Je todle dobrá verze Brtona 2500+?
axda2500dkv4d-9704838281396-aquca0323spmw
Na kolik jde pretočit? :?: Mě jde jen na 2040MHz ??? .
Printable View
Je todle dobrá verze Brtona 2500+?
axda2500dkv4d-9704838281396-aquca0323spmw
Na kolik jde pretočit? :?: Mě jde jen na 2040MHz ??? .
No ona to pry dobra serie je, ale musi byt ze stredu waferu, coz ta tva rozhodne neni :? Pokud z ni vic nedostanes, tak to asi zadnej extra OC kousek neni :|Citace:
Původně odeslal Martinsix
mam AQXDA Jako Mirectec. A max sem dal zatim 2275,ale mam shitozni pameti. Nechapu jedou na 180 s nej casovanim a s nejhorsim casovanim jedou 183. No a deska taky nic moc, takze ja to prd otestuju ,ale procak je docela netopici. Kdyz jedu 1.75V ,tak se dostanu max na 55 stupnu.(ale to je extrem)
Hmm.To ja kdyz jedu na 1.7 V tak teplota je az 60 stupnu , znamena to koupit vykonejsi vetracek ??
Ufff. Teplota se uz ustalila a je kolem 53 stupnu ,ale musim otevrenej case. Jinak mi sel taktnou az na 2400MHz(12x200) ;D
Myslím, že většina Bartonů 2600+ bude na přetatkování lepší než Barton 2500+... nejsou to pak už ty absolutně nejhorší jádra. Akorát je otázka, zda to u nás koupíš, protože v cenících jsem ho snad ještě neviděl.
Ja mam Bartona viz popis dole a na default napeti jedu bez problemu 11x200 a netopi!
11,5x200 uz nestabil (PRIME 95 jen 11 testu) i pri 1,8V.
12x200 vlezu sotva do Win. i pri 1,8V (vic jsem zatim nezkousel).
Vyssi FSB jsem zatim nezkousel,CPU mam dyl,ale Epoxe desku teprve 1 den.
Jeste si s tim pohraju.
To je zvlastni.. ja uz dlouho nikde nevidel 2600+ s 266 FSB :roll: Dalo by se rict, ze uz se ani neda sehnat.. Jedine pak thorton..Citace:
Původně odeslal Eagle
Barton 2600+ a za slusny penize
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...cut=AMD-638655
a jak si to myslel s tou 266 FSB ??? snad 166,ne?
Ne myslel jsem 133 :-)Citace:
Původně odeslal None.cz
Mno ale na FSB133 to pak neni barton ale tbred ze :)Citace:
Původně odeslal Mirectec
Anebo thorton...Citace:
Původně odeslal Marty
BTW: K threadu o duronu a zvyseni napeti: Duron ma od Athlona ctvrtecni pamet.. Ne polovicni
Takovy user se potom zepta jestli mu neprodali neco jineho atd..
ale pozor, třeba czechcomptuer.cz má uvedenou reálnou frekv. 2,07 Ghz ale ve skutečnosti má 1,917 Ghz.
pěkná aktuální neoficiální roadmapa pro amd je těd na svethardaware.cz
Ty jo já nevím, ale jám mám taky Bartona 2500+ chladič AC CopperSilent 2TC a teplota mi ani při 5-ti hodinové 100% zátěži CPU nepřelezla přes 33 st. Dokonce se mi to zdá nějáké divné, že by ten chladič byl schopnej to tak dokonale uchladit.Citace:
Původně odeslal daggy
chlape muzes mi osvetlit o jakym stredu to mluvis... muj 2500+ jde tocit max 210x10 ... ale mam moznost ho vymenit, tak se shanim po nejlepsi serii.Citace:
Původně odeslal Mirectec
napis nejake roztyl po jakych kodech se mam shanet
dikes
Prisel mi domu Barton 2600+ serie AXDA2600KV4D Y838747240091 AQXDA 0318RP8W.
Jsem OC zacatecnik, takze mam par dotazu (nekamenujte me ze se ptam tady, ale prolezl jsem forum a konkretni odpovedi nenasel).
1. Jak poznam ze je zamcenej? (driv nez do neho zacnu vrtat) (nekde tu problekly informace ze 2600+ jsou odemceny na rozdil od 2500+, je to pravda?)
2. Pokud jsou odemceny, musim do toho prociku nejak zasahovat nebo si muzu nastavit nasobic v BIOSu? (moje deska to umi)
3. Da se predpokladat ze 2600+ serie AQXDA pude dobre taktit, kdyz de 2500+ serie AQXDA?
Dik moc, v nedeli stavim, dam vedet jak jsem pochodil
Tak nastav v biosu vetsi multiplikator a pak se ve windlich koukni jakou mas frekvenci, podle toho poznas, jestli to odpovida tomu multiplikatoru, ktery si nastavil nebo ne... jinak se to poznat neda... do Bartonu nerypej, zatim nikdo nezjistil jak by se popripade dal otevrit... a jak vysoko pujde musis vyzkouset... :wink:
No tak panove, to mam vazne tak spatnej kus? Uz ted mam na Bartonovy XP2500 teplotu pri zatezi 59 st a na chipsetu 52. Co s tim mam delat? a to nemam nic taktovany :-(.
Já sem na to stejně, mam radši otevřenou case, nevim čim to je, někdo tu řikal že má 33°C to bych chtěl taky a myslim že spire Whisper rock neni zas tak blbej
Heh, mam na 2600+ jen o něco nižžší teplotu...je to BOX chladičem. Proto jdu do vodníka :wink: Snad bude hotovej do měsíce...Citace:
Původně odeslal corwin1
Barton 2600+ viz podpis, zezadrátovaný ani jinak nemodovaný... jedniný problém je že se mu zatim nechce přes 2400MHz a to jak vysokou FSB tak ani násobitchem :?
teplota při těch 9,5*240 je 36° Idle a 44° fullload