
a nevite kde by se na internetu dala sehnat v CR jestli jo tak za nakou slusnou cenu bych ji bral hned. je to moc dulezite!
ma ju uz niekto doma?????????
na stranke vyrobcku je pod danym oznacenim karta ktora je
256bit
a ma 8 pipelinou
pls rychlo piste pretoze davat skoro 8000 sk za herculesa 9600Pro je pre mna naozaj dost
Kedy si bol naposledy u ocneho ? :-)Citace:
Původně odeslal Loki12
to ako kvoli tomu ze som to zle precital na stranke alebo preto ze som pisal velkym fontom??Citace:
Původně odeslal TimeLord
stranku som cital asi 5-krat
btw: este jedna ves PCB to NEMA L-shape ale normalne
a velky font? aspon je to vidno :idea:
mam s tej karty uplne chorobu celu noc sa mi o tom snivalo bud som si kupil R9600Pro od Connect3D za 6090,- a kazdy mi potom hovoril ze som blbec pretoze som mal ist do tej R9500Ultra a zase ked som si kupil R9500Ultra tak mi potom kazdy nadaval ze som kupil blbost pretoze je to karta ktora sa neda prerobit a mala este horsie benchmarky ako R9600np
proste uplna nakupna NOCNA MORA z ATI-steet
To koli tomu ze si prehliadol ako som pisal ze si ju kupil v piatok moj kolega v libre a videl som ju na vlastne oci takze je to 256 bit, podarilo sa SW 8 pipelines a pamate ma samozrejme do L kedze je to 256bit infineon 3,6Citace:
Původně odeslal Loki12
OK tak hovoris ze jedine co tej karte sa da vytykat infineon3,6???Citace:
Původně odeslal TimeLord
ale MUSIM SW otvorit tie dalsie 4 pipe??
uz mam s toho uplny chaos tak na stranke je normalny tvar PCB ale tvrdia ze ma 8 pipe
v skutocnosti je to L-shape so 4 pipe
kurwaaaa
opytam sa ta mam ist do tejto z libry alebo do toho R9600pro z BGS (connect3d)
Tak sa aspon skus ist pozriet do tej Libry ze ci ma fakt pamete do L a ked hej ta ju ber !! Dalsie 4pipe zo stastim nejak rozbehas :)
teraz vyzeram ako ten tvoj avatar :DCitace:
Původně odeslal cox
se.rem na to idem to R9500ultra
uz sa na to mozem cele vytoto
aj tak to bude lepsie nez to co mam
este jedna vec
myslite ze HL si na mojej zostave s tamtou kartickou pri takom 1024/768 na nejakych medium det zagamesujem???
viem ze oficialne benchce neboli ale aky mate nazor
Kludne ich mozes aj hardwarovo :-P keby si ju dostal uz s 8 pipelinami tak kupujes R9700 ne ?Citace:
Původně odeslal Loki12
ved to sa mi nezdaCitace:
Původně odeslal TimeLord
a najlepsie je na tom to ze v cenniku libry je napisane ze je to len 128bit
cez aby to parom vzal
http://www.powercolor.com.tw/page2/p...&sn=33&temp1=7
Model
RADEON 9500 128MB
(R95V-C3L)
Chipset
* RADEON 95O0
Support Memory/bandwidth
* 128MB DDR SDRAM
* 256 bit
Connectors
* VGA
* TV-out (S-Video connector)
* DVI Connector
RADEON 9500 Chipset Features
Fast 3D gaming performance
* Up to 256Bit DDR memory interface provides end users with fast graphics performance
* 8-pixel pipeline architecture cuts rendering time in half when compared to any competing product
* Supports the new AGP 8X standard, providing a high-speed link between the graphics board and the rest of the PC (2.0 GB/sec)
Highest level of realism
* Provides full support for Microsoft® DirectX® 9.0 and the latest OpenGL® functionality
* SMARTSHADER™ 2.0 technology allows users to experience complex, movie-quality effects in next-generation 3D games and applications
* SMOOTHVISION™ 2.0 technology enhances image quality by removing jagged edges and bringing out fine texture detail, without compromising performance
* 128-bit floating-point color precision allows for a greater range of colors and brightness
Breakthrough video features
* ATI's latest FULLSTREAM™ technology removes blocky artifacts from streaming Internet video and provides sharper image quality
* Unique VIDEOSHADER™ engine uses programmable pixel shaders to accelerate video processing and provide better-looking visuals
LIBRA
GK128PCR950U 24 Powercolor R95V-C3L, ATI Radeon 9500 Ultra, 128MB 128-bit DDR 3,6 nsec, core/memory 325/400 MHz, Dual Display (CRT + DVI-I), TV-out, AGP*8, DirectX 9.0 4 780,--
TAK A TERAZ BUDME ....
Nikdy never tomu, co je napisane v cennikoch... tam sa daju najst obcas take perly ;D. Ked TimeLord povedal, ze jeho kolega "vyfasoval" 256bit verziu, tak s trochou stastia mozes aj Ty, no nie? Ak ju zoberies, daj potom vediet ako si dopadol... :-)Citace:
Původně odeslal Loki12
Citace:
Původně odeslal sisi
Ten PowerColor by mel mit pameti na 550, 256bit a 8 pipeline, tak je to na strankach vyrobce. Ma mi jich dojit 10ks, tak potestuju :) za 5200 s DPH, co byste chteli :)
NEMA TO 8 PIXEL PIPELINES!!! JE TO R9500 NON PRO
Citace:
Původně odeslal TimeLord
NON PRO by nemel mit ani 256bit pameti a nektere je maji, zalezi na vyrobci
Ok, tak to napisem pomalsie :-)Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Keby to malo od vyrobcu 8 pipelines tak je treba zmenit spodny bit aby sa chip hlasil ako 0x4E44 a tym padom mas R9700 takze sa to nemoze predavat ako R9500 kedze je to na PCB R9700.
R9500 NON PRO moze mat bud 128 alebo 256 bitove pamate podla pouziteho PCB ale VZDY bude mat len 4 pixel pipelines.
JJ je to tak. A uz len zalezi natom ci sa ti tych dalsich 4pipe podari rozbehat :wink: Ked hej tak mas R9700 :) Ale inak fakt to bude asi celkom dobra kupa !!
Na fotce nejsou paměti do ,,L,, čert aby se v tom vyznal :roll:Citace:
Původně odeslal TimeLord
To zní logicky jenom mě prosím tě řekni proč tam ten výrobce těch 8 pipelines uvádí?Ahoj jfkCitace:
Původně odeslal TimeLord
Tak jsem si tu kartu předběžně objednal od pana Radima Štěpance tak jsem napnut zda ta karta půjde modnout na 9700. Pokud již někdo tuto kartu vlastní zkoušel ji modnout na 9700? Ukazuje se v Riva tuneru, že je to opravdu 256 bit a 8 pipelines? Jaký to má výkon v 3dmarku03? Jsou tu nezodpovězené otázky, které zjistíme až to někdo otestuje. Jinak tady je link o kartě,ale je to rumunsky nebo co.http://www.price.ro/preturi.php?op=videocard&artid=401 pokud jsem to dobře pochopil rumunsky moc neumím :lol: tak tato karta šla předělat na Radeon 9700pro.
ahoj jfk
niekto tu ju tu uz kupil ale nepodarilo sa mu rozbehat dalsie 4 pipe (ma len 4 aktivne, 4 boli vadne) - predal ju
takze tu je otazka
R9600Pro 128DDR R96 -C3G 4760,-
R9500Ultra128DDR R95V-C3L 4780,-
co bude mensie zlo???
s R9600Pro "EZ" nepojde prerobit
R9500 Ultra - pojde mozno prerobit
ale co bude lepsie mat
R9500 kde to je 325/400
R9600 kde to je 400/400
?????
Tak ci tak by som siel do tej R9500 !! Pretoze R9600PRO je sice vykonejsia ako R9500 np ale ked ma R9500np 256bit a este ktomu je tam moznost otvorit dalsie 4pipe tak je to jednoznacna volba !! A R9600PRO uz nanic neprerobis !!