rozbite media boli vseliake,dokonca aj ORIGINAL WINDOWS NT4.0 SERVER :lol:
a najlepsie: popis zavadi - necita CD...
Printable View
rozbite media boli vseliake,dokonca aj ORIGINAL WINDOWS NT4.0 SERVER :lol:
a najlepsie: popis zavadi - necita CD...
O tom Něměcku byla jen zajímavost. Vím dobře o čem mluvím, protože v tom dělám a je to moje hobby (viz. profil).Citace:
Původně odeslal goodji
Reklama mě nezajímá, ani mě neovlivňuje. Nejpřesnější jsou vždy skušenosti mé, či jiných osob.
Omlouvám se, že jsem tak " vystartoval". Byl jsem včera trochu podrážděnej. :oops:Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Takže chlapi čauťe tak zajtra ak všetko dobre dopadňe tak pojdem tu napalovačku kupiť 8-) :D taže zaťial som rozhodnuti pre CD REWRITER SONY® 220 52/48/24 -bulk ak maťe niake pripomienki k tejto mechanike tak ich napišťe.Tu mechaniku pojdem kupiť zajtra 25.8.2003 asi o 14:00 :wink:
Takže chlapi čauťe tak zajtra ak všetko dobre dopadňe tak pojdem tu napalovačku kupiť 8-) :D taže zaťial som rozhodnuti pre CD REWRITER SONY® 220 52/48/24 -bulk ak maťe niake pripomienki k tejto mechanike tak ich napišťe.Tu mechaniku pojdem kupiť zajtra 26.8.2003 asi o 14:00 :wink:
Takže chlapi čauťe tak zajtra ak všetko dobre dopadňe tak pojdem tu napalovačku kupiť 8-) :D taže zaťial som rozhodnuti pre CD REWRITER SONY® 220 52/48/24 -bulk ak maťe niake pripomienki k tejto mechanike tak ich napišťe.Tu mechaniku pojdem kupiť zajtra 26.8.2003 asi o 14:00 :wink:
Kdyz CD-RW tak jedine Teac, NEC Toshibu, HP a snad jeste Mitsumi. Rozhodne nekupovat jine sice zname znacky, ktere vsak s temito komponetama nemaji zkusenosti!!!!
Znamy vzal do firmy 25x CDRW od Creativu (vypadaly fakt pekne i s dalkovym ovladanim) a zpatky se mu jich vratilo neco malo pres 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!:
zapomnel si na PLEXTOR a LITE ON .
Pravda, na Plextora jsem zapomnel, ale do znacky Lite-on bych nesel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lite on je hodne dobrej...uz davno ne takovej shit,co to bejvalo.
Tak čauťe tak som kupil dneska tu SONY 220 CDRW 52x48x24x cekom rulez napalovačka :wink:
Než jsem si také koupil Lite on dost sem mu nevěřil,,, ovšem s klidným svědomím a se zkušenostmi můžu doporučit! Sony je dobrá značka ovšem s takovým typem mechanik se nechytá - né tak u domácích kin atd :wink:
presne tak
Tak to jsi pekne pomichal hrusky s jabkama.Citace:
Původně odeslal BATMAN
Creative byly opravdu srot, to je znama vec.
Davat ale na jednu hromadu TEAC, NEC, HP, Mitsumi, Toshibu, to jsi prehnal.
Rikat, ze LiteOn je spatny a doporucovat NEC a Mitsumi, to je hodne pritazene za vlasy.
a co hovorite na ASUS CRW 5224A
TEAC se nevzpamatuje, ledaže by začal znovu vyrábět ve svojí fabrice v Malajsii. Pochybuju. Podle mě to vzdali, nevyplácelo se jim vyrábět kvalitně za málo.Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
DVD pro něj dělá Pioneer (Toshibu mám radši), CD LiteOn (sice se lepší, ale stejně má dost nevalnou pověst).
Ahoj vsetci .
A mate uz niekto toho noveho Lite on 52x52x32 ??? aka je? U nas vychadza ako najlacnejsia napalovacka ,tak som o nej premyslal. Uz by sa teda nejaka zisla.
Dnes som ju kupil,zatial som napalil len jedno RW ale zda sa byt v pohodeCitace:
Ahoj vsetci .
A mate uz niekto toho noveho Lite on 52x52x32 aka je? U nas vychadza ako najlacnejsia napalovacka ,tak som o nej premyslal. Uz by sa teda nejaka zisla.