vies majo si mysli ze mu poradil "odbornik" :lol: a s tym uz nic nespravim,jedine keby si to skusil este ty(majo neznesie ked mam pravdu(asi preto lebo ju mam vzdy),teba by pocuval) :? ;DCitace:
Původně odeslal Mikhaill
Printable View
vies majo si mysli ze mu poradil "odbornik" :lol: a s tym uz nic nespravim,jedine keby si to skusil este ty(majo neznesie ked mam pravdu(asi preto lebo ju mam vzdy),teba by pocuval) :? ;DCitace:
Původně odeslal Mikhaill
majo je majo,on taky je stale ;D
Kolko pytali za nahravanie???Na hodinu???
nahravanie albumu a vydanie cd 60 000sk(v pocte 1000ks)je to cez znameho
to je celkom slusne,ale aj tak by som bol za to mat to vsetko doma ;D
predate 1000 kusov???
a je vtom zaratane aj niekolko hodinove az niekolko dnove nahravanie???
ano :wink: po celom slovensku,distribucia je zaistena a je aj zaujem o novy album :wink:Citace:
Původně odeslal Mikhaill
edit:ano,je to cez znameho
tak potom je to pohoda lebo jedno CD vyde za 60,- Sk - len ci to je pravda,lebo sa mi to zda moc lacne...
ved hovorim ze je to cez znameho Lirik-H z JSS(oni teraz vidaly svoj album J.S.S. - Rap čo má reč dost dobry,podla mna :oCitace:
Původně odeslal Mikhaill
Panove, panove, tady neni sekce zvuk, ale sekce casemodding, takyhle zalezitosti patrej jinam, priste budu mazat!
sorry :oops: nejako som sa pozabudol :oops: ;DCitace:
Původně odeslal KUBA
Sorry,zacal som to ja,takze sa ospravedlnujem...Citace:
Původně odeslal KUBA
Sorry , cera som zabudol na to , ale dnes som si to pozrel. V biose mam 12v = 12.42 , 5v = 4.97 , 3.3v = 3.4 , napetie na cpu 1.7v = 1.74.
Snad to nejako pomoze :wink:
dik moc :-)Citace:
Původně odeslal AjsTi
mam podobne hodnoty a tento 4ty zdroj je uz tichy,tak dufam ze aj ostane :roll: ;D
Asi ti uslo to, ze v kedni maku aj 365P-VE /bez manualnej regulacie otacok zadvneho vetraka+bez medeneho opletenia/ a maju aj 365AX-VE FMA s manualnou regulaciou + opletenie :-)
To len na vysvetlenie. Ked porovnavas ceny tak porovnavaj aj rovnake modely a nie rozne, OK?
Citace:
Původně odeslal AjsTi