Ty musíš mít v reálu dost problémy s lidmi co? ???Citace:
Původně odeslal Dawe
Psal jsi "na svý sestavě" o nonPRO nikde ani zmínka, jestli se chceš hádat, navrhuju hospodu ;D :idea:
Printable View
Ty musíš mít v reálu dost problémy s lidmi co? ???Citace:
Původně odeslal Dawe
Psal jsi "na svý sestavě" o nonPRO nikde ani zmínka, jestli se chceš hádat, navrhuju hospodu ;D :idea:
Hmmm, na aplikaci bych vyhlazování nenechával, co čekání na v-synchronizaci? Catalyst 3.4 už nemám, zatím s úspěchem testuju 3.6 a řekl bych že mi to na 9500Pro zvedlo o chlup výkon :idea:Citace:
Původně odeslal AraFat
Ja psal, ze u predelanejch 9500->9700. A snad pochopis, ze procka jaxi nemaj 256 bit sbernici, tudiz z nich 9700 neudelam.... Takze zbejvaj jedine 9500np... Staci myslet :wink:Citace:
Původně odeslal Tantalos
Hospodu beru... Ale ja radsi kordy a pistole ;D
Tak to je snad jasný, ale právě proto jsem ti psal, aby sis změnil popisek, podle toho co si psal to vypadalo, že máš neaktuálně napsanou 9500Pro verzi :wink:Citace:
Původně odeslal Dawe
ee, v compu si nechavam 9500PRO, ty 9500np jenom testuju a prodavam....Citace:
Původně odeslal Tantalos
Tak to jo 8-)Citace:
Původně odeslal Dawe
9500 non Pro s 256b sběrnicí se ATi vážně povedla, škoda, že výroba skončila. Mimochodem 7n400Pro už prý skutečně nebude. Na netu jsem narazil na informaci člověka, který dělá přímo pro Gigabyte. Nahradit ji má plně 7n400Pro2, ale smůla je, že český distributor ji děsně předražuje! :?
Takže buď přejdu na dražší model, nebo změním úplně značku...
4700,- za pro2 nechci dát. Zatím to vypadá, že příští týden objednávám ASUS. Šachy s pro/pro2 mě od GB dost odrazují. Kdyby alespoň nový model od GB byl lepší než ten minulý, ale jít cestou downgradu za víc peněz je moc silná káva.
Přesně tak, šachování, které GB provedl s PRO a PRO2 se mi moc nezdá, raději půjdu do osvěčené značky, buď ASUS nebo ABIT. :idea:Citace:
Původně odeslal Aradan
Chtěl bych vědět jestli má někdo zkušenosti s osazením všech DIMM 4x256MB DDR 400 nebo 2x256+1x512MB DDR 400.Předpokládám že všechny moduly budou identické (typ+výrobce).Jak Vám to chodí? :|
zdravim, nema nekdo tuto desku a na ni velky sata II disk? kamarad si koupil novou WD 320ku sata II a zaboha ji ne a ne rozjet. dik za postrehy a rady
no ani pri instalaci ani ve win... bios jsem prehral na nejnovejsi.. uz me nic nenapada... jeste mam vy vypisu HW otaznik u radice velkokapacitniho zarizeni.. ale to je FLASHdisk tusim.. ovladace taky mam vsechny...
takze ani pravym Tento Pocitac/Spravovat/Sprava disku/... tam neni?? neinicializovanej?? bez oddilu??
jeste bych zkusil nabootovat treba Partition Magic jestli ho uvidi, pak vytvorit oddil.. jestli ho nevidi instalace OS muze bejt chybejicim ovladacem pres F6 ;)
hmm, asi jsem vycerpal sve napady :D
no ani ve vypisu HW neni, je na nem dokonce i system winxp(a dva oddily) ale to jsem instaloval na jinem pc, disk je funkcni ale ne na tyhle desce.. neni videt ani v partion magic
no pokud toto je opravdu flash disk tak uz me nic nenapada.. napadl me SATA radic.. tak uz snad jen ze je to s tou deskou nekompatibilni :confused:.. ale abych pravdu rekl tak tuto kombinaci odzkousenou nemam a momentalne nemuzu odzkouset pac stary desky na socket A se uz u nas vali radove v kusech
treba pomuze nekdo jinej ;)
S tím Sil řadičem na tomhle boardu je to veselé, mimoto se snad každý kus chová jinak ... :(
Pokud tomu dobře rozumím, že to je přidaný druhý disk, jsi si jistý, že jsou na tom Silu poslední ovladače? Zkoušel kamarád i druhý SATA port? Zkuste pro sichr resetnout CMOSku, vzhledem k tomu, že BIOS disk vidí, tak to pravděpodobně nepomůže, ale teoreticky může.
Tady http://icrontic.com/forum/showthread.php?t=25495 je velice výživný post na to téma, popsáno je tam leccos (a citován GB support), další např. tady http://icrontic.com/forum/showthread.php?t=29590 .
jj chapes to dobre je to druhy disk, ale mel na nem byt system. oba sata porty jsem zkousel a nic, bios jsem resetoval... zatim nevim jak to dopadlo ale kamos ho sel vymenit za Pata (v prodejne ma znameho..)