-
Přidávám se ke šťastným majitelům Titana D5TB-TC. Jsem nadmíru spokojen. Ticho a solidní chlazení. Na 1,3 neřetaktováno mám v klidu 39 a při plné zátěži max 42 stupňů. Co se týče otáček tak ani nevim nakolik se mi točí, jelikož deska mi zobrazí otáčku vyšší než 2500 a ve SpeedFanu mám u D5TB stále 0 ...... :-)
-
No fakt chalani u nas na Slovensku su stou pastou problémy !!!
-
tak to u nas na zapade ne ;D 8) ;)
-
2 Clive:
No ja som pozeral vcera tiez - dal som dole cooler a pasta vyzerala OK ...
-
Používám stříbrnou pastu TITAN TTG-S102 a rozhodně nevysychá, alespoň ne po 6 měsících. Toť moje zkušenost :wink:
-
Po sundání toho točítka co bylo pár dní na mém D5TB TC (tedka mi regulovane vyfoukava vzduch z kejsu na 1400-1700ot ;D ) a napasování
nástavce níže popsaného se dvěma Sunony se mi teplota snížila a i hluk je menší(i díky tomu že větrák nežene hnedle vzduch do žeber,ale má čas proudit- subjektivní dedukce).Chladí mi XP 166*10 na 46load v přetopeném pokoji(teplota se čte z CPU).Chápu že někdo pod 1500/1600MHz může mít menší teplotu,ale na Duronu bych se to srovnat stejně nedalo... .
PS:..........Byl tu Titus,byl tu Brutus.... :wink: ;D 8)
-
Jo, je celkem dobrej, akorat huci jak vysavac. Doporucili byste mi neco tichyho za tu samou cenu na Durona 1200?