vsechno co sem psal bylo "ciste teoreticky" ;D ...hlavne me zajimaj zkusenosti...pac asi tezko mi nechaj vyzkouset v internetovym obchode... :idea: ...kde je s nejvetsi pravdepodobnosti koupim...
Printable View
vsechno co sem psal bylo "ciste teoreticky" ;D ...hlavne me zajimaj zkusenosti...pac asi tezko mi nechaj vyzkouset v internetovym obchode... :idea: ...kde je s nejvetsi pravdepodobnosti koupim...
v tom pripade jdi nekam do nejakeho kamenneho shopu, kde ti je daj vyzkouset a holt si zadny nevyberes a koupis je pak z inetu, ale myslim, ze v dobrem hifi shopu budou stat sluchatka kolem 1kkc,- +- 50 kc jako na inetu...
A pokud ten MP3 hraje opravdu dobre a vyplati se investovat do sluchatek, koupil bych osobne PoratPro, KSC 35, KTX PRO1, SportaPro, Grado SR60 (ty jsou teda o dost drazsi) nebo Senheisery myslim 202,
ale je to fakt o tom, co kdo preferuje, nekdo ma rad tuc tuc, nekdo drsny kytary, nekdo piano a housle a i kvuli tomu to chce pred koupi slyset...
no me de docela i do design...koss rulez ale design portapro fakt ee...ja mam rad temenni oblouk a pecky nebo musle na konci.... :wink:
Obcas musis udelat kompromis, kvalitni zvuk nebo design, ikdyz mne se PortaPro moc libej, proto mam hned dvoje... ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal basik
A nebo bez kompromisu, ale to te budes stat hooodne penez... ;D ;D
vyuziti pro jedny bych pochopil ale pro dvoje?...mas 4 kanaly ??? .... :lol:
Newfoundland dog ... ale ako som uz pisal vyssie, bohuzial uz nezije <:(Citace:
Původně odeslal basik
...len tak pre informaciu : - to su tie obrovske cierne chlpate psy, co sa pouzivaju ako vodni zachranari - hlavne vo Francuzku a Kanade, ... ale existuju aj hnedi jedinci.
Inak telesne proporcie mojho milacika boli:
... vyska "v kohutiku" (to je najvyssi bod na chrbte - tesne za krkom)72cm , vaha "okolo 70kg", obvod hrudnika 96cm a pod... :wink: ... inak ak sa postavil na zadne a polozil predne laby na plecia chlapovi 180cm vysokemu - tak sa mu pozeral priamo do oci ... :wink:
a) protoze jsem mel jedny dlouho na oprave (vytrhl jsem si kablik z musle) a pres mesic jsem bez sluchatek nevydrzel,Citace:
Původně odeslal basik
b) protoze ty druhy jsem sehnal za 1000,- v bazaru
c) protoze ted mam jedny stabilne u walkmena a druhy stabilne v praci, kdyz potrebuju neco naposlouchat
d) protoze ty druhy preci nebudu prodavat, kdyz byly tak levny... ;D ;D ;D
<:(Citace:
Původně odeslal Marcelino
typickej skrt...a taky asi typickej PortaPro-er :DCitace:
Původně odeslal tiktak
skusal som to: ja pocujem zvuk iba do 18000hz, aj to skor iba tusim,
je to taky neprijemny pocit...
Myslím si že tu nie je nad čím teoretizovať lebo
ZVUK a TEORIA sa zhoduje v málo veciach
jak zjistis frekvenci zvuku....?....presnou...treba co si poustim do sluchatek...jestli je na to nejakej programek :roll:
pouzivam TEST CD na nastovovanie hifi zariadeni a tak...
tam mas sample roznych frekvencii
Porta pro rulezzz....mam je od svych cca12 8-)
jinak kamos si ted koupil sporta pro a taky docela dobry