2PiT 2MadCap - 700MB??? - Hovorime tu o Win XP a nie o 3.11tkach :lol: :lol:
Printable View
2PiT 2MadCap - 700MB??? - Hovorime tu o Win XP a nie o 3.11tkach :lol: :lol:
nie vazne, viz pit a iny .. a to som z toho zmazal iba dllcache, tour a uninstall informacie updatov ..
MadCap
1,7GB..po cca 2mesicich ? ;D
..lanparty se na nich podepsala
Ja mám tak 1.3GB
Ono najlepšie je ponechať len
IO.sys
Msdos.sys
Command.com
Čo na tom že tam nič nejde ;D ale je to stabilné a funguje to od 8086 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
jj da se to v poho stahnout na tech cca 700MB a naprosto to neohrozi stabilitu...a WIN 2000+SP3 cca 430MB ..odzkouseno..kdyz se vi jak a co tak neni co resit
Vidím, že se někteří nebojíte pořádně do těch oken praštit. Ha haCitace:
Původně odeslal Ďábel
Chci být taky hrdina. Po měsíci už mi XP naboptnali ke 1,2 Gb a to se varuju všelijakých QuickTimů a RealPlayerů a NET doma nemám.
Někdy tam taky hrábnu. Dávám jim tak rok, maximálně 2.
Čau
WinXP Profi se SP1 , po asi 9 mesicich... 1,35 GB :)
Ja mám bez SP 0,97 GB.
XP PRO CZ bez SP1 - zhruba 1,21 GB , asi po 1/2 roce
no, tak se mi to za tech par dni zahadne rozrostlo na 2,5GB :-o
PiT + MadCap: dllcache, tour a uninstall informace update
To muzu bezpecne odstranit ? K cemu ty soubory slouzi ???
c:\win = 1.45gb
c:\pagefile.sys = 1.6gb
:mweheh:
1.Tour - je to pre uplnych zaciatocnikov - pre takych co nevedia ze treba kliknut na START :-)Citace:
Původně odeslal celebris
2.dllcache - sluzi na zalohu "Protected System files" - su to kopie suborov ktore su chranene systemom - pri poskodeni/zmazani su dane subory nahradene prave z adresara DLLCACHE - pre Advanced userov ktory si ich vedia recovernut sami je to zbytocna strata miesta a okrem miesta na HDD ochrana suborov zerie aj systemove prostriedky
ak chces zakazat dllcache treba zadat SFC /CACHESIZE=0 a potom mozes cely adresar zmazat
a tie unninstall veci su skryte adresare z nazvom !Un... myslim od kazdeho updatu jeden .. ja som este nidky ziaden neodinstalovaval tak to s kludom duse mazem ;)
MadCap
a neni to nahodou uplne jedno jestli to ma 1GB nebo 1.5GB v dnesni dobe? kazdej ma aspon 100GB diskovyho prostoru a k tomu jeste vypalovacku a bude vymyslet jak se zbavit nejakych par MB smazanim casti windows :lol:
btw: moje WinXP mam uz asi rok a pul (pred pul rokem oprava instalace na WinXP + SP1) a ted maji 1.1GB
na druhou stranu je vlastne vubec nepouzivam, takze se urcite nerozrustaji 8-)
to mas sice trosku pravdu, ale nie tak uplne, aj ked mam 120GB disk, moje predosle pocitacove skusenosti (40mb, 850mb, 15gb, 40gb ...) ma naucili z miestom setrit/hospodarit .. takze tak. BTW je to tu o OC a ja berem ako OC aj vyladenie OS a tym aj jeho zostihlenie ;)
MadCap
Mne zabera Win98 + XP 2500MB (prepinam zo shitu do shitu :-) )
Po pul roce asi 1,5GB..
:o - ale jsem lepsi - WinXP Pro + SP1 + vsechny kriticky updaty - po 10-ti mesicich 2.6GB (jen slozka system32 ma 1GB). ;DCitace:
Původně odeslal Kamikatze007
Ze bych smaznul 500MB dllcache :?:
1.6GB po priblizne roce...
odpal dll cache, mrkni sa do adresaru temp (aj ked by tam nic nemalo byt niektore softy su shit a davaju tam ...) potom unninstall skryte zlozky v roote okien, uz zmieneny help/tour ... etc .. ja mam teraz okna o 100mb vecsie >> mam tam themy :DCitace:
Původně odeslal Mymak
MadCap
hehe, taxem to zakrouhnul na 895MB ;D
ale to je asi to posledni co ty widle zazijou :lol:
Zrovna teď o fikendu mi bratránek něco telil, že jako XP-čka mají těch tempů v sobě hned několik a že ví , kde to hledat a co odjebat.
Pak jsme se ožrali a už mi to neřekl :?
Víte o tom někdo něco?
Mě se to nějak nezdá, že by tam bylo více složek Temp.
Taky jim chcu hrábnout do pajšlu.
temp adresare nie su v adresari windows .. je tam sice temp, kde obcas cosi byva ale to je iba nahoda .. orig tem je docs and settings/user_name/local setting temp ...
MadCap