heh jen proto ze je to nVidia, kterou nesnasis? :mweheh:Citace:
Původně odeslal Fila
Ta cena je dost good! Ale ty by si nikdy nemohl mit nVidii vid? Ikdyby byla zadarmo :wink:
Printable View
heh jen proto ze je to nVidia, kterou nesnasis? :mweheh:Citace:
Původně odeslal Fila
Ta cena je dost good! Ale ty by si nikdy nemohl mit nVidii vid? Ikdyby byla zadarmo :wink:
2Fila: mas strach, coo?? ;D
2jerrys: Ne protoze to je nvidia, ale protoze to je spatna karta :wink: Za tuhle cenu se da/dal koupit novej R9700np :wink: Kdyby byla zadarmo tak proc ne, hned bych ji prodal nejakymu nvidiakovi jako ses ty ;D
2lullu: strach z ceho, snad ne z ty grafiky :lol:
Az zas priste udelas takovyhle kauf a budes to chtit prodat,tak mi dej vedet ;DCitace:
Původně odeslal Wuuduu
Jo to taky uznavam ze FX5800 neni moc super ale za tuhle (jeste kdyz jde taktnout na 500/1000) cenu je to myslim solidni :arrow: Jinak to ze mam radsi nVidii neznamena ze jsem zatvrzelej nVidiak jako ty ATinak ;D Ja uznam i klido kdyz je za dobrou cenu naky to ATíčko ale ty i kdyz je za good cenu nVidia tak to proste nedoporucis ani kdyby ses pos..... :wink:Citace:
Původně odeslal Fila
ale tak to neni pravda, parkrat jsem tady na foru uz nvidii doporucil, ale tahle karta v porovnani s R9700np za stejno cenu moc neobstoji...
Si robis srandu FX5800 tu srandu menom 9700NP roztrha na sracku... ako moje AMD ten tvoj odvarok Intel :evil: :evil: :evil: :evil:Citace:
Původně odeslal Fila
Mas v podpise jednu velku 286ku....haaaahaaa 8-)
Tak tomuto vravim poriadny Flame a ne tie srandy co tu predvadzate :mweheh: :mweheh: :mweheh:
(Samozrejme ze sorac :!: )
Heh, trapko... rovnaky vykon (+/-5%) ako ten R9700Pro co som kupil kamosovi (ASUS i865, 1GB DDR400 dual, PIV na 2,8GHz - a ver tomu, ze super vyladeny a vytuneny). Rozdiel vo vykone zodpoveda rozdielu v cene. Uvidim, kam pojdem s nForce 2 Ultra a Bartonom 2500+..., potom to budu porovnatelne zostavy...Citace:
Původně odeslal Fila
Je to proste tak, ze 9700 nonPro moze len z dialky cumiet kde su 9700Pro a FX5800Ultra... prejdi si zopar recenzii a porovnani.
Fila: :lol: :lol: ;D :lol: :lol: :P
:roll: R9700np nataktujes jadro klidne pres 350 a pameti asi na tech 310 co ma R9700pro, takze ver tomu ze to je vetsi vykon nez netaktovany R9700pro :wink: A nikdo ti nezaruci ze zrovna ten AXEL pujde na frekvence Ultry, ale i kdyby...Citace:
Původně odeslal Wuuduu
EDIT: Tak jsem vygoogli nejkay ty recenze, moc jich nebylo, vetsina na Ultru... Ale v jedny asi ze trech sly pameti jen na 960... Ale pravda je ze pretaktovana na Ultru se vykonem asi tak +- rovnala 9700Pro... Zalezi na tom kam az by slo to 9700np nataktovat... jestli na tech 350/310, tak by tu GF dal skoro vsude...
heh ale vsechny FX jak uz tady wuuduu psal dela jedna firma, takze jsou stejny jen maji jiny chladice=mely by jit taktovat stejne :wink: A ikdyby tak ty taky nemas jistotu, ze tu nonPro pretocis na 9700Pro :wink:Citace:
Původně odeslal Fila
tak uz jste ji nekdo koupili vypada to fakt dobre, nejvic by me zajimal ten hluk. Vykon je nekde kolem +-9700PRO podle testu a taky cena 5600 bez dph to je cool.
TAk na tohle ti muzu napsat jen :o ;D :lol: Mam R9700np a jede mi na 351/660. Mozna by to jeste slo vice,ale potreboval bych lepsi chlazeni. Takze tvrzeni o tom,jak R9700np nestiha na procko je pekna wolovina. Navic abys pretaktoval R9700pro tak na to uz si potrebujes vyhrat s chlazenim daleko vice,nez prave pri pretaktovani R9700np. Pokud taky vezmeme v uvahu cenu /me muj R9700 stal 8500Kc/,tak neni co resit.Citace:
Původně odeslal Wuuduu
jj 9700np jdou dobre taktovat ;D
S chlazenim si ani u 9700pro zas tolik hrat nemusis, ale aby jelo na tech 390-400, tak to uz nejaky vylepseni chce ;D Pameti jdou dost ruzne, ale zlepseni pasivku by uz asi moc nepomohlo...
To je jedno, neflamujte... Ale stale mas vacsiu sancu sa este dalej dostat s Pro-ckom... takze np ostane zas vzadu.
jo samo s prockem se dostanes vys a np zustane vzadu, ale 5800 jeste vic :-) ne sry no flame :-)
Pises no flame a sam delas co?? Jo s prockem se dostanes dal, ale neni ono nahodou drazsi?? Takze pokud neberes v potaz pomer cena/vykon, tak se potom s tebou neni o cem bavit.Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Klidek, ja neflamujem, pretoze uznavam ze 9700Pri je silnejsia a ani sa tomu nebranim. Je to super karta, a nebyt toho, ze toho superextra lacneho Gigabyta 9700Pro chcel kamos, mam ho doma mozno ja... a aku mam kartu v druhom PC? Atinku... ne?
Mno ked sa to zobere tak taka nejako moc vykonna nad 5800ultru ta 9700pro nieje :!:
Skorej by som povedal, ze to je viacmenej vyrovnane, niekedy vedie jedna, niekedy druha :wink:
Docela bych di ni sel ale nevim kde ji sehnat ??? Jestli se teda bavime o tom Sparkle 5800...Citace:
Původně odeslal Pavlis
Kdyz si prectes nadpis tak je asi jasny o cem se tady bavime :wink:Citace:
Původně odeslal Jerrys
No jo, ale R9700 nema tolik minusu jako FX5800. Neni tak hlucny a ma 256bit sbernici a to se vzdycky hodi. Navic ted uz je celkem jasne,ze serie FX5800 se moc nepovedla. NA druhou stranu za dobrou cenu je to o necem jinem.Citace:
Původně odeslal Semik
Ja sem ted prolejzal nejaky benchmarky a ta FXa si nestoji uplne spatne a kdyz se taktne na freq Ultry dava na frak i 9700Pro, taky bych vzal 100procentne radsi ATI, ale cena je konkretne tady celkem super... za tuhle cenu bych mel 9600Pro Fireblade... a to nejsou vykonem srovnatelny
karty...
njn tedka asi nic lepsiho nesezenes, skoda ze uz nemaj tu 9700np za 7k :-(
To je prave to tieto karty ako R9500pro a R9700np sa vytratili a je tu poondena R9600... s hovno vykonom. Tieto firemne polityky asi nikto nerozchodi.... :-o
Ale FX5800 uz tiez nevidim v nejakom velkoobchodnom cenniku v SK...takze uz asi zmyzla tiez :? Ostane len FX5600 :evil: ,alebo draha 5900 :-( ....kua kde je ta podrbana Value verzia 5900ky za 6000-az-8000 klackov :!: :!: (Uz mala byt davno na trhu...)