Jaké jsou vůbec změny mezi těmi klasickými a REMIX ovladači. Ty Remix mají 30MB. Nějak jsem to z toho popisu nevyčetl. Sosnul je někdo? :-)
Printable View
Jaké jsou vůbec změny mezi těmi klasickými a REMIX ovladači. Ty Remix mají 30MB. Nějak jsem to z toho popisu nevyčetl. Sosnul je někdo? :-)
Dostanem dosku z reklamacky naspat a hned sa im pozriem na zubok. :wink:
No, mi se IDE nainstolavli :?Citace:
Původně odeslal Erbriac
Kdežto ovladače audia, sem musel doinstalovávat ručně :-(
takze kazdymu to zas instaluje jinak....je to celkem haluz co to dela...
ale zas na druhou stranu to po tech 4rech restartech beha.... :-)
to se mi stalo taky, tak sem dal dneska fresh, :-( ještě ted instaluju soft...Citace:
Původně odeslal Fraj#r
U mna to iste - kua pritom pokial som zistil ze Audio musim doinstalovat rucne tak to trvalo 3 restarty :evil:Citace:
Původně odeslal Fraj#r
Mne sa nenainstalovali ani ovladace grafickej karty - instalacia mi nechala 43.45 od MSI
Inac vyzeraju OK - aj v GTA3 Vice City sa mi zda ze je zvuk o nieco menej chaoticky
Menim nazor !
Aj ked Nvidia pise ze
" EAX fixes and compatibility improvements in"
* Neverwinter Nights
U mna NWN 1.30 verzia s 2.45 puka a chrapci ! Fuck s 2.03 mi to funguje v pohode :?
Som ich nahodil a mam problem s UDMA disku. Nahodil som naspat standartne win ovladace na ide zariadenia a ten problem pretrvava. Takze nie som velmi rad, ze som si ich nahodil :-( .
Asi som zabudol dodat ze zmena z 2.45 sraciek na stare osvedcene 2.03 bola uspesna az po sformatovani systemoveho disku s XPxkom :evil:
to je nechválihodné, ale co jedna reinstalace ješě nikoho ezabila a co tě nezabije to tě co??? No posíli :-)Citace:
Původně odeslal Deviant
...divne :? mne sa 2.45 nainstalovali complette vratane Soundu a IDE :wink:
aj mne sa to nainstalovalo bez problemov, akurat ze IDE driver je tam stary tzn. 05/13/2002 6.1.2600.0 :-(
A som dost sklamany, mam relativne novu instalaciu WXP SP1 a s 2.03 som si pustil HD-TACH 2.61 ze si otestujem disk nakolko ked bol u mna kamos s 80BG HDD a kopiroval som nejake veci tak som si vsimol ze procak je na 100% a s kompom sa nedalo vobec nic robit, ak som chcel otvorit nejake okno trvalo to 10min :evil:
ani tieto nove drivre nepomohly, su tieto vysledky normalne ?
READ SPEED MAXIMUM 61000
READ SPEED MINIMUM 6700
READ SPEED AVERAGE 45000
CPU Utilization 50% :-o tu bude asi pes zakopany ?
Cim to moze byt, DMA mam 5ku a vsetky programy na pozadi vypnute...
Disk rozdeleny na 30 a 87GB na kazdom mam volnych 25GB