To tam nie je kde uchytit.Idem dat do stredu tep vod pastu a na kreje dobku silikonu-to toloko udrzi a mam to z krku.
Dik za rady :wink:
Printable View
To tam nie je kde uchytit.Idem dat do stredu tep vod pastu a na kreje dobku silikonu-to toloko udrzi a mam to z krku.
Dik za rady :wink:
Po troše experimentovani se osvědčilo silikonové lepidlo-tuba stoji v Hornbachu, Obi nebo v nějakem jinem marketu cca 35Kč.Srači dva
proužky šířky 1.5mm a doprostřed teplovodivou pastu.
Skuste tohle: Pod pasivy dejte normalne pastu a pritlacte to rozrizlym krouzkem.
http://pirs.vyrobce.cz/grafika.htm
jinak v Hornbachu maj epoxidovy lepidlo s primesi kovu, ktere vede teplo a drzi dobre (lepim s nim WB) a stoji male baleni asi 150Kc a staci tak na 50ks pameti :)
epoxidove lepidlo som raz skusal davat na wb a uribil som jeden pokus.Nechal som nahriat wb na cca 50 stupnov a potom som pustil cerpadlo... HADAJ CO SA STALO??? (pomocka-od vtedy epoxid nechcem v pc ani vydiet) ;D
mno, ono neni lepidlo jako lepidlo, to co pouzivam je max do 200°C a je na lepeni nezel. kovu a zatim bez problemu. Zalezi jaky dva materialy si s tim lepil a jaka byla stykova plocha.
spavna otazka-lepil som med a plexisklo :lol: .Ked som zapol to cerpadlo pocul som len PUK PRASK :lol: pozriem do case(bola po lezaicky)a tam kupalisko :eek: ...a nie hocijake kupalisko,bolo to kupalisko plne nemrznucej zmesi... :D .Alenikomu ani muk,chcel by som tu dosku este predat :wink: .
ach jaj jaaaj !
VOdnik zasada c1. ( naucene oskusane u mna doma v praxi )
NIC NIC NIC NELEPIT !!!!! NIC NIC NIC ! ... nech je lepidlo aj do 500C odolne voci kyseline a neviem comu, mne vytieklo asi po 2 tyzdnoch. Nechapem, neviem ... serem na to. Urobil som to inak ... navrtal som tam zavity pritiahol utesnil silikonom a od vtedy je to okie.
Nie je nic krajsie ako ked vam 2 hodiny po grafike kapka voda :) takze SRAT na Lepidlo.