2FERANY:
ked som mal to WD tak som pocul ako sa mi tocia platne(v klude) a to nehovorim uz pri citani alebo zapise ten skrkot :!:
pri Seagate nepocjem ze ide a sem tam zachytim nejaky ten zvuk pri zapise :!:
ide dost o to ako mas stisene PC
Printable View
2FERANY:
ked som mal to WD tak som pocul ako sa mi tocia platne(v klude) a to nehovorim uz pri citani alebo zapise ten skrkot :!:
pri Seagate nepocjem ze ide a sem tam zachytim nejaky ten zvuk pri zapise :!:
ide dost o to ako mas stisene PC
No ona 80x80 Titan na 2300-2400 otacok moc hluku nenarobi ,potom tam mam len tu grafiku a ta je tiez v pohode . To skrkotanie si pamatam uz iba na tom starsom WD 3.3 Gb na tejto 80 ke to je pocut iba s uchom priamo na tom disku s otvorenou bocnicou. /aj to len taky skrkotik :D aj to len mozno raz za cas/Citace:
Původně odeslal mitchi
No ale s vykonom si to asi trosku prehnal nie ??? :? ved to by musel mat v HDTach /max/ nejak cez 120 000 a v Sandre 70000 .
2FERANY:
ad hluk: pc mam 50cm od ucha s otvorenou bocnicou takze na hluk si potrpim :wink:
ad vykon:meranie ;D bolo prevedene mnou ;D cele to chodi o dost sviznesie ako WD :wink:
Zabudol si na taku drobnost, ze dB stupnica je logaritmicka, takze 200 a viac percent rozdiel je tam kludne mozny ;DCitace:
Původně odeslal FERANY
No ale zas by som bol nerad aby mi pod oknama a dverama scekali hafani /tak ako reaguju na tie pistalky pre psov/ :wink: :D :lol:Citace:
Původně odeslal PiT
/Ospravedlnte moju neznalost ale Fyziku 3 som mal pred dvoma rokmi/ :oops:
Ja bych vzal IBM/Hitachi 180 GXP, ovsem pouze s 8 MB cache. Rychlost podobna jako WD JB, ale tissi. A nejsou poruchovy (nad obvyklou miru).
...co ma frekvencia zvuku spolecneho s jeho intenzitou ??? :roll: :lol:Citace:
Původně odeslal FERANY
ved hovoril ze z fyziky toho moc nevie :wink: :lol:Citace:
Původně odeslal PiT
2 mitchi:
Ja tiez nie... ;D
ja mam WD 800JB 80GB 8MB a su fakt zpokojenej, rychlej, trochu vic hlucnej (ale my vetraky ho prervou!)-a hreje min nez MAXTOR 80GB 8MB a je taky oproti nemu rychlejsi!
ted bych si chtel koupit 120GB WD taky s 8MB, ale ten je zepry dost pomalej a ma celkovej prumernby hodnoty!!-nevite nekdo neco o tomto HDD neco?
no ked mam pravdu povedat tak ani ja si uz moc nepametam a to som z nej maturoval :oops: ale tomu uz je par rokov ;DCitace:
Původně odeslal PiT
Premyslim nad timhle
HDD Maxtor 120GB/7200/133/8MB MS 6Y120P0 (HM35) 3 roky
http://www.vts.cz/DetailPage.asp?DPG=47424
Jakej je ???
Citace:
Původně odeslal Neller
...tak dle mejch testů je tomu přesně naopak, ve většině benchmarků dá Maxtor(80GB/8MB) WD(80GB/8MB) na frak, i když někde těsně.