Presne tak.... jak napisal riksa. Amaterskym garfikom zase nestacia ani tie najlepsie karty dneska :)
integrovane grafiky len do najlacnejsich PC, kde sa ma iba pisat vo worde...
Printable View
Presne tak.... jak napisal riksa. Amaterskym garfikom zase nestacia ani tie najlepsie karty dneska :)
integrovane grafiky len do najlacnejsich PC, kde sa ma iba pisat vo worde...
Pokud máš na něj peníze určitě vem 9700Pro!! 8-) Jestli jsi hráč a rád se kocháš HIGH Detail a používáš vysoká rozlišení. A taktnutá 9700Pro Ti pořád pojede rychleji než 9500Pro.Citace:
Původně odeslal Strider
Jo hold někdo na to má .......
OHHH..... taky bych chtěl být takhle STUDÝ CHUDENT Bohužel jsem jen bohatý pracující, takže nemám ani na super P4/800, ani na Radeon9700 ......Citace:
Původně odeslal Strider
Koukám, že tady se to nějak zvrhlo.Citace:
OHHH..... taky bych chtěl být takhle STUDÝ CHUDENT Bohužel jsem jen bohatý pracující, takže nemám ani na super P4/800, ani na Radeon9700 ......
Prosím Vás jen o vaše zkušenosti s těmi kartami a posměšky si nechat na doma. Já osobně na tento komp šetřím už sakra nějaký ten pátek (a pěkněěě dlouhý) a koukám, že něktří to nemůžou přenést přes srdce, když si chci koupit už něco pořádného.
I tak všem děkuji za příspěvky.
A jen dodatek. Ti bystřejší si určitě všimli, že ne vše v mé sestavě je nové.
Podle me je to jen o tom, co od ty karty pozadujes. Chces hrat soucasne hry i ty v blizke budoucnosti v poradnem rozliseni (monitor na to mas) na full detail ? Kup 9700 nebo lepsi.
Ses ochotny obcas ubrat detail nebo snizit rozliseni ? Pak si v pohode vystacis i s 9500PRO. Rozhodnout se musis sam. Spokojis se s pohodovym standardem (9500PRO) a nebo si priplatis ze mensi ci vetsi komfort ?
A do jaké ceny by jste byli ochotni koupit bazarový Radeon 9500Pro a 9700Pro ?
5k,- za 9500PROCitace:
Původně odeslal Strider
8-9k,- za 9700PRO (podle znacky a pouzitych pameti)
Nejidealnejsi by podle me byl 9700 nonPRO za 6-7k,-
Bez puvodniho dokladu s vyznacenou zarukou, bych to asi nebral.
spis podle znacky, pac vsechny R9700PRO maj 2.8ns Samsungy :wink:Citace:
Původně odeslal Jiri Drak
;D jo to ja taky nikdy nevim. Staci mit prachy,jit okolo shopu a bac...najednou ma clovek v kapse mys Logitech MX 310 a poloprazdnou penezenku :oops:Citace:
Původně odeslal nex