Když to tak čtu, tak doufám že moje první reklamace v životě bude vyřešena rychle a úspěšně :-)
Printable View
Když to tak čtu, tak doufám že moje první reklamace v životě bude vyřešena rychle a úspěšně :-)
Takze SÁGA POKRAČUJE !!! pri dalsich navsteve me ubezpecili ze kartu poslali zpet TSBohemii a ze se ji bude technik prednostne venovat, na to ze me to nezajma, ze sem si kartu koupil u nich a protoze ONI nedodrzeli termin ktery je stanoven zakonem mi porad odpovidal ze se to musi vyresit u dodavatele :evil: dnes rano jsem obdrzel SMS cituji: " nova odzkousena graficka karta RADEON 8500 prijde zitra kolem obeda (vetsinou do 12 hod) . Poslu SMS az ji budu mit na stole. Naschledanou. " Asi hodinu nato mi volal technik z TSBohemia a v asi 3:45 min dlouhem rozhovoru mi odborne vysvetlil ze od karty ATi RADEON8500LE za 4147Kč z DPH nemuzu ocekavat prinejmensim stejne kvalitni TV vystup jako ma nejaka tuctova GF2MX od STLab :-o kdyz jsem se mu snazil vysvetlit ze jsem to porovnaval z tou GF2 a R7000 od Saphiru tak mi znovu odborne vysvetlil ze veri ze nVidia ma lepsi vystupy ale to nemuzu porovnavat protoze to je jina znacka :eek: takze to znovu posila jako neopravnenou reklamaci zpet, jeho "ODBORNYMI ODPOVEDMI" jsem byl tak sokovan ze jsem uz prakticky nevedel co mam rict.
Z toho co mi technik z TSBohemia rekl sem pochopil ze vzhledem k tomu ze karta se kterou to srovnavali ma stejne "kvalitni" TV out tak to u nich nevyreklamuju ( DOBRA ZPRAVA PRO VYROBCE: POKUD ZACNETE DELAT VSECHNY SVE KARTY Z NEKVALITNIMI VYSTUPY REKLAMACI U TSBOHEMIANEPROJDE ANI JEDNA !!! )
naces mi prisla SMS, cituji: "technik z TSBohemia chtel na vas cislo, zrejme bude volat i kdyz mi v poledne slibil ze posle novou kartu.
Naces uz sem bezel do prodejny ze si tam na nich viliju zlost kterou mam tet i na firmu TSBohemia :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Coz toho vseho plyne: Pokud nechcete jednoho krasneho dne zkoncit jako ja nenakupujte u firmy ESPRIT d.p Provozovna Hollarova 6 70200 OSTRAVA 1 a u TSBohemia !
Tak takové firmy neznám,proč jsi nekoupil jinde grafiku ?Citace:
Původně odeslal Miro2
Proč nakupuješ u takové pochybné firmy, když máš v OVĚ Alfacomp, kterýžto je navíc nejlevnější obchod s PC v Česku vůbec???Citace:
Původně odeslal Miro2
Protože nemají Radeony ? :?Citace:
Původně odeslal Rado
Podle mě je mají furt, sleduji jejich ceníky denně... Mají od Sapphire a Supergrace devadesátjedničky (2250 s DPH) i dvojky (1820 s DPH).....Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Mas pravdu, uz je zase zaradili, ale myslim, ze ohledne reklamaci by si moc nepomohlCitace:
Původně odeslal Rado
Pokud je nemají, tak jen proto, že ceníky aktualizují onlajn několikrát denně a zrovna došly, ale na druhý den je mají zase. Reklamoval jsem tam asi 10 věcí, vždy úspěšně a to i když jsem je chtěl oblbnout :-) Není řečeno, že musíš dostat kus za kus hned na místě, těch 30. dnů je dáno zákonem a Alfacomp dělá reklamačky do týdne, takže v poho.... Sice někdy personál neví, o čem je řeč, ale výsledek je vždy uspokojivý a o to jde předevšímCitace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Ze by se polepsili uz i v tomhle ? Pak to je takrka idealni obchod :oCitace:
Původně odeslal Rado
No v Alfe je to s reklamacema taky pekne na hovno, s vypalovackou jsem tam byl asi 6x ! Lepsi je to v Discontu, tam jsem reklamoval 3x vzdycky reklamaci okamzite uznali (BEZ VYZKOUSENI dane veci!!!!) ... (i kdyz... kdyz jsem koupil zdroj 400W, rval jak svine, moc se jim ho nechtelo vzit zpatky, tak jsem jim dal 10% z ceny jako storno poplatek ... rikal jsem si ser to pes, potrebuju prachy hned a nebudu se s nima hadat, 100ka me nezabije ...) :o
Já jsem za celý život nikdy nekoupil nic jinde, než v Alfě a jsem spokojen, vím, co chci, prodavači mě nezajímají více, než jako mechanický podavač zboží z regálu a ty ceny jsou fakt nedostižné.... A pokud jde o reklamace, tak bych se musel zbláznit, kdybych při koupi čehokoliv přemýšlel, "co se stane, když se to pokazí...."... To bych si taky nemusel nikdy koupit nikde nic aby náhodou.... Ale jak říkám, zatím pokud jde o reklamace, vše do týdne a to ještě poslali SMS, že se mám stavit, navíc není problém si mejlem nebo telefonicky zabukovat zboží, jediný problém vidím v tom, že neberou platební karty, jinak OK shop..... Jo, a neprodávají v sobotu....
Jenze RADO .... v Alfe maji s prominutim h.ovno ! Kdyz chci napriklad znackovy zdroj ... heh, musim si ho objednat z CC ... :roll:Citace:
Původně odeslal Rado
Nemusíš .. stačí mi říct a jak to objednám Fortron za D1 ceny z ATComputers,jenom si zajedeš za sýkorák,kde ATC vyrábí PC,řekneš tam číslo faktury,které ti sdělím já a máš to doma :) a potom je tady Radim,od něho to taky můžeš mít a za lepší ceny většinou než má CC.Citace:
Původně odeslal comm
Alfa je sice celkem OK shop ale v dobe kdy sem shanel toho RADKA to byla nejvyhodnejsi nabidka ( levnejsi meli dokonce i v Nextcompu Club3D ) tet si ale rikam ze bych ty tri, ctyri stovky navic klidne dal abych byl v klidu :-(Citace:
Původně odeslal Rado
2Spajdr: no jo jenze oni se zdali byt takovy solidni obchudek ( sice nemeli poneti co to je redukce DVI-VGA ale presto )
a co se tyce toho objednavani pres tebe, az budu neco potrebovat tak se ozvu :-)