sakra sakra ja si to snad postavim, by se mi vyplatilo, btw maj tam u tech sim vyprodano :( budou mit jeste nejake? maj jen gold a na ne se nic nevejde
Printable View
sakra sakra ja si to snad postavim, by se mi vyplatilo, btw maj tam u tech sim vyprodano :( budou mit jeste nejake? maj jen gold a na ne se nic nevejde
To mas recht :wink:Citace:
Původně odeslal Glottis
Ale SIMky jsou a budou, kdyz ne ted, tak max za tyden-dva. Zkus jeste www.catman.us, nebo dalsi kontakty z uvedenejch stranek. Pokud nekupujes 20-30ks, vzdycky nejakou Green2 sezenes.
PS: Klidne napis Catmanovi ze mas zajem, jestli nema, tak jak budou se Ti ozve, da se s nim domluvit 8-)
Jo, jo Catman, tedy pan Kocourek nabízí Green2 (Black karty), když se jich vezme víc, než 5 kusů kolem 300Kč naprogramované na SIMemu 6.01CZ :-)
A při jednom nebo dvou kusech se dá domluvit na 400Kč...
No tak v OV bych na to sehnal tak cca dalsi 2-3 lidi ,ale pokud by se sehnalo schematko ,tak kamos by to byl schopen pospajet a soft by uz takovy problem nebyl :roll: no a simky by se koupilo za tech 300,- vetsi mnozstvi a bylo by ....... ;D ;DCitace:
Původně odeslal Rado
takze jen sehnat schematko a muzem jit do toho ;D ;D
no mozna bych si take dal rict...
Během jakého časového horizontu to vidíš? Šel bych do holportuCitace:
Původně odeslal ja.viper
koho seriozniho (a levneho :wink: )byste mi doporucili v Brne na naklonovani SIMky ? Zatim vim jen o 1.mobilni ve Slatine - 2 SIMky cca 1000Kc ... diky
2ja.viper vsechno co hledas je tady http://www.id2.cz/bitch.htm
měl bych zájem ale je to dost peněz celý krám stojí 2litry..
hmmmm ja mam oskara z 03 tak to mam asi smulu s klonem, prcic
to bohuzel mas a nove "chytre" Eurotelacke a T-Mobile karty taky. :-(
A ta ctecka by diky "softu" nedokazala do karty zapisovat?
presunuto
tyto dotazy smerujte do sekce Ostatni HW
nebo nejlepe na www.mobilmania.cz
No tak ted je mala ale zato dobra zmena,kamos mi rekl za to pospaji a bude to prodavat takze to bude pohoda a predbezna cena bude asi hodne optimisticka neco okolo 1000,- za priostroj se vsim vsudy a nebo cca 300-500 za naklonovani simek do jedne ;D ;D az budu vedet vice tak se opet ozvu
2 RADO & Ja.Viper
Tak ten kamos jsem pupodivu ja. Pres vykend jsem navrhl plosaky na programator OS do simek a na BitchMouse2 pro programovani simek a satelitnich dekodovacich karet. Jeste jednou zkontroluju zapojeni, vyvolam plosaky (ty uz jsou vytisknute a kuprex koupeny). Kdyby byl vetsi zajem, tak cena pujde urcite dolu, fakt jsem si hral, aby plosak byl co nejmensi a spoje to nejhrubsi. Pokud budu mit naladu, tak je dost mozne ze o vikendu uz bude prvni bitchmouse2 otestovanou. Tedka vymyslime s viperem, kde sehnat levnejsi simky, protoze ja odhaduju, ze to republiky to importuji tak za 50Kc s tim, ze na tom kazdy vydelava. ta bitchmouse je super, bo ma prepinatelny oscilator.
edit: Kdyz jsem koukal na jine programatory, tak u nich neni max232, takze se do simky pousti 5V, je to nejake divne/
mám dotaz chci si jen překopírovat simku abych měl 2 kvůli gprs pude to?
a za jak dlouho to idělaj potřeboval bych to rychle třeba za večer?
www.klonovani.cz ... to si nikdo nevsimnete, ze to je akorad kopie stranek byvale firmy majasoft.cz, ktera ani neexistuje a jeji majitel je svetoznamy SPAMMER?
Tomu bych nenechal vydelat ani korunu.
Druhy smart karet je nekolik, lisi se mikrokontrolerem a velikosti EEPROM pameti(=kapacita kontaktu/sms). Modely jsou Goldwaffer, SilverWaffer a Greenwaffer.
Daji se koupit z dovozu za cca 5$/kus + dhl atd.
Pokud by měl ještě někdo z Prahy zájem o naklonování SIMek, tak mu můžu pomoct :) Ve středu večer objednávám SIMky, takže do té doby můžete napsat SZ :)
okrem uz spominanych miest to robime aj v TN :wink:Citace:
Původně odeslal cLiVe
Urcita, i kdyz ne tak 100%-ne elegantni moznost, kterou pouzivam, je, ze mam pod baterkou 2. SIMMku prilepenou oboustrannou lepici paskou a podle potreby je prehazuju rucne. Neni to ten komfort, ale za to to nic nestoji, ani shaneni nejakeho klonu.
Neda me to nereagovat ;DCitace:
Původně odeslal mikus
Klonovani NENI jen o pohodlnem prepinani SIM, jak si vetsina lidi mysli.
Jde o vetsi pamet na cisla, SMS, delsi nazvy jmen v SIM, a v neposledni rade skvela bezpecnost, kdyz si muzu SMSkou na dalku "odstrelit" SIMku v ukradenem telefonu, zapisu novy klon a jedu dal na svem cisle.
Blaboly o zneuziti jsou vykriky operatoru, kterym unikaji zisky spolu se zvelicenim mozna nekolika pripadu. mmch kdyz me nekdo pujci na X hodin mobil, muzu mu "zneuzit" kredit stejne tak dobre jako bez klonu, takze takovym hlaskam se da jenom zasmat :P
Pánové, sorry za OT, ale vypadáte, že se vyznáte a mě přijde zbytečný zakládat novej dred.
Situace se má takhle - zablokoval jsem si před x měsící kartu od Eurotelu (GOčko), PUK už jsem někde ztratil. O tu kartu mi moc nejde, zajímal by mě tam leda adresář, nevíte někdo, jak ho odtamtud "vytáhnout"?? Kdybych s tím přišel na Eurotel, tak mě asi vyfuckujou, co?
Nějakej soft na to není nebo já nevím? Poradíte? :wink:
:idea: No, to ma svy opodstatneni. K prispevku me inspirovala formulace puvodni otazky tohodle tematu. Ale jedna vec mi jeste unika:Citace:
Původně odeslal Aigor
To jako jak? :oCitace:
Původně odeslal Aigor
SIM je prece malej CPU, co do neho naprogramujes to tam bude. Aktualizacni SMS o kreditu je taky jenom prikaz, kterej SIMka zpracuje, kdyz mas klon, existuje podobna sada prikazu umoznujici spec. formatem SMS pridavat/mazat klony (podle typu karty jich tam muzes mit asi 8), takze odpoved zni "JEDNODUSE", prikaz - cislo pozice klon - tvoje_heslo :arrow: ;DCitace:
Původně odeslal mikus
PS: Nemusim asi zduraznovat, ze ulozeny SMS a adresar v klonu jsou viditelne ze vsech cisel, takze odpada navic synchronizace cisel atd. :lol:
Mně stačilo, když jsem zavolal z jiného čísla operátorovi, požádal jsem ho o puk simky, on se mě zeptal na číslo natištěné na simce a někdy se i ptají na nejčastěji volaná čísla. Dají Ti puk a voláš. :wink: (Teda pokud máš kredit). :lol:Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d