Jo, to mě napadlo taky. :evil:Citace:
Původně odeslal Hombre-CZ-
Printable View
Jo, to mě napadlo taky. :evil:Citace:
Hlavně to není žádná zvláštní koupě, když retail cena je kolem deseti litrů, že? :-)
Kolem deseti s DPH ? KDE ?Citace:
Původně odeslal jan555
Treba CC - http://www.czechcomputer.cz :wink:Citace:
Původně odeslal Strider
Ale v debate pod graf tam i prodejci sami rikaji ze nevedi kolik ma pipeline...
Me asi odnesou...ani sami prodejci NEVI PRESNE CO PRODAVAJI?? To je docela skandal. Ja bych pak taky nemusel vedet, jestli jim vubec zaplatim. Boze co si u nas prodejci dovoli, tomu by nejaky amik asi neveril. :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
Oni tam pisi ze technickou specifikaci doplni z webu vyrobce... Zrovna ted mi ale CC nejede, takze sem to lovil zpametiCitace:
Tak sem to nasel... Předmět: RE:R-9800 nebo 9800Pro??? Ze dne: 4.9.2003 15:28
Autor: Josef Toušek - Czech Computer <www.radeon.borec.cz> Dostávat odpovědi
Jedná se o odlehčenou verzi Radeonu 9800 Pro (256bit, 325/290), až bude karta skladem uvedu počet pipelines. "http://europe.hercules.com/images/products/76/9800_big.jpg"
Odpovědět
No a dneska to tam este neni...
:evil:
No ja uz myslel,ze prodavaji neco o cem ani presne nevi co to je. To by byla do nebe volajici drzost.
Fakt neviem, co riesite... Hercules podla svojej oficialnej stranky dodava na trh len dve verzie kariet na baze Radeon 9800 cipu - a to 9800pro a 9800ku. Hercules je velmi solidna znacka a preto si neviem predstavit, zeby "riskli" predavat 9800se verzie cipov ako standardne 9800ky. Teda oba modely maju 8 pipelines...
Ma 8 pipelines, akorat ma mensi frekvence :wink:
A nevis jestli se daji jeji pameti dostat na pro?Citace:
Původně odeslal Fila
Měl by to být ten samý rozdíl jako 9700 Pro/Non-Pro. Kam půjdou taktnout paměti bude (jako vždy) záležet od kusu i Hercules na ně nacpe paměti, který zrovna bude mít...
Jinak ty problémy u prodejců zjevně vycházejí z toho, že ji ještě neměl asi nikdo pořádně v ruce, nejsou ani na velkoobchodech. Stejně jako u 9700 počítám, že do měsíce po Herculovi budou k dostání i podstatně (o 10 procent a víc) levnější karty ostatních ucházejících výrobců, vzhledem k tomu, že je teď na VO Hercules zdaleka nejdražší (i když s velkou slávou zlevnil), zkusil bych počkat na Gigabyte...
Tak o tom vím taky. To je ale 9800np a já tu mluvím o 9800 Pro.Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
Když ti jí nechá odzkoušet a bude fungovat, tak ji určitě vem.Citace:
A jestli jde náhodou o "vypůjčené" zboží tak nemusíš mít strach, ona to ta karta nikomu neřekne, neboj ;D !!
A 9.000,- je super cena, já ji v květnu kupoval za 16.000,- :wink: .
A jak si sní (s tou kartou) spokojený ?Citace:
Původně odeslal LosDatlos
a když mu náhodou do půl roku odejde, tak co pak ? ještě to bude dobrá koupěCitace:
Proc by mela jen tak z niceho nic odejit? Pokud ji dobre otestuje, nebude mit v obraze artefakty a nebude s ni delat psi kusy (Vcore/Vmem mod), tak nevidim duvod :idea:Citace:
Původně odeslal sid
Přesně tak!! Buď ji chceš používat nebo spálit!
Hercules je značka, má super chlazení a když nebudeš blbnout,
tak Ti v pohodě pojede ;D . A kdo ví jakou budeš mít za půl roku..., nebo?
Velmi!!!!! Kvalita obrazu je perfektní, ostatně jako u většiny "Radků" 8-) a super TV-out .Citace:
Původně odeslal Strider
Mám už třetího v řadě 8500 le, 9700Pro, teď tuto a už se těším na nového :wink: .
Ty ses asi docela maximalista co :wink: Na kolik ti jde taktovat?Citace:
Bez nejakych uprav chlazeni; co jsme zkouseli tusim nejak 425/360, LosDatlos to upresni :-)Citace:
Původně odeslal Fila
S novejma driverama doufam ze se na mym compu dostanem aspon k 20500b v 3DM01 8-)
Tak trošku ale spíš asi blázen :lol: :smoke: !! Hlavně trpím tím syndromem "honba za výkonem" a jak určitě víš, ten se hrozně špatně léčí :wink: !Citace:
Původně odeslal Fila
Něčím se ale bavit musíme, že?
Taktovat bez větších obrazových chyb jde 425/358 (716).
Tak to jsi dobry maniak kdyz jsi R9700pro vymenil za R9800pro. Pro tebe se vazne hodi oznaceni enthusiastic 8-) Taky koukam, ze mas Hercules LCD a vsichni vime,ze ty k nejlevenjsim nepatri :oops: :lol: Az bude u vas v "praci" brat nove lidi tak dej vedet ;DCitace:
Tak zase pár novinek. Prý ta karta není ještě ani rozbalená (orig. balení). Je to opravdu 9800 Pro - tak 680/380. Souhlasí s vyzkoušením a snížil cenu na 8000 Kč (při rychlém jednání). Tak nevím ... ,ale ... , no možná ... :wink:
Ber a nebuď hloupý, nebo ji vezmu já a už si pro ni v mém compu nějaké místo najdu ;D .
Jo a to LCD mám už rok a v té době jich opravdu moc kvalitních a hlavně na hry vhodných nebylo, tak proto jsem volil Hercules.
Také má super design a je to záruka kvality. :wink:
P.S. Hombre - Až mě na to přijdou, tak se ozvu :mweheh:
Tyy joo :eek: 8000,- ??? No to bych ji mozna taky vymnenil za tu mou 9700PRO a jeste bych neco malinko vydelal ;D
Ber, ale male upozorneni: Proti te GF2MX co mas v podpisu to bude uplne brutalni zrychleni 8-)