njn 20GB byla uplne ticha, 40GB byla slyset trosku vic a 80GB este vic :) Tipnul byh si ze na kazdejch 20GB je to tak 0,25 - 0,5db? :) U sebe sem si nevsim ze by disk nejak bruslil...
P.S.: Vystealevsichnipeknymagori.
Printable View
njn 20GB byla uplne ticha, 40GB byla slyset trosku vic a 80GB este vic :) Tipnul byh si ze na kazdejch 20GB je to tak 0,25 - 0,5db? :) U sebe sem si nevsim ze by disk nejak bruslil...
P.S.: Vystealevsichnipeknymagori.
Nerikam diakritiku (to fakt zdrzuje), ale jde hlavne o MEZERY za carkami a teckami. Jinaktodopadnetakhleavsichniseztohoposereme. ;)Citace:
Původně odeslal Marek
bozemedzerasemmedzeratam :wink
ty mezery za teckama a carkama ale nemaj s interpunkci nic spolecneho :)) to mu se rika jinak ael ted nevim jak
Presne toto robi obcas aj moja.Citace:
Původně odeslal Marek
Hlavne ked sa jedna o velke bloky dat na konci disku. (napr. pri loadovani hier a podobne...)
Robi to od nova...
2Pit : a nemyslis ze sme boli nejak ,,podvedeny´´ ked ine 60a 80ky to nerobia ;D ,ale aspon ze to nerobi len ten moj ;)
Marek:
Tiez mi to spociatku vadilo, ale len kvoli tomu, ze som myslel, ze zasa pridem o data...
Pokial ale fici disk OK, tak som spokojny... (klep klep)
ehm, no tak som si myslel , ze asi hrabe mne :wink: , ale ako vidim je to u barracudy normalne... - u mna (mozno to ma na svedomi cipset) to robi tak, ze pocujem skutocne slabucke sromotenie a ledka HDD slabo preblikava ... ??? (inak, tiez mam teraz vetraky na 5V a Durona som prevadzkoval isty cas (niekolko dni zopar hodin vkuse) dokonca s pasivnym chladicom 8) - este mi niekto bude tvrdit, ze "AMD je hlucne" a neda sa uchladit , tak mu dam "cez drzku" ;) )
Hm, tak sem koupil novou Barcu 80 (uz 3. :) ) a taky furt hrabe ... no nic, kdyz to dela i nekterym z vas, tak to snad vydrzi :D
Jinak 40ka je absolutne neslysitelna to jo
60ka taky, az na to ze DOST vibruje.
80ka mi hrabe furt a slyset jde :)