Neviete kde by sa dala takato klavesnica zohnat na Slovensku ???Citace:
Původně odeslal Maxik
Velmo sa mi paci. A aj ta cena je zaujimava.
Dik
Printable View
Neviete kde by sa dala takato klavesnica zohnat na Slovensku ???Citace:
Původně odeslal Maxik
Velmo sa mi paci. A aj ta cena je zaujimava.
Dik
Myslim ze ti ji Dolby posle i na slovensko, mrkni do bazaru.
igor: to jsem rad ze to faka :)
...poslat balik na dobierku do SK je problem :? ale komusi to Dolby posielal, urcite sa to dost muselo predrazit :wink:Citace:
Původně odeslal Marty
...inak mala by sa dat kupit z original popiskami, ale tak za cca 2000Sk /videl som v Zdravotnej poistovni taku istu Compaq, ale full black/
Marty: aj ja som happy :)
No tak s toho zas nic pre mna nebude. Mna tam zaujala hlavne ta cena a farba. A ak sa to ma tak strasne predrazit tak sa na to vykaslem. A este mat doma 3ks.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Ale inac dik.
FERANY: ...no v reale je este krajsia :wink:
Já sem klávesnici polepoval, ale asi po tejdnu sem to musel zase sloupnout, protože mi to bylo dost nepříjemný, a hlavně když sem zavadil nechtem o nálepku na áčku, tak se mi to odchlipovalo.
Hmm takze ten plotter neskusat...neviem teda ako to zrobit asi pismenka necham tak a budem naslepo :).
chtěl jsem se podivat jak modujete ty klávesky, ale ani Maxikova fotka, ani Martyho link mi nefunguje :-(
edit: už to chodí, chyba byla u mě :oops:
Natisknul jsem si samolepky a pres to pruhlednou folii - drzi to jak cert, ale nevypada nejlip (mozna lip nez Maxikovo umeni ;D ) ale, reseni vidim: propisot + kryci filtr (nekolik vrstev silneho laku na vlasy - ten uz jsem otestoval na malbu na case).
poštovný na slovensko výjde při 5kusech asi na 280Kč, ale pokud bydlíš blízsko nebo máš někoho známýho u hranic, tak neni problém to poslat jemuCitace:
Původně odeslal FERANY
Ahoj Dolby tak ty ich posielas uz az po piatich kusoch?Citace:
Původně odeslal Dolby_cz
Asi ani nahodou by si neposlal na Slovensko jednu klavesnicu?
Ani keby sa ti to ratalo ako dobry skutok ??? :D ;D :oops:
Ak nie tak to tu ignoruj
Ahoj
Meby teda zajimalo jak dlouho to takhle maxikovy vydrzi..ze bych si to pak zrobil taky...takze otazka na nej..jak to vypada s oterem ???
asi tak,ja sem dnes taky naslepo a vubec me to nevadi,ale jak prisli kamosi tak na to celkem cumeli (neumi psat ani kdyz tam ty pismena jsou) :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal GABO
zatim dobry ;DCitace:
Původně odeslal Wolferine
ja mam doma taky blind edition...me to nevadi...ale prijel kamos a chtel si napsat SMSku z netu...rikam beze vseho...sednul si a cumel na tu klavesku :) nez to napsal pekne mu to trvalo :)Citace:
Původně odeslal Madman
holt kurz psani na stroji vsemi 10-ti se nekdy muze necekane hodit
no poslal, ale poštovný by byl dvojnásovek ceny tý klávesnice :?Citace:
Původně odeslal FERANY
Tak to uz je moc. Ostanem teda pri tej svojej doske.
Stejne teraz cakam a sondujem na nejaky Tv tuner.
Ale aj tak dik.
Hmm zaujimave mno ked dokoncim klav tak aj ja hodim foto :)
Tak uz se to zacina trosku stirat ;D Skusim este nejvytizenejsi klavesy prelakovat, pripadne potom sehnat tenkou pruhlednou lepici folii a prelepit s ni vzdy celou klavesu...
Tenka priehladna lepiaca folia = obycajna lepiaca paska :-)
tak uz se ke mne taky dostala klavesnice od Dolbyho...od Ertyho...davam ji do kompu dom (btw - case mam od dasa) - takze to bude OC 4um comp ;D
btw - lihovka rullez
Tak sme si to udelal podobne jako Maxik ale ne tak pekne-mel sme moc hrubou fixu :-(
celek sem pak zalakoval dvema vrstvama bezbareho laku ve spreji co mi zbyl po lakovani bedny....
...zajtra sem hodim fotku jak vyzera ta moja s nalepkami :wink:
J z j tk mm. Bz nlpk. Tk s snzm pzvt jnm psmnk ktr znm :eek:
...no to ich teda moc neznas :lol: :lol: zaciatky su krute :wink:Citace:
Původně odeslal Erbriac