Tak dik!
Printable View
Tak dik!
ty oznaceni znamenaj jenom jinou barvu pokud si to dobre pamatuju. axes ma problemy hlavne s modrejma vetronema a posledni dobou taky s komunikaci :evil:
jinak ty AC pro tc maj v sume za 116 i s dani, takze CC je ma znacne predrazeny. a neni problem to cidlo odstrihnout ze? :idea:
Ja mam presne tenhle Cooler master cervenej a sviti docela dost do prostoru :-) Jinak nijak regulovanej ho nemam a nezda se me ze by nejak extra jecel :idea: Na to kolik ma otacek je opravdu tichej, ma asi fakt kvalitni loziska... :wink:
Tak sem si taky pořídil svítivý větráky SPEEZE modrý za necelejch 160Kč s DPH za kus. Zkoušel sem zapojovat, ale extra tichý mi nepřídou, ale neni to jak poznam protože mi řve zdroj, čekám na novej.
Chci je dát na 7V, ale jak sem tady čet, tak se bojim, že tak nebudou svítit, a taky do nich nechci nějak zasahovat, protože na těch 7V si udělám redukci, na větráky vůbec šahat nebudu.
No to ti asi svitit nebudou hehe
No to mi ani neřikej, budu to muset holt vyzkoušet no :roll:Citace:
Původně odeslal DeeKay
kdo muzete nakupovat ve velkoobchode tak tyhle coolermastery s rifle bearing maji taky v www.chi.cz
za 165 bez dph, coz je 201 s dani 8-)
No prave to je na tech vetracich to fajnove, ze maji regulaci v sobe. Misto toho termocidla zapojis potenciometr a plynule regulujes. :!:Citace:
Původně odeslal FatalDooM
Docela slušný jsou Speeze LED fany - 37 CFM při 25 dB (údaje výrobce :-) ) s kuličkovým ložiskem, za cenu 200 a něco... Jsem s ním docela spokojenej, extra tichý ale není...
Tak přesně tyhle mam 4. Mam je na 7V a sou super tichý a nestáli přes 200, ale přes 160 :wink:Citace:
Původně odeslal jan555
Mam dva cool blue TITAN vetrone 80x80 na 5V a svieta v pohode, slabsie ako na 12 ale svietia :-)