Mam dotaz. Taky jsem si koupil Bigtower Chieftec. Je to super case, ale nevim na co je těch 15 plastových obdelníčků, které vyli v papírové krabici zasunuté do série po pěti. Je to obdelník z plastu a k tomu je přidělanej kus plechu. Díky :-(
Printable View
Mam dotaz. Taky jsem si koupil Bigtower Chieftec. Je to super case, ale nevim na co je těch 15 plastových obdelníčků, které vyli v papírové krabici zasunuté do série po pěti. Je to obdelník z plastu a k tomu je přidělanej kus plechu. Díky :-(
to je dulezita vec - to se prisroubuje na machaniky (CDRW,DVD atd), tema plechama smerek k celu mechaniky. Pak sundas predni plast u bigtoweru a mechaniky nasunes a zacvaknes do pripravenych kolejnicek zepredu :) Pak nandas plast a je to :)
Nemusis pak uz nic sroubovat
Aha, tak díky. Do teď jsem měl vždy bedny , ve kterých jsem musel všechno šroubovat, tak proto jsem tak nezkušenej v tomhle ohledu. :oops:
Zrovinka ty plastovy "obdelnicky" mi na ty case nejvice vadily. Mam rad vse hezky na pevno prisroubovany a dotazeny. "obdelnicek" = rezonance o plechy a pod = hluk, alespon takle sem tu rovnici videl ja. Dragonek me ale mile prekvapil, nic nerezonuje, nebrinka a nevydava zadny zvuky => pohoda a spokojenej Saemonek 8-)
Tak to je super. Ted zrovna shanim barvu, abych si mohl prebarvit predni kryty od mechanik a pak to pam vsechno namontuju a pouziju ty plastovy vychytávky. :lol:
Nevite nekdo presna cisla barev, ktere Chieftec pouziva na sve case, rad bych si neco obarvil, ale nechce se mi do toho od "oka" ...
Ja vim pouze barvu te stribrne, protoze ji mam doma. Je to Humbrol 27002. Tedy alespoň to tady někdo psal. :lol:Citace:
Původně odeslal Saemon
To jsem psal já a je to tak. Klidně si z kejsu vyloupni tu záslepku na FDD/CD a choď s tim po modelářskejch krámech a porovnávej.
Potrebuju modrou metalizu.
Tak jsem se byl o vikendu podívat v německu (Zittau, DDR) a v nějakém zapadlém počítačovém krámku tam "Dragony" měli. V 6 barvách, cena €75, s průhlednym bokem za €100 (samotný průhledný bok za €35). To je teda v CZ dost předražený!!! A hlavně tam měli i klávesnice a myši v těhle odstínech, bohužel s německym popisem. Nejvíc mě ovšem dostal "case" vyrobený z vysoce leštěného alabastru (druh mramoru, což je vápenec, tedy kus kamene) se zabudovanym vodopádem (něco jak se v OBI prodávají ty pokojové fontánky)! Vlastně vyšší desktop (2x 3.5", 2x 5.25") jako podstavec a nad tím pseudoantická mísa s torzem sochy, po které stéká voda. Na objednávku, cena určitě hrozná. Ale tohle mít, to je fakt těžká frajeřina :-)
Tak to je jako se vsim. Vsechno drahy. Jinak ty klavesnice v barvach kejsů u nas maji taky. treba v Monime.Citace:
Původně odeslal Mican
Jinak, ten kdo sem psal čislo ty barvy toho stribrnyho kejsu, jsem se chtel zeptat kolik ta barva stala, protoze jsem dneska byl v jednom modelarskym kramecku a tam mi rekli, ze se jedna o velmi specifickou barvu, ktera se moc nekupuje, protoze je dost draha. A ta barva je po zaschnuti lesti nebo co? Rikali mi tam, ze je lestici nebo co :?
Barva stála kolem 30Kč, není to nic hrozného. Vyleštit se asi dá (pak to bude leskem simulovat kov), ale bez vyleštění vypadá přesně jako ta na kejsu.
Všichni píšete o barvě ,ale zdroj je taky důležitej!!!Nevíte někdo kdo ho vyrábí a jaké má parametry??Myslim tím kolik má na 12V kšandě Ampérů(potřebuju vědět jestli mi utáhne 200Wna 14A :wink: Peltiera i s kompem)Díky všem!
parametry zde (montujou se 340 a 360W):
http://www.chieftec.com/products/psu/PSII%20PSU.htm
toho peltiera bych neriskoval dat s kompem na jeden zdroj at uz jakejkoliv :wink:
Díky Deekay tušil jsem to neutáhne!Bedna drahá jako čert a zdroj k hov...! :evil:
ten zdroj rozhodne k hov.nu neni ale pro magory co chtej na primarni zdroj cpat 200W peltier bych doporucil nejakej Dieselelektrickej agregat ;D
No dobře znávám že to by silná slova , ale kdyby měl na 12V 20A tak by se o tom dalo uvažovat.No nic necháme toho :lol: Budu tam muset namontovat 460W fortron.P.S Nebude někdo chtít MEGA DOBREJ ZDROJ OD od Cieftecu??? ;D
pochybuju ze tvoji sestavu s 200W peltierem utahne stabilne i 460W fortron :wink:
No to ještě uvidíme draku :wink: