ma naprostou pravdu .. ani to nemusim opisovat ... jinak nez takhle proste chladit nemuzes .. musi v tom byt trochu system ..Citace:
Původně odeslal Massaro
Printable View
ma naprostou pravdu .. ani to nemusim opisovat ... jinak nez takhle proste chladit nemuzes .. musi v tom byt trochu system ..Citace:
Původně odeslal Massaro
presne tak akorat si znicil to plexi, co jsem koukal na video tak je to zkurveny vzhledove tima dirama kdyz uz tajk si tam mael vvyrtat diru presne na ten vetrak a dat tam mrizku vypadalo by to lip.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Hmm, tak to sem teda pěkně v prdeli! To ste nemohli něco říct dřív!
Tak sem vyvrtal celou díru na nasávání toho vzduchu, a ejhle.
Takle nízkou teplotu sem eště neměl! 30°C Vase, 39°C procík.
YEAH!!!
Jenom doufám že to neni nějaký chvilkový ;D
BTW. Při tom vyřezávání mi to trochu prdlo, tak sem to lepil sekunďákem, a trošku mi to kálo na ruce, teda je to pěkný svinstvo!!!
vterinakem si to lepit nemel to ti to plexi rozlepta, s tou teplotou je to fer.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Je to jenom kousíček, zase to natočim a dám na web ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
jj, kup si na to teďka mřížku od DUDU jako mám já :)
i kdyz je to jen kousicek tak ted dej bacha aby ti nevznikalo na tom plexi pnuti ten vetrak ( doufej ) by nemel to plexi dotlacit k tomu aby to praskalo dal.
Ono to už nemůže praskonout dál, ta prasklina totiž vede od kraje tý díry pro větrák k nejblyžší hraně, takže to je vlastně rozprasklý až na konec plexi, ale je to jen kousek zvenku jenom asi 8mm.Citace:
Původně odeslal honzAK
Rád bych si obědnal, ale nevim kde je výběr krytů. Nemáš nějakou adresu?Citace:
Původně odeslal Marty
najdi si uzivatele DUDU a pak se koukni na jho profil a tam budes mit i odkaz na jeho www...... jen nebejt linej ;)Citace:
Původně odeslal kecinzer
Jo jo 8)
DUDU to je fer člověk... takoví se cení...
Přemejšlim o tom Quake 3, ale i s poštovnym to bude tak 200 Kč.
Tak už sem to obědnal. Doufám ale, že to tady (Děčín) tak do čtvrtka bude.
Citace:
Původně odeslal Massaro
nemam bublinu, vyfukuju
4* 8cm, 1* 92mm, 2*4cm ;D ;D ;D
Eště jeden dotázek:
Nebude to s tou krytkou hůř chladit a dělat kravál?
to nepoznas je to minimum pokud pojede fan na 7V tak bude ticho.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Ale mě jede na 12V!!!!Citace:
Původně odeslal honzAK
mozna o malinko .. stejne tak podle moticu mrizky to muze bejt hlucnejsi .. musis si vybrat takovou aby mela dobrou propustnost vzduchu .. jj .. jinak je hned videt co to udela kdyz tam das celou diru .. kazdopadne bych to udelal jinak .. ja mam v case 27C a v pokoji 25C (teda pokud zapnu celou fans soustavu) ;)Citace:
Původně odeslal kecinzer
Caute lidi, tak jsem s tim laboroval, a kdyz dam pred V7+ na 5000 otackach vetrak s min otackama tak to chladi hur, mozna "paradox", ale pripadne mi to jako by ten 2500 vetrak pred tim vytvarel nejakej proud co ubira vzduch na V7+... (na min otacky V7+ je to to samy, pomalu je lepsi nchat otervenej case)
Jo a k tem 7 V, je to tady uz nekde taky probirany, ale jako lepsi varianta mi pripada potenciometr, pocitat ani nic nemusis, protoze zajdes-li kamkoli kde rozumnej el. tak ti nejakej primo daj a budes spokojenej a uplne bomba varinata na regulaci je ten 8 vetrakovej regulator s instrukcema pres COM... dokonalost sama, uz to nekdo paji za $$???
A k sekundaku, da se na to koupit odstranovadlo a nebo to sejmes technicakem, lihem... atd.
Mejte se
No má mi přijít Quake 3, tak snad to moc bránit nebude.Citace:
Původně odeslal Pocket
Já doufám že co nejdřív dorazí, objednal sem jí v podělí večer, a je středa a nikde nic :(
kazdopadne kvalitni pruvan v casu poznas tak ze mas nizsi telotu CPU nez pri case open. Ten Unreal je mooc peknej ale nevim jak to bude dobre foukat .. no uvidis.
No já to mam studenější než při otevřenym. A nemam Unreal, ale Q3A, a psal sem to tady tolikrát, že nechápu jak si se mohl splíst!Citace:
Původně odeslal Pocket