Ste ma potesili ;D asi budem musiet poriesit ENERMAX...ale kedze mi treba kupit zbran na Airsoft ;)
Printable View
Ste ma potesili ;D asi budem musiet poriesit ENERMAX...ale kedze mi treba kupit zbran na Airsoft ;)
Ten Fortron z Imperiasi skusal? A co je "zbran na Airsoft" ? Som totiz troxu pozadu...Citace:
Původně odeslal GABO
2GABO: Zbran na airsoft? Jakou mas vyhlidlou? Taky nejakou planuju :) Doma uz mam manualni AK-47 ;D
No ja som tiez musel updatnut svoj 250W zdroj minuly tyzden - uz nevladal tahat moju zostavu chudak ...
Rozhodol som sa dat sancu takemuto cosi
http://sweb.cz/Michal.Goceliak/tower.jpg
- Fortron,Enermax :roll:
- tento 350W v tej bedni zatial funguje spolahlivo - a skoro za polovicnu cenu :wink:
Já zkoušel TopTech a Codegen.Toptech dává Autocont do sestav a je uváděn jako extra tichý.Tichej je ale má málo nasávacích otvorů.Vypadá kvalitně a je do 1000 - koupil jsem.Codegen vypadá ještě líp a je v jednom novym kejsu - neznáte ho? Pak jsem měl chuť na Maxpower za 800 a kvalitním žebrováním (byla tam snad i nějaká dioda) - neznali ho a já chtěl hlavně tichej a kvalitní.Díry dodělám.
Jinak jsem reklamoval svoji K3A+ rovnou u ABI a po tejdnu mám novej board! Byl jsem slušnej,vysvětlil problém s technikem v CC a i když reptali - KONEČNĚ SOLIDNÍ a PROFESIONÁLNÍ JEDNÁNÍ! Jedu ho zapojit.
Ta skrinka aka je dlha (hlbka) a ten zdroj čo tam je je shit. Soory ale ma ju kamoš a ma tam brutalne odchylkyCitace:
Původně odeslal Deviant
Bude to torsku mimo odpoved pre lukasa: takze zbran je UHC H&K MP5 SD3 a obrazok :
http://www.pretaktovanie.sk/00/air1.png
hmm, slusna, dal bych si rict :-) btw to je plynovka nebo elektrika?
Gabo mas vkus ;) BTW:Je to ta verzia so silencerom? Tu mam naozaj rad.Citace:
Původně odeslal GABO
2 cLiVe:
No u mna zatial odchylky zdroj nerobi - pomeral som to voltmetrom hned na druhy den :roll:
Mozno sa lisia kus od kusu ...V podstate ako som vyladil system na 200 tak som windows este nerestartoval ...
http://sweb.cz/Michal.Goceliak/uptime.jpg
Takze popozeral som koncovku a je cista v pohode...mozno bol problem v tom ze tie kable som mal moc ohnute popr. je nejaky z nich mierne nalomeny.. :?
K AIRSOFT Maniakom - nahodim hned novy thread v smetisku....
Takze v smetisku je uz tema AIRSOFT a tym padom s tym tu koncime ;)
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...?p=43061#43061
No takze sa zase ozyvam pretoze sa problem so zdrojom znova objavil ;)
Uz minule mi zacala obrazovka preskakovat resp. prepinat mody. Proste viete ked menite frekvenciu monitora z 75Hz na 85/100 Hz tak sa vam prepne mod a v monitore tak zapraska (zalezi od znacky ako silno). No a mne zacalo robit to ze zacalo prepinat mody za sebou ako vystrely zo sa mopalu...bol som z toho hotovy,
Som sa pytal Deekaya ci to nieje zas monitor alebo aj graficka karta, ale ked som PC rozmontoval a dal dokopy tak isiel v pohode.
Pred chvilou to zacalo robit znova no a zistil som ze ten prekliaty zdroj resp. jeho koncovka je asi na 3 miestach (drotoch) scernala...proste opalena akoby. A mimochodom su tie miesta velmi horuce.
Asi teda bude pod stromcekom Enermax zdroj....
Len mi poradte ci ten zdroj okamzite odpojit, pretoze som zistil ze je su tie dane droty asi niekde prelomene..pretoze sa zahrievaju iba v urcitej polohe a presne vtedy to robi tu vec co som popisal hore.
No ked je chyba v drotoch - vzdy trochu riskujes poskodenie bud zdroja (v lepsom pripade) alebo aj ostatnych komponentov ...
Mne tiez zacal skratovat zdroj - neviem preco - tak som radsej kupil novy tower.
Samozrejme ze tower som nemal hned - a vzdat PC som sa nechel
=> tak som to vyriesil tak ze som zdroj vymontoval,polozil vedla pocitaca na zem a ten hajzel normalne fungoval ....
Ked som ho dal naspat dnu - tak zase skratoval.
Takze pokial nebudes mat noveho enermaxa tak to vyskusaj ako ja ...dat zdroj vonku
Este odporucam zaizolovat tie vodice ktore sa prehrievaju izolacnou paskou
No vymenil som zdroj a vsetko je OK. Vymenil som ho za nejaky horsi 235 W ale hodnoty hlavne VIO ktore boli velmi nizke 2,8-3,05V sa upravili na 3,25 takze super. Okrem toho su hodnotu stabilnejsie.
Popozeral som sa aj na ten moj zdroj zvnutra. Jeden z kondikov taky vysoky bol akysi vypuceny a trosku spaleny..tak asi ten sa pravdepodobne prehrieval.
Zatial mam ten 235W a zajtra idem nieco poriesit. AK budu mat tak bud Fortron 350W alebo ENERMAX - a bude klud na dlhsiu dobu ;)
2 Gabo:
Aspon si ziskal 80mm cooler :wink:
A nejake pasivy aj ked neviem naco ;D