Hele, to chce takticky. Nejdriv si nech potvrdit pisemne, ze je vada neodstranitelna :wink:. Pak uz se z toho nemuze nikdo vykroutit.
Printable View
Hele, to chce takticky. Nejdriv si nech potvrdit pisemne, ze je vada neodstranitelna :wink:. Pak uz se z toho nemuze nikdo vykroutit.
No,pokud ses s nima dohodl na výměně,tak máš asi smůlu.Pokud ti dávají novou věc,tak tím vlastně říkají že je ta stará neopravitelná a ty máš možnost výměny za funkční typ,nebo odstoupit od smlouvy.Ale jak tu píšeš,tak ses s nima dohodl na výměně!
Takže máš smůlu.Nemusí ti vyhovět.Ty to pak můžeš dát k soudu,ale oni budou mýt svědky že si trval na výměně.Bude to dost těžkýýýýýý.
A ještě k těm opravám.
Měl sem v reklamaci VGA.Špatně sem naflashoval BIOS (to oni neví).Dali mi novou kartu.Ani se nesnažili zjistit proč nejde.
Tzn. že by jim oprava (přeflashování) trvala tak 2 minuty,dobře tak se sháněnim BIOSu 10 minut,ale oni mi dali rovnou novou.
No a ta nová šla hned druhej den do reklamace (netočil se větráček).Tak v pátek to bude 30 dnů,tak se modlim aby to nestihli vrátit.Pak si vemu prachy a za ně si koupim 3x výkonější.
PS: prosim prosim,držte mi palce :roll: :roll: :roll:
JO a nevíte jak je to s uznáním reklamace ikdyž to byla moje chyba ale já to nemohl vědět,neboť se k 99% PC komponent nedává manuál v češtině?
Nebo stačí když prodejce řekne že sem si měl přečíst jeho reklamační řád na prodejně...... a jsem v pytli!
Citace zákona..........
§ 623
Vada, která vznikla neodbornou montáží nebo jiným neodborným uvedením věci do provozu, bude považována za vadu věci, pokud tato montáž nebo uvedení do provozu byly sjednány v kupní smlouvě a byly provedeny prodávajícím nebo jinou osobou na odpovědnost prodávajícího.
To platí rovněž v případě, kdy montáž nebo jiné uvedení věci do provozu provedl kupující a vada vznikla na základě nesprávných pokynů uvedených v návodu k montáži nebo k uvedení věci do provozu.
No tak když to bude english,tak vlastně žádné pokyny nejsou....
Čistě teoreticky,mohu reklamovat když se mi zlíbí.
Hmm, tak jsem se tam vcera bzl zeptat na tu desku, jak to s ni vypada a rekl, ze je na to taky zvedavej. To mne trosku zarazilo a zeptal jsem se proc. Nacez mi on rekl, ze je zvedavej, jestli ta deska bude OK (bude umet zmenu voltaze a samotna voltaz bude v toleranci). Na to jsem mu rekl, ze kdyz nebude, tak mam prece pravo na vraceni penez, protoze jsem tu desku jeste neprevzal a vadu ma porad (ikdyz je vymenena za novou) = uznana, ale nevyrizena reklamace (neopraveno). No a na to mi rekl, ze prej kdyz to tam bude znova, tak zase budu cekat 30dni a takhle 3x a ze prej je mozny, ze to i vyrobce neuzna, ze to prej "jenom" ukazuje nesmysly :eek: No to se mi zda divny, protoze jak jinak se to da zjistit? A to ze se zmena napeti neprojevi ani o mrť, ikdyz to ukazuje nesmysly je myslim uz dobrej duvod k odstoupeni. On to sice argumentuje tim, ze to k "beznemu" provozu nevadi, ale v popisu i vyrobce uvadi, ze to umi menit a kdyz neumi, tak je to prece rozpor s kupni smlouvou a ja mam narok na odstoupeni! Nebo snad ne? DIKY!
Nesmysl, uz sem psal, neprevezmes reklamaci, protoze je nevyrizena. Tim ze ti to "veme opet do reklamace" vlastne uzna, ze to neni vyreseny = lhuta 30 dnu bezi dal.Citace:
Původně odeslal IntEx
Tak tedka Ti nerozumim, to jako, ze mam cekat dalsich 30 dni? NEEEE ja neeechci!!! A nebo ze kdyz si tam pro tu desku prijdu treba 28. den reklamace a necham si ji predvyst a ma vadu, tak to nemusim prijmout, necham dobehnout ty dva dny a potom si prijdu pro prachy? Jak to je? Diky!
To teda blbe rozumis! Ze lhuta bezi dal = od predani do reklamace. Takze pokud ti proste do tech 30ti dnu nepredaji funkcni desku, tak ti MUSEJ automaticky dat penize. Presne jak pises, prides 30 den a pokud nedostanes funkcni desku, neni se dal o cem bavit a dostanes penize.Citace:
Původně odeslal IntEx