Kde sa na slovensku daju kupit studene katody???
Printable View
Kde sa na slovensku daju kupit studene katody???
Skor by si sa mal pytat, ze kde ti u nas rozrezu tu Morexu ;D Inak skus linky na mojej page. Mal by si tam na nejake katody natrafit. ;)Citace:
Původně odeslal Radox
Skus tuto linku http://www.copper.sk/ostatne/auto/auto.htm, ja som si od nich kupoval jednu modru. Stalo ma to 650 aj s predradnikom aj s postovnim. Inak nikde inde som za taku cenu katody nevidel.Citace:
Původně odeslal Radox
Ked si z Kosic tak si tam vybehni, sidlia v Kosiciach.
keci: de voto že ty sady jsou od bitspower a to sou odost lepší než ty jednotlivé co prodává dudu a maj je v psele o něco levnějž a když to koupíš v psele tak k tomu prodaj i ty dráty a všechno skoro to nedá žadnou práci ale nesmíš zlomit katodu jako já ;D
jinak proc kupovat komplet za 800 kdyz to muzes mit za pulku, pokud vim tak kdyz kupujes katodu tak ji dostanes v takovim plastovym pevnym pruhlednym obalu a ten se da pouzit jako krytka protoze je to ve tvaru ctvercove trubice.
Muhehe, koukám, že tady každej druhej láme katodu :lol:Citace:
Původně odeslal fabsa
No jasně, pokud jí nezlomíš ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
no nevim to musej mit obe ruce leve ze to takhle seriove lamou ;DCitace:
Původně odeslal kecinzer
Ahojte lidicky, nevíte, kde sehnat studenou katodu v Brně?
Jestli tady jsou nějací brňáci by to mohli vědět.
Tak objednal som tu katodu z predradnikom z copper.sk.V nedelu vecer som to objednaval, ale necakal som ze uz v utorok to budem mat.Je to genialne,a ta ziara, je to poriadne maso...
Inac je to robene ako celok takze na katode je konektor ktory zapojite priamo do predradnika. Katoda je v takom priesvytnom puzdre ktore sa da perfektne vyuzit ako krytka, takze sa netreba z nicim paprat a nic zhanat...odporucvam cooper.sk vsetkym slovakom ktori nieco take zhanaju a zatial nezohnali.
ta krytak je uplne na ho.vno i v ni se to da s ledovym klidem zlomit :?Citace:
Původně odeslal honzAK
jinak celkove to stoji 199 katoda + 153 predradnik je to v CZK !
stejne nechapu jak to muzete zlomit...Citace:
Původně odeslal Pocket
..... jako já, nechal sem jí vedle sebe na židli a žena se ke mě přišla posadit a pokecat.... ;D to bylo řevu.... ;D já že právě vyhodila dvě kila z wokna a ona že si málem rozřízla pr.del .... ;D hehe.... ale proti tomu by mě asi neochránila a ni ta krytka.... ;D
Cha cha cha cha cha ;DCitace:
Původně odeslal Pajda
Ked ju niekde nechate pohodenu( slapnete na nu) zlomi sa ja v krytke.Inac mam ju prilepenu na spodku casu a (dufam ze) tam sa jej nema co stat.
gde gde gde??? nechce se mi hledat... ;)Citace:
Původně odeslal Pocket
halloooooooooo, majou to v Brne v GM???
TAky bych rád věděl, jestli to nemají v GM v Brně. Ale nejjednodušší způsob je se zajít zeptat že? :lol:Citace:
Původně odeslal gl_st0rm
Kup, si LED diody .Su to nielen lacne ale aj pekne svietia.
Zapojis ich paralelne dodas apon 1K Ohm odpor a pekne to vyzera.
Ja to mam zrobene tak isto :-)
ja je koupil v PS elektronic ( obe dve :wink: ) sice je to v praze ale dokazou to poslat i na dobirku takze porad by se vam to vyplatilo. Jinak maji i stranky.Citace:
Původně odeslal Jedla
to je uplnej vopruz .. hlavne kdyz mas kejs jako vanoscni stromek a vusde ti trci nejaky ledky ...Citace:
Původně odeslal Platon
.. neboj taky jsem to skousel :wink:
jako bych byl u toho :lol:Citace:
Původně odeslal Pajda
Neboj sa Pocket vyzeraju dost doble lebo ledky su krasne prilepene a vobec nelietaju . :-) A efekt je pekny 8-)
o tom vubec nepochyubuju .. ja je mel taky .. no ale opstupne mi aj odchazeli .. kdo vi proc. No a furt me neabvilo je montrovat znova a znova .. a hlavne tak aby v bocnici nebylo videt primo ty ledky ale jenom to svetlo co sviti. No pak me to prestalo bavit a za TEMER stejny peniz ksem koupil rovnou katou a za 350jsem mel vystarano..Citace:
Původně odeslal Platon
.. jinak netvrdim ze je to osklivy ..
Ano viem ze dost casto odchadzaju asi tak za mesiac ale raz sa naserem a kupim si tu katodu :-D
jj .. mozna :wink:Citace:
Původně odeslal Platon
ale az ja jeste jednou zlomim katodu tak se zase naseru ja a koupim diody ;)