viděl jsi někde nějakou recenzi nebo to mas z vlastni zkušenosti?Citace:
Původně odeslal Braindead
Printable View
viděl jsi někde nějakou recenzi nebo to mas z vlastni zkušenosti?Citace:
Já jsem četl recenzy v Levelu a Eizo vyhodnotili jako druhý nej ze 17". Na hry dostal 9z10 bodů a na video 10z10. Nejlepe tam vyšel nějaká Neovo, jenže ten se mi nelíbí vzhledově (moc širokej rámeček). Škoda, že tam netestovali žádný display od Nec, protože se mi zamlouvaj (1760NX). Ale jedno je fakt, u Eiza uváděj domu odezvy 25ms, zatímco u většiny ostatních je to 16ms, tak nevím. Nejlepší by asi bylo zajet do nějakého dobře zásobeného obchodu a pořádně si všechny ty placky otestovat.
Zaruka v NEMECKU/Fabsa normalne reklamuje.... a zaruka je 3roky.Citace:
Původně odeslal Sadam.
Myslim ze za 16,5k bezkonkurencni....
2Freeman: Na hry 9/10 a na filmy 10/10 pro Eizo L557? Hmmm, tak to museli byt panove v levelu asi po nekolika pivech nebo po financi injekci od dodavatele, jinak tezko vysvetlit toto hodnoceni. Neni nadto prdet na podplacene recenze a vyzkouset si to sam. Mel jsem ho doma nachystany pro zakaznika, zapojeny na dual vedle sve iiaymy (oba vykreslovaly totez) a bylo to hodne tragicke - odezvu bych tipl na 30ms a vys. Jestli to chces jenom na upravu fotek nebo na praci, kde se toho moc nehybe, tak klidne, barevne podani ma velice dobre (i kdyz na to sezenes i levnejsi a lepsi Acery), ale na gamesy a filmy to bylo vazne ubohe. To maze uz kurzor ve windows, natoz aby to zvladalo 3D gamesy. Jenom takovy priklad - v SeriousSamovi kdyz stojis na fleku a nic nedelas je obraz krasny, ale staci se pomalu pohnout (klidne i dopredu) a textury na objektech se ti rozpliznou jako sopel v kapesniku. Duchy jsem videl i ve filmech a to mi stacilo na to, abych si upgrade na LCD jeste na nejakou dobu rozmyslel... Recenze v Levelu a podobnych platcich bych byt tebou nebral moc vazne.
PS: Uz to sem pisu potreti do jineho threadu, tak sorry ze to Eizo tak pomlouvam, ale me tenhle model fakt dost tezce zklamal (mimochodem mel 2 vadne body - jeden zhruba ve stredu a druhy vpravo dole). O tech radoby "rychlejsich" 16ms si uz taky nedelam iluze...
Je to dobry, svitici pixel "zmizel". Jsem vic nez happy. 8-)
2Halen: Utrel sis prach ? ;D
utrel to co na nej naprskal ;D ne sorry delam si prd.el ;D
asi do nej taky pujdu, ale vidim to nekdy po novym roce az bude stat 10k :wink:
;D No prach jsem utiral. Chybny pixel nezmizel "uplne" - jenom nesviti intenzivne modre, jako predtim. Ta vada je videt jen v NOKIA testu - pokud ten pixel sviti modre, ma trosku jiny odstin modre. Cervena a zelena tohoto pixelu je ovsem uplne v pohode. Fakt netusim, jak se muze takovato "vada" opravit sama od sebe, ale je to tak. Takze ted uz ten panel ma jen jeden pixel, ktery neumi cervenou. A to se da prezit. 8-)Citace:
Mozno sa casom nauci aj tu cervenu ;D
Přátelé... pojďme zpět k tématu ACER AL 1721...please... :-)
Mate nekdo nejake konkretni zkusenosti? Nebo odkaz na recenzi, byt v anglictine...?
Ja ti verim, me se stalo presne to samy na AOC LM721A, jednoho rana se objevil jasne zelenej pixel a do druhyho dne zmizel bez trvalejch nasledku.Citace:
Původně odeslal Halen
Huraaaa, Czechcomputer, uz ho ma za 14 a pul! Jeste litrik a kupuju (nebo kupujem?). Hodte informace...
www.computershop.cz ho ma za 13800,-
ja resim jinej problem
mam 8000,- v jednom shopu v Karlovych varech za reklamaci monase a ty kokoti mi rekli ze mi ho muzou sehnat za 15500,- !!!!
takze si ti penize asi vemu protoze tech 14500,- bych este dal ze byli tak hodni ale 15500,- je uz moc :-(
Vcera mi prisel a fakt super, lehkej, zadny spatny bod, barvy v pohode a skvela ostrost.(Mam ho zapojeny pres DVI)
No bezva, 13800- to je cena! Ted zkusim standardni kamenne obchody v Plzni (Axes, M+H...), v minulosti mi vzdycky vyhoveli, kdyz jsem uvedl konkurencni cenu a pristoupili na ni. Rad bych si monitor pred koupi dobre prohlednul (kvuli bad-pixelum) a pro pripadnou reklamaci je lepsi mit prodejce v miste...uvidime...ale ta cena klesla rychleji nez jsem cekal...
hm to mas dobry me se vysmali kde ze sem tech 13800,- vycaroval :evil:
tak sem jim rekl kde a drzeli zobak, ale stejne rekli ze tu cenu proste neumi :-(
takze zitra si jedu pro svejch 8100.- no to zase bude boj :-( :-(
tak mi dzte palce
jedine co me stve je ze ma tak hnusnej design ale abych za design priplacel 4000 na 1731 to fakt zase nemusim :lol:
protoze oba maj stejne vnitrnosti co sem tak koukal :idea:
Jaký máš zkušenosti s hrama a filmama? Dělá čmouhy nebo je v pohodě?Citace:
Původně odeslal pulux
tak sem tam byl dostal sem 8050.- :D ani nemrkli
jjj fak dobrej kseft 3x reklamace staryxho srace v hodnote 1500,- kč a mam 8000 8-)
Filmy, hry, vse naprosto plynule.Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Naprosto bud v klidu. Kocham se pohledem na krasny obraz pres DVI denne. :-) V jakekoli aplikaci bez problemu, i Diablo II a ze tam scrolluje krajina jak o zivot.Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Tak vse VELICE V POHODE, vsechny obchody mi to odsouhlasily...ted jeste testuju za kolik se da poridit tenhle monitor + grafarna ATI RAdeon 9200 128 MB TV out, DVI out + VESA držák (monitoru) na zeď - Ideál je někde kolem 17 000 Kč a jestli mi to z některého obchodu potvrdí a nechají mě prohlédnout monitor na bad-pixely před koupí, tak v pondělí objednávam a během týdne kupuju...no, a budu prodávat Radeona 9000 (ponevadz nemá DVI out)
2 fabsa: ale ta 1731 ma jeste vstup ma televizi a vykonnejsi repraky
Hele a hral ste na tom Acerovi AL1721 nekdo CSko ? :) potrebuju new monitor(ted mam 14" Deawoo ;D ;D ) a chcu vedet jestli to na tom bude ok ? ! ?
nebude tys nebyl na PG challange 2003Citace:
Původně odeslal Dr.Xander
ja jo a nikoho sem CS na LCD hrat nevidel :lol: