no vzhledem k tomu, ze se nikde o tom nezminuji a je to natolik dulezita schopnost karty, ze by to tam bylo velikym pismem, tak to tam urcite nejde ... ani softwarove.
Printable View
no vzhledem k tomu, ze se nikde o tom nezminuji a je to natolik dulezita schopnost karty, ze by to tam bylo velikym pismem, tak to tam urcite nejde ... ani softwarove.
mam posledni dobou pocit, ze jde vsechno do haje, novy veci horsi jak ty stary atd. mam Fortissimo II a za Fortissimo III bych ani nahodou nemenil.. v podstate polovina veci, co se mi na Fortissimu libi, odstranili.. ten optical in asi taky, mozna zjistili, ze ho 99.9% zakazniku nepouziva.. no nevim jestli je to dostatecny duvod, podle me ne :?
Proc hned horsi? Uz jsi nejakou z tech karet videl? Ja bych si klidne tu Digifire koupil ... az budu na novy rok stavet novy comp, tak ji asi vemu, tedy pokud se neobjevi neco lepsiho za rozumnou cenu. Optical IN stejne potrebuju jenom tady v praci. Docela je i chapu, ze to tak udelali ... jsou to karty pro obycejne lidi za rozumnou cenu, takhle muzou jit jeste s cenou dolu - a taky ho tam nejak musi narvat, moc mista tam uz nezbyva, jak jsem koukal na ty fotky ... ten DIN konektor na F II. je dost dobrej ... zapina se to vsechno mnohem lepe a neni tam vzadu takovej zmatek v kabelech - to mohli zachovat, pokud by to tedy bylo technicky mozne. Skoda.
Omlouvám se já... je to divný...
ALE NAČO KUPOVAŤ HERCULESA II KEĎ TAM PORIADNE NEBEHA OPTICAL IN ???
Chapete ?!
A počitam že IIva už nebude mať nejaku novu podporu - keby aspoň vydali nejake nove drivre ale ?! nič tak si radšej kupim III ta je "novšia" aj keď nie technologicky ale s Drivermi by nemal byť problém !
Toť vše....
Zdravim ... tak dobre zpravy ... zaclo mi to chodit po update BIOSu ... mam desku ECS K7S5A .... na 0429 cheepo bios ... a jede ten vstup napoprve, napodruhe i napotreti ... wow ...
Takze chyba byla nekde jinde ...
Taqže no problema ??????????????Citace:
Původně odeslal Kamadeva
Ale aj tak ju nezoberem lebo už nema ani poradnu podporu :(
No ja jen chtel upozornit, ze to bezi a chyba byla nekde jinde nez v ovladacich ...
Jinak karticka je to slusna, jen co je pravda ... bohuzel jsem nemel moc moznost vyzkouset na ni nove hry, ale video bezi a i ta optika ted taky.
Hodnekrat jsem to uz restartoval a stale to chodi, takze je to asi dost jisty, ze to bylo tim debilnim BIOSem ... musim holt casteji flashovat ... na tuhle desku je BIOSu vice nez dost ...
Vyresil se mi i problem zamrzani compu ... a to tak ze totalnim ... obcas z neznamych duvodu to udelalo. Pomohl jen restart.
Nechapu, co myslis tou podporou .... proc by nemela ... vysly dvoje ovladace a ty druhy bezej ... vic nepotrebujes ... s ostatnima to bude brzo stejne
Kamadeva :
Vieš ja keď si chcem kupiť zvukovku tak hlavne musi mať dobru podporu a prečital som si zopar README k najnovšim hram a tam pišu o nejakych problemoch s použitim zvukovku Hercules Fortissimo II
Napr.
* Hercules Gamesurround Fortissmo II – Sound distortion is heard during
intro sequences. We have found using driver version 1.30 from www.hercules.com
will fix the problem.
Prečo by som mal použit stare drivre keď zvyčajne nove prinesu omnoho viac zlepšenia !
Nemyslíš ?
No a co si chces tedy koupit, kdyz to same muzes cist o vsech zvukovkach. Casem se stejne nejake potize objevi. O zadnem driveru 1.3 nevim - kdyz tak uz 1.5 a 2.0 ...
Muze to byt i tou hrou ...
2clive
porad co si mam teda v tej cene kupit
ide mi hlavne o optik out pretoze mam MD
2all
neviete takto narychlo kde je o nej nejaka recenzia.
v slov ale czech lang. nieco by som si chcel precitat
dakujem