no dobrá
jinak dodávám, že jsem s těmito s reproduktory měl i realtec a rozdíl je víc enež slyšet...
Printable View
no dobrá
jinak dodávám, že jsem s těmito s reproduktory měl i realtec a rozdíl je víc enež slyšet...
Asi jsi nepostřehl, o čem tu mluvím, s analog reprákama to bude skoro buřt, že máš SoundStrorm, ale pokud to jde přes zesík do repráků, tak to už je o něčem jiném, jelikož ten již umožňuje plné využití DD.Citace:
Původně odeslal eraser
svatá pravda..Citace:
Původně odeslal BeachKEN
[quote="Zoli"]Caute. Chcem sa spytat, ktoru z nasledujucich dosiek mi odporucate: Abit NF7, MSI KT6 LSR.
Planujem tam dat barton 2500+ a pretocit na 11x200 (3200+).
Kazda ma svoje plusy a minusy:
Abit NF7: + moznosti pretaktovania, stabilita, pamatova priepustnost, agp/pci lock
- zle rozvrhnutie, nutnost kupit 2xram, malo prislusenstva, chyba serial ata,4xusb
MSI KT6 LSR: + dobre rozvrhnutie, serial ata, mnozstvo prislusenstva, 8xusb
- msi vraj niesu moc na OC, chyba agp/pci lock, este asi nevyladeny chipset/bios
Este by ma zaujimalo ako je to s tym dual channel pri Nforce2. Ak teraz kupim 2x256mb ram
a v buducnosti chcem upgrade na 1024MB, staci mi kupit 1x512MB a dat ho do bank3, alebo musim kupit
znovu 2x512MB?[/quote
Mam uz mesic NF7 -S]a Bartona 2500+@3200+ BEZ ZVEDNUTEHO NAPETI! Rozhodne doporucuji NF7-S
To tym myslis ze Genius HT 5.1 su slabe repraky ?Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Inac nic v zlom - len sa mi nepaci ze kritizujes nieco co sam nemas/nepouzivas ....
Ja som mal moznost fungovat 6 mesiacov na Relateku ALC650 (Epox 8K3A+) a takisto 5 mesiacov na SS (NF7-S) a mam o tom vytvoreny vlastny nazor Z VLASTNEJ SKUSENOSTI ...
Nehodlám tady s tebou FLAMEovat, jelikož Genius nepovažuju ani za středně silný repráky, ale hlavně jsou to furt BLBÝ ANALOGY, takže i Creative DIGITAL bude 1000x lepší, už tomu konečně rozumíš? Mícháš tu jablka s hruškama. Ta zvukovka je úplně stejná, akorát tam má přidaný hw DD a AC3 support, ale aby ten zvuk byl slyšet, tak jak má skutečně znít, je nutnej zesilovač, nejlépe s DTS, je to jako by jsi pouštěl THX na ANALOGovejch reprácích, bez podpory THX, takže ten zvuk tam není ani omylem :!: Kup si nějakýho Technicse, Panasonica nebo Pioneera, propoj to s pořádnejma reprákama, ať víš o čem tu mluvím.Citace:
Původně odeslal Deviant
2 BeachKEn:
Ok, beriem ! S tymi reprakmi mas pravdu.Urcire nema vyznam porovnavat repraky roznych cenovych kategorii.
Ale spat k k teme tohto threadu.Pri rozdiele cca 700 Sk medzi NF7 a NF7-S podla mna aj tak nema vyznam kupovat lacnejsiu (SATA aj SS sa mozu neskor hodit - hlavne pre ludi ktory nekupuju dosky kazde 2 mesiace)
Lord_Maxx :
oficialne nForce2 chipsety podporuju v dual channel len 2 moduly zapojene v 1 a 3 slote ALE na toto som sa sam pytal ludi na zahranicnych forach a
funguje to v DUAL aj v zapojeni 2*256 v 1,2 slotoch a 1*512 v 3
2Deviant: No rozdíl mezi NF7 a Skem je 1000,-, což není zrovna málo, pokud má někdo Audigy nebo ji plánuje koupit, tak už má Firewire i super zvukovku, takže připlácet na Sko je zbytečné, nemluvě o 2SATA, který v použití RAID pole jsou naprosto na ... Raději si za 1000 koupim PCI SATA řadič, kterej je o mnoho rychlejší než ty integ. shity.
Pocuvaj ty niesi ziaden Flamewar ?!
Mne sa zda ze si uplne tvrdohave dieta co musi mat vzdy pravdu.
" Mat vo vsetkom pravdu je spolahlivy znak hluposti "
Moj posledny prispevok - pretoze ja priznam ze sa mozem aj mylit ale to u teba samozrejme nehrozi
V mém posledním příspěvku není FLAME, ale tvrdá ekonomika, osobně si myslím, že spláchnout 1000,- do kanálu se nechce nikomu, že? ;D A hlavně zakladatel threadu rozvažuje mezi NF7 a MSI, takže asi logicky taky nemá ten 1000,- navíc.Citace:
Původně odeslal Deviant
[quote="Lord_Maxx"]Podle všeho bude stačit koupit 1x 512MB a zapojit ho tak, jak píšeš...Citace:
Původně odeslal Zoli