tak ty tiez zacinas ???Citace:
Původně odeslal KUBA
ale robim si srandu,uz koncim,prepac ;D
Printable View
tak ty tiez zacinas ???Citace:
Původně odeslal KUBA
ale robim si srandu,uz koncim,prepac ;D
Ja jsem ho rovnou hodil do popelnice.Fakt :-) No flameCitace:
Původně odeslal Kamikatze007
eu - bedny na jedno pouziti res. na jedno nasroubovani desky , pak se strhnou zavity :wink:
Tak už mam konečně toho AOpena,tyjo to sou plechy jsem čuměl hlevně když jsem ho táh z czechcompu do metra a pak na hlavni ;D Je fakt super jenom škoda že k němu nejsou žádný přídavný větráky.
mitchi:Ec třeba neni zas tak špatnej,já s nim nemam zkušenosti,ale co jsem viděl ty plechy no něco na tom bude,ja měl předtim amity a byl to oproti AOpenu papir ale zase šel hezky vyříznout kruh na fukar.Na tohle abych si vzal autogen :? :o ;D
No od zari bych mel chodit na nastavbu.. A snad budu mit pristup k frezce... To budou diry jedna basen... Jinak souhlas s tou vahou,, :wink:Citace:
Původně odeslal valmet
ja mam hooodne starej model aopen hx08..a to sou teprv plechy...1,1mm-to neni jako ty vase prditka ;D
moment,ale ja mam BigTower a vy hovorite asi o MT
No neviem, ja som mal za rok cca 20x dole dosku a cca 50x menenu konfiduraciu fanov/nasobica-> prec zdroj lebo sa k jumperu nedostanem.Citace:
Původně odeslal DOT
A zdroj som odpalil pred tyzdnom ked som mu vysratoval pasiv z nulakom ;D ;D ;D
BTW ten zdroj bezal pol roka s vetrakom na 500rpm aby ho nebolo pocut (teplota pasivov ~100C) a NO PROBLEMA okrem nestability (bordel na vy vystupe => taktit slo cca o 5% menej):?
Za ty prachy OK. Inak suhlasim ze Shit.
Co sa tyka plechov, pockajte ked sa dam do drevenej Case, to budete teprv koukat !!! 16mm preglejka+3mmAl RULEEZ :idea: :idea: :idea:
drevenej bedne ???
nezabudaj ze drevo je izolant(teplota) :idea:
btw:uz si nejaky pocesteny "teprv koukat" :mweheh: ;D
no, mám za sebou čerstvě modding EC BT763 a už to nikdy více nechci zažít :wink: . Ty plechy, to je bláto, že by jeden pohledal - trošku zatlačíte a už je to prohnuté.....
ale to je preci uplne jedno , hlavne ze je to EC ;DCitace:
Původně odeslal mitchi