kde si ho koupil??Citace:
Původně odeslal Cmelik
add ty hry....jakej nejvetsi rozdil pozorujes pri hrani 3d her??nebo vubec?! :-o
Printable View
kde si ho koupil??Citace:
Původně odeslal Cmelik
add ty hry....jakej nejvetsi rozdil pozorujes pri hrani 3d her??nebo vubec?! :-o
Musim take pochvalit sony, maji dost dobre LCD, videl jsem jich asi 7-10 ks , DVD na nich bezi jedna basen, zadne smouhy, perfektne rovnomerne podsviceny display . . . krasa pohledet :-). Bohuzel u noveho modelu eiza, coz me dost prekvapilo jsem marne hledal uhel pohledu, pri kterem by byl display rovnomerne nasviceny.
Zatim je sony hlavni kandidat u me .. .
Tiež sa rozhodujem nad kúpou 17" LCD. Mám na výber LCD od týchto výrobcov:
Futitude, Relisys, RoverScan, MAG Innovision, Hyundai, ViewSonic a IIYAMA.
Ktorá značka je dobrá z týchto?
Mne osobne sa páčia IIYAMy, len sú kapánek drahé.
Mal som SONY doma asi 2 tyzdne .Bola to sice 15" ale bola brutalne pomala.Citace:
Původně odeslal liwe
Cital som aj vela recenzii kde SONY tvrdili odozvu 20ms ale zabudli ze 20ms bola len doba zhasnutia pixelu a bolo treba pripocitat dalsich 16ms na rozsvietenie ...
Mozno 17" Sony su na tom lepsie ale v kazdom pripade ich treba poriadne vyskusat ...
Osobne jsem mel na stole 2x Hyuindai Q17 a oba nic moc. Jeden cerveny pixel presne uprostred obrazovky (neuveritelne me to stvalo), druhy svetly pixel asi centimetr od praveho okraje (tem mi az tak nevadil). Podle papirovych parametru docela slusny (hlavne s DVI), ale na obraz jsem si nemohl zvyknout (ze bych ho spatne nastavil??). Rozhodne bych po techto skusenostech sel radeji do nejakeho poradneho CRT. Za ty prachy bych mel skvely 19'' Sony.
-- pouze muj nazor --
Pro me by tohle byla jednoznacna volba - BENQ FP767 - 16 ms, hodne slusny viditelny frekvence, nevidel jsem jeste kus s chybnejma pixelama, fakt spica - kamarad ho ma a je super na filmy, na hry, na vsechno. Nema chybu - mrkni na nej. Jinak kdybys chtel opravdu kupovat nejaky to LCDecko, napis mi na muj mail mrtop@centrum.cz jakou mas na nej nejlepsi cenu a obcas umim neco sehnat jeste levneji - nakupuju v dost velkoobchodech, tak treba by se neco naslo - samozrejme komplet se zarucnim listem se vsim vsudy.
Ale nedelam to pro sebe - at uz bys to mel koupit kdekoliv, podivej se na toho Benqa.
Dik za tip, koukal jsem na ten BenQ, muze byt dobry, ale hrozne se mi nelibi... Neco koupit musim, pockam jeste na invex a pak koupim celej new komp, a na neco se divat musim... :-) . Kdyztak se ozvuCitace:
Původně odeslal MrTop
neni to HS73?Citace:
Původně odeslal Cmelik
kde si ho koupil a za kolik??
thx