Mne tiez vselico pocukava a tiez nemam k dispozicii AGP texture acceleration :evil: Kurwa, co je s tym?
Printable View
Mne tiez vselico pocukava a tiez nemam k dispozicii AGP texture acceleration :evil: Kurwa, co je s tym?
U me na cukani nema vliv ani ICQ (vypnul jsem), ani MSN messenger ("odinstaloval jsem"), ani akcelerace textur (v dxdiag.exe pise ze je v poradku), VIA 4in1 mam nejnovejsi, pravda Omegy jsem jeste nezkousel.
Ale zajimavy je ze to dela jen NFS HP2 anebo OpenGL screensaver "3d text", ale treba GL excess je nadherne plynulej. Takze to nebude asi obecna chyba karty nebo ovladacu, mozna ten program saha nekam na nejaky slabsi misto te karty nebo pouziva nejakou neoptimalizovanou funkci.
ZKoušel jsem na R9100 různý verze Catalystů (XP1800+, KT266, 512 DDR). konkrétně Mafía se škubala jak divá a po výměně Catalystů najednou se stejným rozlišením plynulost sama....
A na kterych jela trhane a na kterych ok?Citace:
Původně odeslal HADiCE
Aj mne to spôsobuje ICQ, je to pekne vidieť pri Battle of proxycon z 3Dmarku (aj keď mám nvidiu :) )
Ako sa to dá opraviť? Máte nejaké nápady? (nemyslím používanie mirandy alebo trilliana namiesto ICQ :) )
Jo, me totaky skube na r9100. ??? Nic mi nepomohlo. Je to podle fps plynule, ale pozastavuje se to na male chvilecky
no tyjo, me nektere hry cukaji fakt jako prase....
sem mel pred 9500Pro co mam ted TI4200 a s tim zadne problemy...
s 9500Pro mi hry nektere cukaji az hruza, ale zato vseechny testy jedou uplne v pohode -3Dmarky, Aquamarky, a proste vselicos
ale treba Medal of honor jede naprosto masakralne... v akci 5 fps..... vetsinou maximalne do 50 fps, s TI4200 to jelo nadherne a pod 50 to neslo i s FSAA a AF.
ja vim ze tohle nekdy dela winamp - to scrolovani textu..Citace:
Původně odeslal epidot
ale treba v MotoGP2 me to dela taky.
Ono je to ako sa to tu už preberalo - hra ide v pohode dosť fps ale proste sa na milisekundy zastavuje
Napr. CMR4 Demo to robí fešne.
Mne osobne to prestane keď vypnem ICQ. Ale prečo to robí...?
noCMR4 demo me jede zase vpohodeCitace:
Původně odeslal ICE29
Mne to robi toto:
najprv ide vse v pohode.
Potom sa pokazi openGL. Napr, teraz to hadze vpu recover okienko a mozem ist resetnut kompa.
Inokedy sa to pokazi tak ze to vsetko total seka.
Bratovi na r9700pro a nf7-s, skoro taky isty komp ako moj robi to iste.
Riesenie je dat d3d, ale d3d v cs vyzera inac a proste chcem openGL.
Ako to teda opravit aby to takto neblbo? Nemienim kazdy mesiac reinstalovat windows.
A uz vobec nie ked mi ide komp 10 dni bez resetu....
cukalo mi to taky a vyřešil jsem to uplně náhodou-stačí v záložce obrazovky, snížit max. v. frek(pokud jste jí předtim ručne přepsali třeba refreshforcem).A občas pomůže zapnout v sync :-)
Mě vždycky zabral reinstall Omeg, používám momentálně nejčerstvější, ale ty mi zrovna přijdou pěkně skopaný oproti starším verzím, častěji mi to padá - mám Prime Stable PC pro rejpaly ;D