Ne,je fakt výborná!Když chceš,můžeš se zhoupnout a tak tě záda nerozbolí,protože se můžeš při sezení hýbat.
Printable View
Ne,je fakt výborná!Když chceš,můžeš se zhoupnout a tak tě záda nerozbolí,protože se můžeš při sezení hýbat.
Prosim Ta Tomas, mozes mi sem napisat rozmery sedaku a opierky?
Diky.
Tome, mohl bys prosim Te taky napsat, jestli (kdyz je v pokoji teplo) se na tom poti zada? Je kozena, nemylim-li se, a to kdyz pak clovek vstane, nema na tricku mokrou mapu? (Ptam se mozna blbe, ale nikdy jsem nic takoveho nemel, ani v aute, ani na zidli... :-)
To nehrozí - kůže je nejlepší materiál, funguje velice podobně jako Tvoje vlastní, kterou v ní sedíš, je hodně odolná proti výkyvům teploty a byť se to nemusí zdát je prodyšná - dýchá. Lidi, kteří nosí kožené kalhoty i v létě (já bych to na sebe nevzal ;D ) tak tvrdí, že se v nich v životě nepotili!Citace:
Původně odeslal Puskin
Jinak ten allak vypadá za 3 kKč jako slušná koupě, já bych ale asi nerozdejchal ty kulatý područky...
Já preferuju model - tvrdá židle u PCčka (abych u něj byl co nejmíň a záda z ní taky nebolí) a po ní koženej ušák...
Jo a poslední - jedna moje přímá příbuzná má v práci nečalouněnou kancelářskou ŽIDLI asi za 60 kKč bez daně - nevypadá nic moc, ale sedí se na ní super a dá se na ní štelovat úplně všechno. Holt některý firmy už nevědí, co s prachama :!:
Ja v praci sedim na zidli Comforto (cena cca 30kKc):
http://www.project-inrichting.nl/img/Comforto77-1X.jpg
...pokud po me nekdo chce abych travil na necem vice jak deset hodin denne, tak to podle toho musi vypadat :wink:. Na doma je to az zbytecny luxus. To kreslo z IKEA je docela dobre, ale vadilo by mi naprosto nefunkcni podrucky pro praci s pocitacem a velka volnost pro drzeni tela.
Tak tohle je prakticky přesně to, co bych si představoval pod pojmem ideální židle k pécéčku! Na doma to ale to pravý není, samozřejmě hlavně kvůli ceně... Ale - gratulace, o zadek máš postaráno, to teda jo ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal simhap
Jasně-takže sedák má šířku asi 51 cm a délku 45 cm,opěrka pak 51*63 cm.Citace:
Původně odeslal johu
To Puskin-ač se věru dost potím(hlavně tedy při zátěži :wink: ),tak mokré tričko nemám.Jednak,jak už psal Jan555,je to dáno kůží a taky při sezení moc energie nevydám.Občas cítím na zádech teplo,ale to jen při velkém soustředění,např. pařeí ET. ;D
Tomas reknu ti ze mam neco podobneho ze zacatku super, ale jestli sedis dlouho u kompu 24/7 tak za chvilu budes trpet za tu cenu nemuzes taky cekat nic extra proste obyc zidle z ktere boli zada :wink:Citace:
Původně odeslal Tomas
Mrkni sem to je jine kafco http://www.ergonomie.cz/IQ%20s%20operkou.htm
for all: www.ergonomie.cz celkem drsarna ;D
co je treba na tyhle zidly tak drahy? ???Citace:
Původně odeslal simhap
To k tomu davaj i maserku nahore bez ci snad vlastniho barmana/kuchare abys nemusel chodit pro jidlo/piti? :-) :wink:
Jo, ale jenom nafukovaci. S zivou by to bylo drazsi. :lol:Citace:
Původně odeslal LookAS
No to by nebylo spatne :D , co jsem se koukal tak vetsina kvalitnich zidli od znackovych vyrobcu stoji cca tolik i vice. Tahle je od Haworthu, coz je udajne respektovana znacka v kancelarske ergonomii, ne ze bych se v tom orientoval, ale protoze jsem si chtel koupit neco kvalitniho domu, tak jsem se ptal tech lidi co nam to dodavali. Po cene mi lehce spadla celist, coz me docela mrzi protoze moje domaci (MAKRO noname) uz dosluhuje, resp presluhuje :-( . Je k tomu takova pekna prirucka o ergonomii a co jak nastavit (tech hejblatek je tam docela dost) napr. u podrucky si nastavis jeji vysku, odstup od operadla a uhel ktery svira k telu.Citace:
Původně odeslal LookAS
Ne,takový blázen zase nejsem,sedím tak 4/24.Citace:
Původně odeslal Atom
BTW-to je nějaké zubařské křeslo? ;D
tech 24/7 to byl joke :) ale dejme tomu 5/7 abys mel klid na dusi ;D
I když někdy... ;DCitace:
Původně odeslal Atom
Jinak k těm žídlím za desítky tisíc:Ego mého počítače by asi nesneslo,že sedím na něčem dražším než je on sám a jistě by mi proto dělal naschvály! ;D Já s ním potřebuju vycházet v dobrém a taky se svoji peněženkou,takže jsem zvolil podstatně levnější řešení,které mi však bohatě postačuje. :wink: