To by som niekomu v tej firme oplieskal o hlavu - ten procesor moze mat aj 80 stupnov pri zatazeni :-o
Printable View
To by som niekomu v tej firme oplieskal o hlavu - ten procesor moze mat aj 80 stupnov pri zatazeni :-o
heh, ja jednou zapomel na Celer 700 dat cely chladic a strasne jsem se divili, ze se W98 vzdy kousnul pri AVG boot-up scanneru ... nutno rici, ze vydrzel celkem dlouho nez vytuhnul ... nastesti prezil
Jojo, kdyz sem mival Celeron 433 a chtel sem v klidu koukat na film, tak sem vzdycky vytahnul napajeni vetracku a po filmu zase zandal a pohoda ;D .
Jinak nevim proc se tolik branit vetrackum, pokud sezenete treba nejakou kvalitni pomalobeznou 80ku, tak na 5V neni slyset. Mam takhle jeden AT zdroj pro napajeni zesilovace a ruzny pokusy a absolutne to neni slyset, i kdyz je ten zdroj otevrenej. Nekdy to bezi pres noc a az rano si vsimnu, ze se tam furt toci vetracek :-) .
To je pravda - aj v zdrojoch DTK s automatickou regulaciou to vobec nepocut. Predtym som pri opravach a skusani pouzival SkyHawk 250W a tam som vzdy pocul, ze to mam zapnute, teraz mam DTK 200W a vzdy musim dat ruku pred ventilator, ci sa toci. :-)