Mel by to byt uplne novy panel od LG-Philips. Kdyz bude za rozumnej peniz, tak o nem vazne uvazuju :)Citace:
Původně odeslal commander
Printable View
Mel by to byt uplne novy panel od LG-Philips. Kdyz bude za rozumnej peniz, tak o nem vazne uvazuju :)Citace:
Nepaci sa mi nanom, ze ma kontrast iba 400:1. Ostatne 19" dosahuju az 700:1 sice s odozvou 25ms...Citace:
Původně odeslal Jiri Drak
Este som HP L1925 nevidel v praxi, ale uz som zneho sklamany....po precitani recenzie a hlavne prispevkov na zive.cz
Bohuzial za tu cenu nemozem cakat ziadny zazrak :-(
No já ho v praxi viděl, a co tam o něm píšou špatnýho?Citace:
Původně odeslal johu
Dvaja uzivatelia sa tam stazuju na odozvu, vraj velmi rozmazava, co by mi dost vadilo, kedze chcem ho aj na hry a na filmy....inak sa mi velmi paci, pekny design, otocenie o 90°, TCO'03 a aj cena je prijatelna.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Celej den na něm běželi DVD filmy, a nějakýho rozmazávání sem si teda nevšim ???Citace:
Původně odeslal johu
:cry:
Nebreč, já mít ty prachy, tak už je u mě na stole, a včera bylo pozdě, ale nemam je :cry:Citace:
Ja teda budu chtit, aby byl dobrej ve vsem. To znamena nizka odezva ve hrach. Rychly akcni hry chtej asi co nejnizsi odezvu, takze to chce tohle: 700:1, 300 cd, 16ms, 19" ... dela se neco takovyho?
Si kup CRTéčko ne? Jako LCDčka bych vyložene nahry eště fakt nekupoval :wink:Citace:
Původně odeslal pochc@n
Tak jsem cetl ty diskuse na zive.cz a tu recenzi a teda zklamani... Pri nadejich me udrzuje jen kecinzer... Uz budou prachy, tak vam nevim :?