jj, ja nerikam, ze cela jejich produkce je na <|>. jen jsem posal kuriozni zazitek z dneska. jo, a fakt mi tvrdili, ze ty 235W davaji aj do stroju s bartonem a gf FX ....takze - sebevrazi ;D
Printable View
jj, ja nerikam, ze cela jejich produkce je na <|>. jen jsem posal kuriozni zazitek z dneska. jo, a fakt mi tvrdili, ze ty 235W davaji aj do stroju s bartonem a gf FX ....takze - sebevrazi ;D
No neviem do akej miery je ten zdroj nekvalitny , ale Avance je velmi oblubena znacka v Nemecku.Citace:
Původně odeslal Chocen
A zatial zanechala znacka avance na mne kladne pocity.(Vypracovanie, premyslenost)
Tak preco by nemohli byt take aj zdroje?
Trebars 250W Enermax zdroje su tiez velmi kvalitne , myslim ze by s tym chodila nejaka ta zostavicka s Amd :)
no, to sice jo, ale stejne bych tam byt jimi daval alespon 300 - kavalitni 300 - vzdyt to musi nejaky ten patek vydrzet...a ty compy zerou cim dal vic...
To ako z obrazkov???Heheh ja s nimi robim kazdy den a viem ze tie Avance nejsu take dobre ako vyzeraju...Preco myslis ze taka "super" bedna stoje len tak malo,pomaly menej ako 3R alebo EC...Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
A ja ju mam s Asbisu tiez,ale mam tam vyhodne ceny,takze ty pocitaj minimalne dealer+dph - mozno aj viac...
Tak mi nieco odporuc , len nie chieftec.(Drahe)
Odkial som mal o tom case nieco zistit?
To si myslis ze kazdy ma doma take nieco?
Odporuc nieco co am dobry pomer cena/kvalita.
Dik
to akoze avance B031 je onicom bedna? uz som mal zopar bedni v rukach tak ze viem o com hovorim a podla mna je to suuuuuper bednicka, vsetko je premyslene, este aj zapadky kt. zatvaraju bocne steny je mozne poistit klasickou srubkou, ak by rezonovali, co sa mi samozrejme este nestalo aby v tej bedni nieco rezonovalo. je to za tie prachy super kupa k tomu fartron s 12cm fanom a som 8-)Citace:
Původně odeslal Mikhaill
no tie zapadky (presne tie iste) su aj na EC kejsoch...a su tak kryve a nepresne ze som mal az nervy...a to nehovorim o jednom kuse ale o radovo desiatkach...
A premyslene no neviem...asi si este nevidel fakt slusnu bednu.
Nehovorim ze je uplne zla,ale neni tak dobra.Slaba vyroba.A nech mi tu netvrdia stastny majitelia opak,len preto ze dany kus vlastnia a nenehaju si donho rypat.
Lukas sak si ju kup a budes mat strach otvarat ten umely kryt,lebo je tak krehky ze pri trosku nesetrnejsom otvoreni sa rozlame.
Dalej tie sproste kolajnice - je ich malo,menej ako je pozicii a dokupit sa nedaju...perforacia na vetraky je slaba,dost to huci...za bocnicou ako je ten vetrak uchiteny ftych divnich dvierkach,zabil by som toho co to dal na panty,iba to tam zavadza!
no tak mi povedz o lepsej bedni za tie prachy a s podobnym jednoduchym ale pritom krasnym designom, tiez som zvazoval 3R ale ten design mi nesedi ale to je vec nazoru. Mimochodom mam v tom ciernu napalku a ciernu FDD a vyzera to cool.Okrem toho sa velmi jednoducho daju odmontovat tie dvierka a vznikne celkom zaujimava bedna. No neviem mne tie zapadky funguju squele, tie bocne dvierka su tam na to aby drzali pridavne karty ale hlavne moju grafiku ked na nu pripevnim medeny vaterblock, a mimochodom su pripevnene srubkami preco asi? Ale s tou perforaciou na predny 120cm vetrak mas pravdu, nie je vsak nic jednoduchsie ako vybrat tie 3 zaslepky vystrihnut do kazdej pozadovany tvar aby vznikol kruh a prisrubovat ich naspat a bude to uplne tiche. Skratka podla mna slusna bedna za tie prachy a jedina dostupna tu v KE. Porad lepsiu rad sa poucim :idea:
a mimochodom tych "sprostych kolajnic" je tak akurat, 3ks kovovych do 5 1/4 pozicii 2ks pre HDD a 2 plastove pre FDD. Tie spodne 3 5 1/4" pozicie sa montuju pomocou srubiek.
Tak som zvedavi co lepsie mi doporucis.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Mne sa ta Avance fakt paci , a podla fotiek vnutra su aj dost vymaknute.
ALe keby nieco , tak by som si mozno aj priplatil za Enermax.
Alebo vzal 3R Air.
Porad
priplacat nemusis,pretoze enermax je uplne identicky,tak isto aj jeden model EC - vyzera to ze to vyraba uplne niekto iny a predava to naraz viac znaciek.
Ale to je jedno,mne je fuk co si kupis.Ja len hovorim svoj nazor,ale neni skresleny tym ze ju sam mam.Keby som ju nemal tak tu nic take nepisem.A nemam ju len doma,ale aj v praci, napr. maju tu skusenosti chlapy co skladaju compy (to neni jeden comp za rok ale 20 denne) a velmi rychlo by ti povedali co je na tych kesoch zle...
A take reci od Usera - to mi pripada ze si vzivote videl len ten jeden kejs a pretoze ho vlastnis,tak musi byt najlepsi...
Takze posledne vyjadrenie: kejs nekupujes kazdy mesiac - mozno sa teda oplati priplatit na nieco normalne (chieftec,intel,delta,casetek)
OK tak uved fakty preco je tn case onicom ako tvrdis. Ja som uz zopar kompov postavil a nieco ako EC by som si domov nikdi nekupil. Jasne ze su aj vymakanejsie kejsy ale podla mna vyhadzovat 2500,- bez DPH za chieftec dragon a za ine aj podstatne viac je zbytocnost, ved ked poskladas kompa tak sa v nom az tak casto komponenty nemenia. A okrem toho sa mi moja kejsa paci viac (preto som si ju aj kupil :) ) ako tie chiefteky.
Skratka ja som na tej bedni zatial neobjavil ziadnu zavaznejsiu chybu, take chyby ako ze sa tazko otvara kryt na FDD a POWER to sa da lahko spravit trochou brusneho papiera (zbrusit ten vycnelok kt. zaskakuje do krytu) Jednu chybu ale predsa ma tlacidlo reset je pristupne az po otvoreni hlavneho krytu niekedy mi to lezie na nervy ale asi ho prehodim z POWER ved zapinam ho len raz za vecer ale RESET pouzivam castejsie.
Lukas-SVK skratka si zajdi do nejakeho shopu pozri si ju zblizka a potom sa rozhodni, ja som ju kupoval naslepo len podla designu ale nelutujem.
aha ale reset by mal byt malo pouzivany??Nesuvysi to nahodou zo stabilitou PC???Ale to je jedno...
Ze si postavil par compov je sice pekne,ale nemeni to nic na tom ze ten kejs je nejak super...videl si niekedy kejs od Intelu???To by si pozeral!
Inac ja som postavil tiez dost kompov - mozno poznas velko predaj - tak si to mozes predstavit - nastastie uz nemusim...
A nieco ako EC???Ved presne tento isty kejs maju aj vo svojej ponuke,vpodstate mas aj EC... :wink:
Si normalny ?? To mam predat oblicku aby som si kupil Intel Case??Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Chalan a doteraz (a ja vvela mojich kamosov) mam bednu total s*h*i*t kt sa rozpadava (proste total smejd) a staci mi ak ten case bude kvalitny a nebude sa rozpadat , ak mi povies ze EC ml5470A sa mi po 3 rokoch nerozpadne tak uz aj palim do obchodu a idem si to kupit.
User: Vzhlad je 1 a kvalita 2.
Co mam doteraz kejsy ta to su z Agemu , tak preto tam ani nechcem kupit kejs.(aj ked tu vravel ze Antlery su OK)
A ked si mozem par sk doplatit za to aby sa mi ta bednicka aj pacila tak preco nie.
Dalej z tvojich reci Mikhaill som pochopil jedno : Nepaci sa ti Avance, coz je OK , ale tocis , tocis ale nahradu nenapises , presnejsie .
To ze napises Intel case , samozrejme ze musi byt dobry za tu cenu.
Aj chieftec.Ale ako som vravel doplatim si na kvalitu , ale v rozumnej miere. Preto hladam rozumny kompromis medzi cenou a kvalitou .
Stavim sa ze u chieftecu zaplatis dost za znacku , ako aj pri znacke Intel.
Lenze trebars Avance dava Enermax Black Thunder lacnejsie , viz cenniky.
V com to teda je? U enermaxu sa plati za znacku.
Takze naco kupovat Enermax?
Vravel si nieco o EC , sak hod na nu link .
Ta bude isto najlacnejsia .
Neviem co sa povysujes , ci 3 kompy za rok alebo 20 denne.Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Videl som aj servisakov .. obycajne hovada .
A trebars aj servisak je len clovek ....odlupnute AMD cpu , trhnute zavity na case a pod.
Ide o to aky ten clovek ma k tomu vztah.
PC vie zlozit aj male dieta , a v tom je problem. lebo na slovensku sa najde dost ludi co to robi.
Ale skusenosti pomenej a potom to s kvalitou tych pc aj tak vyzera.
To ze niekto sklada 20 pc denne neznamena ze musi mat dost skusenosti , lebo skusenosti z danym komponentom ziskavas aj dlhodobym pouzivanim , co servisaci nemaju.
Ti poskladaju comp , nainstaluju OS, zahoria a hajde PC prec.
A pootm max vidia to pc ak pride do par mesoacov spat na reklamacku.
Kedze to je pre ten VideoPlayer :wink: By som sa uz nato vysral kupl bednu za 200-300Sk a za zvisok Wlan sietovku 8-) (Ze LUKAS :!: )
Panove (hlavne Lukas) mirnete se s vyrazy a urazkami, diskutuje se tady o bednach, ne o IT technikach :!: .
Sak som ti poslal SZ ze mam tuala v bedni, co myslis na com teraz netujem? Inak vid moj podpis.Citace:
Původně odeslal Semik
Takze xcem kupit case pre AMDcko, a casom new disk , grafu , a cpu :-))
Proste new PC
KUBA: AK som pouzil nejake nevhodne slova tak sa ospravedlnujem , ale nemyslim si ze to co som napisal nebola pravda.
Bolo to sice OT , ale patrilo to k diskusii ohladne stavania kompov a skusenostiach .
ok, posledna vec:
chces aby sa ti kejs nerozpadol - zabudni na Avance BT - predne dvere (maska) ti odleti ako prva...viem o com hovorim...
A ktym technikom...mas pravdu,ale nie vsade si mozu dovolit predavat dodrbane compy velkym firmam - prestali by nakupovat :wink:
A to ze sa mi Avance nepaci - to neni pravda,sak kvoli tomu som ho kupil a mam ho aj v robote - ale teraz by som sa nanho vykaslal - osobne skusenosti...
A ak to ma byt na comp na video - uz vobec by som nad tym kejsom nerozmyslal...
A este...kejs Intel - je drahy mas pravdu,ale ked si spocitam kolko penazi som dal do tohto kesu co mam teraz (par vetrakov Delta + kvalitny zdroj, kable) tak mi je zle...ku kejsu Intel pre standard ATX dosky dostanes gulate kable,zdroj Delta s parametrami o akych sa ti ani nesniva (ani u enermaxu) celu sadu vetrakov Delta + hw regulator ktorym ovladas kazdy vetrak zvlast,dokonale rozmiestneni vsetkych komponentov,rychly upgrade a 10 rokov zaruku aj na zdroj...
Aha.. na to som akosi zabudol :oops: Ok... Ale nechapem ta... je to relativne zbytocny pocin :?: By som si radsej zohnal poriadne CPU :roll:Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Nieje to zbytocne.
Segment cpu sa strasne ryxlo vyvija.
ALe case mas skoro rovnake , teda za poslednu dobu.
Takze radsej dam mb a ostatne veci do kejsu , a co potrebujem kupim neskor.
Na net a serioznu pracu mam Tual a som spokojny.
Trebars teraz ficim na nete a na telke bezi film , co viac si priat.
Hluku to robi malo a je to zavrete v skrini a bezi to v poho .
Ked tak nad tym rozmyslam tak to AMD som mal ako velmi vykonnu hracku , ale nebol som s nim moc spokojny.
Este jedina chibycka , ten tual bezi v dost narocnych podmienkach tak potrebujem nejaky lepsi chladic (Najlepsie box od Tuala, dobre chladi a je tichy , to presne potrebujem ).
BTW: Semik potrebujem vela filmov.
PS: AK mate na predaj box chladic na tuala tak sa m pls ozvite.