Môže mi niekto zo skúsenejších vysvetliť, prečo niektorí majú problémy s novším BIOSom, keď mne všetko funguje bez problémov a zisťujem aj drobné zlepšenia. Mám také šťastie ??? Alebo ...
Printable View
Môže mi niekto zo skúsenejších vysvetliť, prečo niektorí majú problémy s novším BIOSom, keď mne všetko funguje bez problémov a zisťujem aj drobné zlepšenia. Mám také šťastie ??? Alebo ...
tezko rict-me zase v 8k9a2 fungoval bios co vsem ostatnim delal problemy.. asi sem jinej ;D
Nahodil som ho a zistil, ze z nevysvetlitelnych dovodou sa stratila pri zvysovani multiplikatora polozka 9 :-o Sakra su tam vsetky ale potom 8,8.5, a 9.5 :roll: kde sa stratila 9! Mate to aj vy na rda :?:
Ani ja ju nemám. Ak by si na to neupozornil ani som si to nevšimol, nepotrebujem. Bežím skôr na rozsahu od 10 do 12, alebo na 5 ak potrebujem spomaliť PC. 8-)
No ono ja som na to prisiel tiez nahodou a to tak, ze letny provoz mam na multiplik 9 a zimny na 10 az 10,5. A jeje zrazu som po preflesnuti nemoh zaboha najst tu 9 :o ;D Ale nicto tak ficim na 9,5 8-) Ale je to zaujimava chybka od epoxu ne??
No hádam sa už konečne ochladí. Nech už tomu môžeme poriadne vytnúť MHz. Ja tam mám stále zbabelo 402-ku. Potom čo tu ludia frflali na nové biosy som sa na sústavné updatovanie vysr...l. Keď vypustia nejaký skutočne neodolatelný bios, pohladám nejakú fungujúcu disketu.Citace:
Původně odeslal Jan
PS.: Fajnovo som si dorazil zopár diskiet, keď som ich umne položil na reprák.