No tak to snad bude v pohode. Rukou to neodhadnes. Ale tu svoji KT333 mas urcite dlouho a jeste bezi, tak snad to bude OK. :-) Jo. Jo.
Printable View
No tak to snad bude v pohode. Rukou to neodhadnes. Ale tu svoji KT333 mas urcite dlouho a jeste bezi, tak snad to bude OK. :-) Jo. Jo.
no uz to chapeme :-), nedavno sme se o tom v nejakem threadu dost hadali, tak sem si to radsi osobne overil, sice sem zkousel jen Aidu 32 a Sandru, takze nic moc, nicmene na potvrzeni mi to staciloCitace:
Původně odeslal Spec
jinak jak sou na tom chipsety fy Sis? dovedou obejit to bufferovani? nedavno se totiz na PCT rozciloval nejaky typos, ze ma pri synchro vetsi propustnost v Sandre (ja vim ta Sandra), samozrejme o tom bufferovani nevedel nic
btw.: a kde najdu tu recenzi? samo ze by me zajimal napr. velikost toho bufferu apod., o strukture KT xxx samozrejme nic nevim, znam jen ten obrazek ve tvaru stromecku :-)
Kdyz pri FSB 214 pustim Prime a na SB polozim prst tak ho tam za 20 s uz neudrzim, teplota stoupa pekne rychle, pak hodi Prime chybu.
Chladic na NB ma taky okolo 40 °C (pod nej sem dal pastu), asi to chce lepsi chlazeni.
----------------------------------------------------------------------------------------
BaRoS