Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Stejne bych radsi McLarena F1 LM.... ;D
Printable View
Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Stejne bych radsi McLarena F1 LM.... ;D
Ja bych chtel jedine minicooper ;D
Chcieť je pekná vec, ale mať ešte krajšia ;D
Me by stacil tráboš! Hlavne mit doma nadupanej komp >:} :smoke: :mweheh:
Citace:
Původně odeslal Pyroteam
co to ma za motor ??? benzin dvoulitr sto koni ale kroutak 350 ??? divne a diesel system comprex takovy kroutak uzcite nemel!
Je to mazda 626, 2 liter, 4 valec 100 koní krouták 350 nm. To je firemné ešte máme takého vana: Seat Alhambra to je deasel tiež 2 L , 4 valec, 110 koní a krouták 450 . Pred tým sme mali Mazda 626 6 valec, 150 koní, 2.5 liter krouták 550 nm.
takze to si asi trochu pletes, treba tebou uvadeny seat neni dvoulitr, ale jedna devitka vykon 81 kilowat/110 koni a tocivy moment je presne 235 nm (kroutak), kde si vzal tvoje hodnoty to opravdu nevim; nejsilnejsi seriova dieselova 1,9ka od vw je 110kW/150 koni a kroutak 310 nm. Pro srovnani motor mercedes osmivalec 4,0 litru CDI ma 184kW/250 koni a kroutak 560 nm. jestli na tech motorech neni ciptuning a suche nitro tak KECAS!
Tak sory. :oops: Ten točiví moment mám od táty, autá niesú zas aš tak moj živel :wink: Ale dík žes mne poučil, teraz já poučím tátu ;D
Souhlas, až na jedno: Ti4200 je absolutní minimum pro Q3, Morrowind apod., tedy pro více pařivé lidi. Ti za lepší grafiku dají totéž, co jejich holka dá za hadry a šminky či jejich blízcí za dovču. Všechno je to jen věcí priorit.Citace:
Původně odeslal Sir Fuckingham
Sám nehraju, tak mě taky stačí... ;D
muzes.. fotrozove radi prehanej...Citace:
Původně odeslal Pyroteam