... no ty cudliky - heh to by bylo asi moc ;D , ale ty voci z LEDek jsou uz ve fazi planovani (fakt dobrej napad)Citace:
Původně odeslal Zilla
Printable View
... no ty cudliky - heh to by bylo asi moc ;D , ale ty voci z LEDek jsou uz ve fazi planovani (fakt dobrej napad)Citace:
Původně odeslal Zilla
really nice
jen je skoda, ze takovejhle kejsů nejni vic... a kdyz uz jsou, tak velmi dobre skryty :) centralni databaze by bodla
BTW jsem zvedavej jestli bude na co koukat na LanParty...
no case je fajn .... konecne niekto kto do toho dal aj trochu roboty a snahy, nie len cash ... btw pozri si http://www.mnpctech.com, tam v gallery je jeden case tak oranzovy ako tvoj ... a ma spraveny uzasne "sexy" predny ventilator, inak odporucam na tom sajte aj mod Malfunction ..... ta predna vrtula tak bude aj u mna .... niekedy .... ;D
pristi modding dotahnes do dokonalosti neboj, je to fakt peknyCitace:
Původně odeslal wulfik
pekne udelany, vypada to decentne, nic prehnanyho, barva super. :)
K tem ocim. Ja bych popremejslel jestli to oko neudeat podsviceny dvakrat, jakoze to plexi pod okem rizkuchnout na dve a kazdou cast podsvitit jinou ledkou. Asi takhle sem to myslel - to cerny je jako vyrizly oko v bocnici a ty maluvky okolo plexi vevnitr casu :)
http://maxik-oc.cz/files/pictures/kobra.jpg
;D ale to uz by bylo asi moc prelacly...
jestli myslis tohle http://www.mnpctech.com/nemisis9.html tak to se mi taky moc libi (ta turbinka)Citace:
Původně odeslal SajmoN
hmm ja na LAN party nejedu (na tomhle foru sem moc novej), snad pristi rok od ledna (to budu mit i vic casu)Citace:
Původně odeslal DC
no nak to vymyslim (uvidime podle narocnosti) - problemek je ted v case (jedu pryc a nebudu doma)Citace:
Původně odeslal Maxik
Tak to je hustýýýý :o :oCitace:
Původně odeslal wulfik
ZE JO? :oCitace:
Původně odeslal xray
ehm cela ta sajta je brutalne rulezna .. ten typek je cisty modelar a robi do pc = kombinacia jak ma byt ;)
MadCap
heh, no to ja taky (viz jedna fotka na mym site) ale ja radsi ty tanciky atp, tyhle designovy prace mi moc nesedej (ale lakovani (cimkoliv) atp mi problemy nedela)Citace:
Původně odeslal MadCap
No proste neni co dodat, ostatny to povedali za mna. Ale aj tak je to cooooooooooooooooool :o . Len by som si dal tlacitka na klavesnici na cierno, na to si nechat urobit orandzove pismenka ako nalepky a je to dokonale zladene :o :o :o
napadlo me to, ale bylo by to narocny - spis si koupim novou klavesnici s cernejma tlacitkama a prestrikam jeji ram na oranzovoCitace:
Původně odeslal Game Master
Cau,
na tom Tcku nemas proveseny pasy mezi napinacima kladkama - jsou moc natazeny - takle by si ten pas v prvni zatacce preskub ! Je zasranej od blata ale jezdi v pisku - dobre treba se nekde k pisku dostal, ale posadka ho taky nekdy musela myt. Taky tam byla trosku gumarna. Neboj se ten tank zaspinit da se rict vsude, i na vez se blato (prach kour, atd.) dostalo velmi snadno. Vojaci maj byt taky krapet spinavy - byla valka a ne nejaka promenada dyt vypadaj jako by vylezli hromadne z cistirny. Detail. ALE co ty vyfuky ??? Vis jak byly ty Tcka zezadu zakoureny (zacerneny) od vyf. plynu. Ve WW2 moc ohleduplny a setrny k zivotnimu prostredi nebyli. Vis co do toho ty Rusaci lili ??? Jak muze byt vyfuk omlacenej na kov kdyz pernamentne fluse kvanta spatne spalovanyho paliva ??? To musis opravit ......
Trocha kritiky, ale jinak to je dost dobre udelanej model ...
A kejs je fakt good - ale ty tlacitka na klavesnici musej na cerno !
(Pekna jebacka, radsi kup za 180 Kc černo klavesnici Genius a ram strikni na oranzovo a je to. )
DanikD
PS : sorry za kritiku, ale nejakej patek sem to taky delal ...
Tak tohle bude trochu out of topic, ale pokud se v tom tak vyznas tak musis vedet ze T34/(85) napinaky nema (viz : http://www.military.cz/panzer/tanks/...e/t34_85_3.jpg ), ten podklad je uz jinej (soupnul sem ho do Berlina - sadrovej zaklad 15x20 cm :-) i s rusakama, az nafotim novy fotky tak ti to ukazu.. Jinak s tou klavesnici mas asi pravdu..Citace:
Původně odeslal danikd
jj, mas pravdu, sem to zpetne overil a omlouvam se :oops: - no to vis byl jsem spise na nemce a letadla :) I kdyz sem delal dva Tigry, Mause ( tusim ze od Dragonu - krava jak prase :)) tu 251 s raketama jo a elefanta - no proste v 1:35 sem byl krapet megaloman. Jinak kvanta tech letadel - oblibene byly prototypy proudovych a raketovych letadle - ME163, Go229, Swalbina, atd.
danikd
PS: Ale ty vejfuky opravis !!! :lol: :lol: :lol:
PS2: ted sem nekde cet ze (tusim) Hasegawa vydala v 1:35 zeleznicniho Leopolda a Karla. Umis si to predstavit ??? v 1:35 to musi bejt boziii !!! Ale nevim kam bych ten model dal. Kazdopadne premejslim oprasit nadobicko a jit do toho.
PS3: Nevis o nejakym e-shopu s plast. modelama kde by to mohli mit ??
Sem to nikde nenasel.
Toho Leopolda a Karla vydal Dragon a maji je voba v Bílkovi (ulice za MPM v Praze - e shop zatim Bilek nema) - krabice jako krava na cenu sem se ani neptal ;D (kdyžtak ti napisu adresu - normalni)Citace:
Původně odeslal danikd